Anneli Sari ja Amadeus yhteiskiertueelle

Anneli Sari ja Amadeus yhteiskiertueelle

Ajankohtaista - Ti 19.10.2010, klo 10.33

Areena-sisällön näkyminen vaatii Javascriptin päälläolon sekä Flash-liitännäisen

Areena linkki: http://areena.yle.fi/video/1370508

2978
tykkää tästä

Aamu-tv:ssä vieraillut tähtilaulaja Anneli Sari lähtee yli kuukauden mittaiselle Suomen kiertueelle yllättävässä seurassa. Anneli on kiinnittänyt toiseksi tähdeksi veljenpoikansa, tangokuningas Amadeus Lundbergin.

Lisää artisteista:AmadeusAnneli Sari

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (926)

Ampulla tuollaisena hurmurina joka tapauksessa on nuoriakin faneja ja paljon. Olisi mukava, jos pitäisivät suurempaa ääntä itsestään.

Anonyymi To 18.11.2010, klo 00.34

Näyttä vähä silt, ettei nuari paljo tangokuninkaallise kiinnost, vaikk olisiva kui hyvi laulama. En tiär auttaisik jos Amadeuski vetäis välil oikke kunno rokkikappale, vaikk Elvist.

Lännennainen To 18.11.2010, klo 00.31

Olet luultavasti oikeassa. Toisenlainen musiikki vetäisi myös nuorisoa.

Anonyymi To 18.11.2010, klo 00.07

Tulee mieleen etteihän nuorempi polvi monikaan tiedä/tunne Annelia, kun niin harvoin Suomessa esiintyy,ainoastaan vanhempi väki hänet muistaa ?! Amppu kuitenkin tunnetaan kumma ettei saa nuorisoa liikkeelle,ehkä heitä ei kiinnosta musiikkinäytelmä mene ja tiedä ?

Anonyymi Ke 17.11.2010, klo 23.57

Kiitti Lappeenranta, vai ei humppakaupunki Lappeenranta saanut tangokansaa liikkeelle ihan salin täydeltä, no oliskohan vika viikonpäivässä alkuviikko tiistai se ei varmaan vielä houkuta ihmisiä ”baareihin”
A.

A. Ke 17.11.2010, klo 23.41

SuurKiitos Tuulikki! Mukavaa, että nautitte näkemästänne ja kuulemastanne! Miten se muuten voisi ollakaan?! On se vieläkin sanottava, että kyllä on eri kiva juttu, että nämä konsertit ovat ulottuneet melkein jokahiseen maamme kolkkaan. Niinpä ei kannata surra, vaikka joku penkki jäisikin joskus tyhjäksi. Tosiaan, seuraavaksi ootellaan kuulumisia Mikkeliin mänijöiltä! -Elisa-

Anonyymi Ke 17.11.2010, klo 20.22

Kiitokset Tuulikki! On noita Amppufaneja tässä valtakunnassa ympäri ämpäri, joka kolkkaan niitä onkin siunaantunut ja ennenkuin konsertti on lopuillaan on tainnut tulla sievoisesti lisää. Ampussa & Annelissa on vetovoimaa!!!
A-K H.

Anonyymi Ke 17.11.2010, klo 20.14

"Onko Mikkeliin Mänijöitä?????"

laaksonlilja Ke 17.11.2010, klo 19.34

Lappeenranta-salin kommenttia odotatte. No tässäpä sitä.Olinkohan ainut fani siellä, ei ainakaan Amppu-pinssejä kenenkään rinnuksissa näkynyt. No, oli siellä tietysti paljon muitakin Amppua ihailevia. Mutta sali ei ollut läheskään täysi. Keskeltä kyllä, mutta laidoilla oli runsaasti tyhjää. Mutta se väki joka paikalla oli, aplodeerasi kyllä oikein olan takaa ja eli mukana täysin sydämin ja sieluin.Parhaat suosionosoitukset sai tietenkin Amppu ja Tulisuudelma räjäytti salin.Bravo-huutoja eivät kyllä tainneet antaa muuta kuin minä ja ystäväni.
Hieman poikkeamaa oli Finlandia-salin esitykseen. Hesarin kriitikon kuvailemaa Ampun "harhailua" ei ollut. Annelin ääni välillä hukkui johonkin, kaikista sanoista ei saanut selvää. Amadeuksen ääni kyllä kuului.
Miinuksena yleisölle myös se, että salamavalot räiskyivät koko ajan.
Mutta kaiken kaikkiaan onnistunut esitys ja kyllä yleisö tykkäsi. Konsertin jälkeen sitten saatiin lämpimät halit niin Annelilta kuin Ampultakin. Ja sillä Ampun halillahan sitä taas jaksaa...
Tuulikki

Anonyymi Ke 17.11.2010, klo 19.18

Olen tässä kuunnellut Annelin laulua Luonnonlapset ja tulipa mieleeni: mitenkä olisi konsertti Anneli, Amadeus, Miritza, Hortto Kaalo ja mustalaismusiikki! Vielä kerran!

Anonyymi Ke 17.11.2010, klo 19.11

Lappeenrannan konsertti oli eilen, ilmeisesti vie hetken aikaa ennenkuin kirjoittajia ilmaantuu. Toivottavasti saamme pientä viestiä vaikkei ihan kokonaiskertomusta, odotellaan.

Anonyymi Ke 17.11.2010, klo 13.46

Onkohan muuten Lappeenrannassa ollut ketään? Jos on, niin kertomusta kehiin, pliis! -Elisa-

Anonyymi Ke 17.11.2010, klo 11.52

Tottamaar Ampunhenki on vielä voimissaan Satumaassa! Mikä ihme sen nitistäisi, vaikka välillä olisi hiljaisempaakin. Hyvä Amppu ja Hyvä Me! -Elisa-

Anonyymi Ke 17.11.2010, klo 11.50

Ilmiselvä konserttiväsymys on laskeutunut satumaahan, ei enää jakseta hehkuttaa, no kyllä se näin pitkä reissu väsyttääkin.
Ei vielä hellitetä, ”Matka ei tähän jää, on vielä monta baaria jonka tahdon valloittaa” Ampun mietteet.
A.

A. Ke 17.11.2010, klo 11.03

Ei nyt ihan hiljaistakaan. Jos yhden konsertin tiimoilta tulee 461 kommenttia, niin se kertoo aikamoisesta mielenkiinnosta. Ampun Henki on edelleen voimissaan!

Anonyymi Ke 17.11.2010, klo 10.50

...Ja Täällä on Jälleen HiirenHiljaista...

...Missähän Kaikki SatuMaahiset TAAS Oikein Piileskelevät????? ...Toimiikohan Kommentointi?????

...No,Eipä"Liljuskaisellakaan"Mitään Tärkeää Asiaa Taida Olla...

...Rauhallista AlkuTalvista Yötä Kaikille!!!!! ...Ja Niitä Amppuisia Unia...

...Ja LappeenRannan Suuntaan Tietysti Miljoonittain LentoSuukkoja...

laaksonlilja Ti 16.11.2010, klo 23.42

Apua, Ampun ”Ei saisi aamu tulla koskaan” soitetaan radiossa just nyt tällä minutilla.
A.

A. Ti 16.11.2010, klo 16.26

Nyt muistan, Annelin kappale puhelintoivekonsertissa oli Valkoakasiat.
A.

A. Ti 16.11.2010, klo 15.40

Voi pahus, minä en ole sattunut kuulemaan Amppua radiosta pitkään aikaan. Anneli Sari on ollut varmaan radiosoitoissa pimennossa tosi pitkään, minä en ainakaan ole häntä kuullut mutta yllätys, yllätys, viime perjantain puhelinlangat laulaa ohjelmassa soitettiin Anneli Sarin kappale, en nyt muista mitä. Toikohan konserttikiertue A. Sarin takas ihmisten mieleen.
A.

A. Ti 16.11.2010, klo 15.27

Radioonhan toiveita voi lähettää,aina tulee uusia artisteja ja niiden kappaleet soivat monta kertaa päivässä,kannattaa hankkia levy niin voi kuunnella silloin kun haluaa !

Anonyymi Ti 16.11.2010, klo 15.17

Toivoisin kyllä, että Satakunnan radiossa soitettaisiin Amadeuksen musiikkia. Taitaapa olla joskus kesällä kun kuulin kappaleen Ei saisi aamu tulla koskaan. Mihin näitä toivomuksia oikein voisi lähettää?

Anonyymi Ti 16.11.2010, klo 14.26

Suurkiitos Airille selventävästä kommentista, tuo konsertin menestys on mahtava juttu, enkä ollenkaan ihmettele, onhan Amadeus ja Anneli niin positiivisen erilaisia taiteilijoita. Jos itse olisin mennyt, niin tasapuolisesti molempien vuoksi, Annelihan oli Suomessa asuessaan hyvin suosittu ja tuntuu olevan edelleen.

Vielä, HL ja anonyymi 12.43, olen kanssanne täysin samaa mieltä, me keskitytään Ampun palvomiseen, eikä siinä ole mitään pahaa, se meille sallittakoon. Palvokoon jokainen sitä ketä ihailee ja antakoon meidän ylistää Amppua täällä ihan kaikessa rauhassa. " sydämen kyllyydestähän suu puhuu "
Vielä tuosta levyjen radiosoitosta, täällä on kummasti alkanut Ampun biisit soida, lieneeköhän syynä tämä konserttikiertue, aletaan lopultakin huomata, millainen aarre Amadeus on. Kun Amppu tekee uuden albumin, taitaapa tuolla olla vientiä.

Toivoisin radisoittoon Ampun muitakin kappaleita, kuten tuo "Sirkus" ja PTK. Tuon PTK.n sanat antavat ajattelemisen aihetta meille jokaiselle, niistähän voisi ottaa opiksi. A-K H.

Anonyymi Ti 16.11.2010, klo 14.19

Samoja ajatuksia kuin edellä. Tämä on sivusto, jossa keskustellaan Amadeuksesta eikä täällä tarvitse suhteuttaa sanomisiaan ja kannanottojaan siihen, miten muilla artisteilla menee. Toivottavasti menee ihan hyvin muillakin ja heidän sivuillaan sitten kerrotaan siitä. Ovat todella Anneli, Amadeus ja koko esiintyjäjoukko ansainneet suuren kiitoksen, että tällaisina aikoina toteuttavat noin mittavan kiertueen. Siinä on nimenomaan haluttu palvella koko Suomen kansaa, viety esitys mahdollisimman lähelle Suomen syrjäisempiäkin kolkkia. Otettu huomattava riski. Se kannatti. Yleisö on palkinnut hyvällä tavalla taiteilijat, jotka uskaltavat. Anneli on rohkea, oman tien kulkija. Erityiskiitos tästä. Suuri viisaus oli pyytää Amadeus mukaan, ei sekään varmaan ihan helppo kuvio ollut järjestää. Mutta nyt on nähty, miten suuren lisäarvon Amadeus kiertueelle toi. Ja tämäkös lämmittää Amppu-fanin mieltä. Se, että joku yksittäinen sali ei ole myynyt niin paljon, että kannattaa sinne esiintyjäjoukko viedä, ei ole asia, josta kannattaa nostaa metakka. Onneksi Ampun fanit oikealla tavalla ovat puuttuneet tällaiseen provosoivaan kirjoitteluun, jossa ei haluta nähdä kokonaisuutta. Airikin sanoo, että kyseessä on todennäköisesti hyvin punnittu ja harkittu päätös ja sehän on viisautta. Salolaiset varmasti löytävät paikkansa saleista, jotka ovat ihan kivenheiton päässä. Matkat eteläisessä Suomessa naapurikaupungin saliin taittuvat puolessa tunnissa, ei pitäisi olla este kenenkään lähtemiselle.

Anonyymi Ti 16.11.2010, klo 12.43

Kiitos Airille minunkin puolestani ,mahtavaa että konsertti on myynyt hyvin.Anneli on ammattitaitoinen mutta tottakai näin mittavan kiertueen järjestämisessä on suuri riski.Ei tarvitse varmasti katua,että
veljenpoika Amadeus otettiin mukaan,on hän kyllä paikkansa lunastanut.
Ihmetyttää miksei täällä sivuilla voisi konsertin suosiosta keskustella,useimpia kuitenkin kiinnostaa Amppu faneja kun ollaan.Liekö vaikea ymmärtää,ettei meitä ehkä niinkään kiinnosta miten muut konsertit myyvät.Tottakai jokaiselle toivoo menestystä urallaan.Kyllähän nuo liputkin maksaa senverran,että täytyy todella pitää ko.artistista kun lipunhinnan maksaa.
Toivotan kaikille hyvää tiistaipäivää!

HL Ti 16.11.2010, klo 12.16

Kiitos Airille kirjoituksesta oli asiallista luettavaa.

Anonyymi Ti 16.11.2010, klo 09.52

Hyvä A, eipä mitään. Saatiin Airinkin sanomana kuulla, että konserttikiertue on ollut menestys, myynyt erinomaisesti aikoina, jolloin tämä ei ole itsestään selvyys. Anneli ja kumppanit ovat osuneet ajan hermoon, musiikkinäytelmä, argentiinalainen tango, tanssia, Anneli tauon jälkeen - ja Amadeus! Huomenna vuorossa Lappeenranta. Nauttikaa.

Anonyymi Ma 15.11.2010, klo 21.58

Suokaa anteeksi, enpä arvannut että tällänen sekametelisoppa synty kysellessä janoiseen mieleen Salon kuulumisia.
A.

A. Ma 15.11.2010, klo 21.44

Olen tavallinen musiikin kuluttaja. Konserttipaikan valinnassa painaa oleeellisesti salin akustiikka ja muut palvelut, jos vaihtoehtoja on. Ja nythän on, kiitos Annelin. Esimerkiksi omasta asuinpaikastani katsoen voin valita kymmenestä salista mieleiseni, ilman että tarvitsee yöpyä konserttipaikkakunnnalla. Jos konsertti on vain yhdessä paikassa niin sitten mennään sinne, jos esiintyjä kiinnostaa. Näin yksinkertaista tämä tavallisen konserttikävijän elämä.

Anonyymi Ma 15.11.2010, klo 21.34

Ei kai tavallinen tallaaja mieti sitä minkälainen akustiikka konserttisalissa on,eiköhän sitä lähdetä kuuntelemaan/katsomaan konserttia !Onhan Salossa oikea konserttisalikin,ei kuitenkaan kovin suuri! Monipuolisia kommentteja kehiin vaan,pysyypähän mielenkiinto yllä !

Anonyymi Ma 15.11.2010, klo 21.14

Anneli on ollut pitkään poissa täkäläisestä musiikkielämästä, ei uusia levyjä eikä ole radiossa vanhojakaan varmaan soiteltu, kun taas monet kiertueitten tekijät ovat aina pinnalla ja esillä. Lisäksi ainakin täälläpäin pikkujouluaikaan monet kauppaketjut ja työpaikat sponsoroivat kovasti kotiinpäin. Annelin on varmaan pärjättävä omillaan.
Aika reippaalta vaikutti kiertuematka alkuunsa, sitä hienompaa, että ihmisiä on riittänyt ja että "syrjäseudutkin" on kierretty. Ja että tädillisen lämpimästi on Anneli ottanut mukaan oppipoika Amadeuksen, voipa hyvinkin olla Ampulle ikimuistoinen oppi.
Onnittelut ja kiitokset vielä omaa elämystä ootellessa!

Anonyymi Ma 15.11.2010, klo 20.19

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä