Anneli Sari ja Amadeus yhteiskiertueelle

Anneli Sari ja Amadeus yhteiskiertueelle

Ajankohtaista - Ti 19.10.2010, klo 10.33

Areena-sisällön näkyminen vaatii Javascriptin päälläolon sekä Flash-liitännäisen

Areena linkki: http://areena.yle.fi/video/1370508

2978
tykkää tästä

Aamu-tv:ssä vieraillut tähtilaulaja Anneli Sari lähtee yli kuukauden mittaiselle Suomen kiertueelle yllättävässä seurassa. Anneli on kiinnittänyt toiseksi tähdeksi veljenpoikansa, tangokuningas Amadeus Lundbergin.

Lisää artisteista:AmadeusAnneli Sari

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (926)

Voi hyvä Ihmettelijä,mitenkä on sinulta pois,jos täällä Amadeusta palvotaan.Asia kun on niin ,että turha vaiva,edes yrittää saada meitä ruotuun.Ollaan nimittäin sellaista porukkaa,että Amppua fanitetaan ihan niinkuin halutaan.Jos se on sairasta,mikä ihana sairaus on meidät kaikki valtaansa saanutkaan.Koeta jotenkin kestää,näin on asian laita.(Täältä sivulta sen tartunnan voi saada).

HL Ma 15.11.2010, klo 20.16

Jaa, jotta siis vähättelemässä muita laulajia, olipa valheista suurin, ainoastaan Lauri Tähkästä olen joskus sanonut, että kun soitetaan kyseistä artistia täällä kolme biisiä per. päivä, niin kyllähän siihen kyllästyy jo Erkki ja Erkin veljetkin, aluksi kyllä tykkäsin, muita olen tietääkseni kehunut, joten kelaappa nyt noita kommenttia ja katso ketä olenkaan kehunut, viimeksi viime viikolla Tapani Kansaa. Me Amppufanit kirjoittelemme yleensä päätähdestämme täällä, emmekä poukkoile muiden artistien Satumaan sivuilla, näin on näreet, yleensä muistamme myös nimimerkkimme. Ystävällisin terveisin A-K H.

Anonyymi Ma 15.11.2010, klo 19.17

Ennustaja- eukkona/ukkona itseään pitävälle A-K-H:lle ja muille jotka eivät tunnu hyväksyvän pienintäkään kritiikinpoikasta joka liittyy Taivaan portteihin . Salon urheilutalolla on järjestetty monasti erillaisia konsertteja ja hyvin se on konserttipaikkana salolaisille kelvannut, joten tuskin uutta konserttisalia sinne on yhden perutun konsertin takia ollaan rakentamassa.
Sinun A-K-H on turha moittia toisia vähättelystä koska itse olet muutaman muun kanssa vähättelemässä täällä kaikkia muita laulajia. Minä en sitäpaitsi PALVO ketään. Fanitan ja ihailen kyllä montaakin laulajaa , mutta palvominen ei ole mielestäni ole ihan tervettä.
Amadeus on hyvä laulaja. Hänellä on hyvät edelletykset tulla tätinsä kaltaiseksi kestotähdeksi laulunlavoille.

Mistä muuten olisi nähtävissä tämän sivun keskustelusäännöt ? Haluaisin tarkistaa ,että miten pahasti olen niitä sääntöjä rikkonnut, kun en ole yltynyt ylimaaliseeen hehkutukseen, joka näköjään on kriteerinä sille, että tänne saa ylipäätään kirjoittaa.

ihmettelen Ma 15.11.2010, klo 18.45

Tuota noin... - ennen Amadeuksen ja Annelin kiertuetta ammattilaispiireissäkin arvuuteltiin sitä, että mitenkähän mahtaa yleisöä noin mittavalle kiertueelle riittää. Myös Anneli itse manaili taloudellisia suhdanteita. Jo tähän mennessä on kai kuitenkin todettava, että kiertue on "pirujen seinille maalaamisesta" huolimatta ollut menestys ja todennäköisesti myös taloudellisesti kannattava satsaus. Mikäli Salon peruuntuminen ei ole johtunut esim. sairastumisesta niin luulen, että ratkaisu on ollut tarkkaan puntaroitu ja järjellä perusteltu.

t. Airi S.

airi_yle Ma 15.11.2010, klo 18.12

Myös tuo 17.45 kirjoitus osoitettu 16.56 kirjoittajalle.

Anonyymi Ma 15.11.2010, klo 18.12

16.56, juuri sinulle, voi sinua ressukkaa, eikös sinun palvomaasi palvo muut kuin sinä, kun jatkuvasti pitää tänne tulla vähättelemään ja Ampun faneja arvostelemaan. Ryhdy Amppufaniksi, saat iloisen mielen, eikä tarvii enää murjottaa, ilmiselvästi olet Amppuun syvästi ihastunut, koska täällä niin viihdyt, älä siitä huolta kanna, et ole ainut, meitä on paljon ja lisää tulee jatkuvasti, näinhän sen pitikin mennä, se alkoi 11.7.2009, ja loppua ei tule. Näin ennustelee A-K H.

Anonyymi Ma 15.11.2010, klo 18.00

Lienee järkeen käypää, että jos vaihtoehtoina on akustiikaltaan sopimaton urheiluhalli ja upea konserttisali niin ostaja, jolla on kyky lähteä pidemmälle, ostaa lipun tuohon parempaan saliin. Ja näin näyttää käyneen. Salon mummo sitten on se kärsijä, mutta ei kait se ole muuta kuin salolaisten vika, jos eivät parempaa hallia ole saaneet rakennetuksi. Arvostavat enemmän urheilua kuin kulttuuria. Anneli Sarille kiitos, että edes yritti tarjota elämyksiä salolaisillekin. Nyt ne, joilla on varaa ja mahdollisuus, menevät kauemmaksi. Hyvä niin. Salon mummokin voi seuraavissa vaaleissa äänestää edustajaa, joka ymmärtää kulttuurin päälle. Ei tarvitsisi lapsenlapsenkaan murehtia ja tarjoilla pumpulitukkoja nettipalstoilla.

Anonyymi Ma 15.11.2010, klo 17.57

16.32 Faktat ovat faktoja, saa kait niistä puhua. Miksi ei saisi? Sinähän se vain ajattelet, että on tarve keksiä selityksiä, muilla tuskin kävi edes pienessä mielessä. Mistä haluat puhua? Mitä haluat itse todistella? Oikein hyvä, että salit ovat täysiä eri taiteilijoilla. Se kertoo, että Suomen kansa on fiksua. Harrastaa kulttuuria.

Anonyymi Ma 15.11.2010, klo 17.45

Arvasin, että joku fani kusee pumpuliin äskeisestä kirjoituksestani. Lisäisin , että pidän itsekkin Amadeuksesta. Hän on hyvä laulaja, joskaan ei ykkössuosikkini, mutta tangokuninkaista on yksi parhaista pitkään aikaan. Amadeus ei minua siis ärsytä, mutta välillä näitä viestejä lukiessa tuntuu, että jotkut hänen faninsa tuntuvat täysin kadottaneen suhteellisuudentajunsa.
Jos joku konsertti on peruttu johon enemmän kuin todennäköistä on syynä heikko lipunmyynti siihen nimenomaiseen konserttiin, niin se johtuu huonosta konserttisalista. Ja sitten jotkut faneista alkaa hädissään selittämään ,että miten sinne ja sinne on konsertti loppuunmyyty. Sanonpa vaan , että jos minun 80- vuotias Salossa asuva mummoni olisi ostanut lipun Salon peruutettuun konserttiin, niin ei häntä tippaakaan olisi lohduttanut tai kiinnostanut tieto, että Lahdessa tai Turussa on konsertti loppuunmyyty . Hyvä jos niin on, mutta nyt olikin puhe Salossa perutusta konsertista

ihmettelen Ma 15.11.2010, klo 17.44

Ihmettelen,ihmettelen,mikähän pakonomainen tarve sinulla on??

Anonyymi Ma 15.11.2010, klo 17.11

Mikähän pakonomainen tarve Amadeuksen faneilla on touhuta ja kuuluttaa (muka )loppuunmyydyistä saleista? Heti jos johonkin saliin on myyty huonosti lippuja niin ollaan keksimässä ties mitä verukkeita ja selityksiä huonosta akustiikasta ja ties mistä. Loppuunmyytyjä ovat tänäsyksynä olleet lähes poikkeuksetta kaikki Jari Sillanpään, Anna Eriksonin ja Kari Tapionkin konsertit, muttei heidän faninsa pidä asiasta niin hirvittävää meteliä, koska heidän ei tarvitse todistella muille mitään.

ihmettelen Ma 15.11.2010, klo 16.56

Loppuunmyytyjä taisivat olla myös Kuopio ja Vaasa, lähes loppuunmyyty Oulu, Helsingissä upeasti ehkä 1400-1500, tulevista konserteista jo mainittujen lisäksi loppuun tai lähes loppuunmyytyjä Turku, Tampere nämä ainakin. Erinomainen tulos. Salossa oli huono sali ja lähellä parempia saleja, kuten Lohja, Turku ja Espoo. Ihmiset ovat suunnanneet lippuostonsa niihin.

Anonyymi Ma 15.11.2010, klo 16.32

Salon peruutus oli jo ainakin yli viikko sitten.Oli tuolla kiertue kalenterissa ,että loppuunmyytyjä on ollut,Rovaniemi,Kemi,Ylivieska,Raahe,Iisalmi ja Seinäjoki.Sekä Lahti Sibeliustalo 19.11 oli jo viimeviikolla loppuunmyyty,1100 paikkaa.
Hienosti on mennyt TP,toivottavasti kaikki menee hyvin loppuun saakka.
Onnea kaikille!

Anonyymi Ma 15.11.2010, klo 16.01

Ei Saloa ole kiertue ohjelmistossa ! Tuskin akustiikasta on kyse,paljonkohan niitä lippuja sitten oli varattu ? Ja onhan ihmisiä jotka eivät välttämättä voi toiselle paikkakunnalle lähteä.

Anonyymi Ma 15.11.2010, klo 15.38

Salon konsertti piti olla urheiluhallissa siellä ei varmasti akustiikka ole paras mahdollinen. Jos siis lippuja ei ole myyty tarpeeksi ja ne käyvät muualla niin silloinhan tässä voisi olla syy. Onko varmaa, että Salon konsertti oli peruttu? Luin tekstin siis tältä sivulta, minulla ei ole asiasta tietoa.

Anonyymi Ma 15.11.2010, klo 14.24

Yleensä konserttien peruttamisen syy on se ,että liput eivät ole menneet riittävän hyvin kaupaksi ( vaikka muutasyyksi selitettäisiinkin) ko. konserttiin. Etenkin jos ne perutaan aika viimetipassa kuten tuo Salon konsertti.
jk. Salon konserttiin ostetut liputhan käyvät Turussa tai Lohjalla olevaan konserttiin.

meikä Ma 15.11.2010, klo 14.12

Onkohan syy ,ettei tarpeeksi varauksia ?!

Anonyymi Ma 15.11.2010, klo 12.54

Salon konsertti oli peruutettu.

Anonyymi Ma 15.11.2010, klo 11.19

Finlandia-talon huuman jälkeen olis kiva kuulla lauantain Salon kuulumisia miten ilta sujui.

Tämä on kuin olis kova jano, koko ajan pitää saada kuulla konserttikuulumisia, jano ei sammu millään.
A.

A. Ma 15.11.2010, klo 11.15

Aivan mahtava konsertti, terkut Raumalta, Saimme liput, viimeiset Turun konserttiin, sillä haluamme katsoa uudelleen. Tapaamme Turussa! Amadeukselle terkut! Nimimerkki, nallet Raumalta.

Anonyym Su 14.11.2010, klo 21.22

Vielä kiitokset kaikille TP-konsertista viime päivinä raportoineet, en nyt oikein ole ajantasalla, kun aika menee niin nopeaan. Ainakin Tytti, Ippa ja olikohan A.kin teille kiitos. Kivaa luettavaa, kun Amppu hurmaa väkeä solkenaan, sellaisestahan minä ainakin tykkään. Oli niin kotoinen tunnelma, kun aamulla huomasin, että Ippalta oli tullut kommentti Finlandia talolta, ihan niin kuin ennenvanhaan, kun oli vain tämä Satumaa käytössä, kaikki asuttiin " saman katon alla ".
Ippan ja Tytin kommentit niin eri tyylillä kirjoitettuja, mutta molemmat hyviä, tuo on minusta näiden sivujen rikkaus, kun on monenmoista persoonaa, niin on kommentitkin vaihtelevia. Amadeus on kuitenkin aina juttujen keskipiste.
Olisi se vaan ihanaa, kun sais joskus Tv.stä nähdä ja kuulla Amadeuksen konsertin, jossa ihania lauluja mielin määrin, niin kuin tuo tulisuudelma tangokin, kun olette sitä niin kehuneet.
Siitä haaveilee A-K H.

Anonyymi Su 14.11.2010, klo 18.42

Varmaan joku fanitapahtuma. Jospa se on se faniristeily? Eikö sellasesta ollut puhe ?

Anonyymi Su 14.11.2010, klo 18.39

15.05 ja 16.06, Teille on hieman asiaa. Tangokilpailussa pitää osata ne tangot, jotka niin sanotusti vedetään hatusta, tottakai pitää ne osata, koska ei tiedä minkä tangon hatusta nostaa. En ole kyllä vielä koskaan siellä Tulisuudelma tangoa kuullut mainittavan, en edes takavuosien kilpailuissa, joten tuskimpa Amppukaan on sitä ennen laulanut. Maailmassa on todella tangoja mielin määrin, eikä niitä varmaan yksikään laulaja, ei edes Kunkku osaa tuosta vain. Mutta Amppuhan on Mestari, ei siinä kauan " nokka tohaja " kun Amppunen sen oppii ja niin hyvin oppiikin, että pistäkää paremmaksi jos osaatte!!!!!!!!Amadeus on Amadeus, näin on näppylät, että se siitä!!
A-K H.

Anonyymi Su 14.11.2010, klo 18.15

Tietääkö joku, mitä tapahtumaa Amppusivuilla järjestellään?

Anonyymi Su 14.11.2010, klo 18.07

Samaa mieltä klo 17.53. Ei kaikkia tangoja tarvitse eikä yksinkertaisesti voikaan osata, repertuaari muodostuu vuosien aikana, 50vuotiaalla on laajempi lauluvarasto kuin 20 vuotiaalla.

Anonyymi Su 14.11.2010, klo 18.03

16.06, en ihan ymmärrä näkemystäsi. Maailmassa on sävelletty tuhansittain tangoja, ei kait laulajan tarvitse niitä kaikikia osata, jos joku sattuisi pyytämään. Enkä muutoinkaan ymmärrä, mikä pointtisi on, mutta ei sekään ole niin tärkeää. Olen samaa mieltä aikaisemmin kirjoittaneiden kanssa, että jo pelkästään Ampun lauluosuuksien kuuleminen on lipun oston väärti. Ja se Tulisuudelma, se on esityksen kruunu.

Anonyymi Su 14.11.2010, klo 17.53

Amadeuksella on kyllä tangot hallussa,siitä pitääkö kaikki tangot osata tuosta vaan voi tietysti olla eri mieltä.Amadeuksen esittämien kappaleiden määrää en tullut laskeneeksi, olihan niitä monta,enemmin olisi saanut olla.Annelihan kuitenkin oli esityksen päätähti ja näin ollen sai enemmin esitettävää.Amadeus tosin nousi omilla osuuksillaan ehdottomasti yleisön suosikiksi.Tulisuudelman hurma räjäytti yleisön. Siinä oli sitä jotain,mitä ei opita opettelemalla,mikä tulee sydämestä .Sekä ihana ääni,joka hänellä on luonnonlahjana.

Su 14.11.2010, klo 16.35

Kyllähän kuninkaalta täytyy tangot sujua,niin uudet kuin vanhatkin vaikka ei ohjelmistoon kuuluisikaan,silloin on hyvä olla nuotit ja sanat mukana,eihän sitä tiedä jos joku yleisöstä keikalla pyytää jotain vanhempaa kappaletta,joten paljon pitää osata. Kyllähän ohjelmistoa pitää välillä muuttaa ja olla myös monipuolinen.

Anonyymi Su 14.11.2010, klo 16.06

Olen täysin samaa mieltä kirjoittajan kanssa 14.11. klo 14.04.

Anonyymi Su 14.11.2010, klo 15.33

Tulisuudelmasta tuli yleisön suosikki, koska se oli entuudestaan tuttu ja rakas meille suomalaisille. Amppu esitti toki monta muutakin laulua, mm. La Cumparsita, erikoisella sovituksella tosin. Hieno sekin.
Kesken suurella latauksella lauletun laulun, ei pitäisi taputtaa, se häiritsee esitystä.

Anonyymi Su 14.11.2010, klo 15.12

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä