582: KUN MIKÄÄN EI RIITÄ

Onni (Sulevi Peltola)Pertti palaa kuntoutusreissulta Punkaharjulta tietämättä, mitä seurauksia hänen ja Eevan yhteisellä yöllä on sillä aikaa ollut. Pertin helpotukseksi kukaan ei tunnu tietävän asiasta mitään. Eeva ja Pertti joutuvat miettimään tilannettaan vakavasti. Yhdessä he tulevat siihen tulokseen, että syrjähyppy oli valitettava erehdys, ja saa luvan jäädä ainoaksi. He eivät kuitenkaan pysty pysymään erossa toisistaan, vaan päätyvät sittenkin uudestaan rakastelemaan.  

Onni ja Nana asustelevat Maurin ja Monikan luona odotellessaan asuntonsa vapautumista, mutta Monikan koira-allergia puhkeaa aiheuttaen Onnille ikävän ongelman. Juuso tulee hätiin ja ottaa Nanan väliaikaisesti hoitoonsa, mutta Juuson tyttöystävän koira tappelee Nanan kanssa niin pahasti, että Onni päättää lähteä koirineen takaisin Kreikkaan odottelemaan, että Karin muuttaa heidän kodistaan pois.

Mikkis on Hannan harmiksi pesiytynyt kommuuniin Mirjan kanssa. Mirja puolestaan harmistuu, kun hänelle selviää, että Mikkis ei tahdo esitellä Mirjaa vielä pojalleen Kasperille. Mirja tahtoo tietää, onko Mikkis hänen kanssaan ollenkaan vakavissaan. Mikkis tekee Mirjan käytöksestä oikeat johtopäätökset, tunnustaa Mirjalle rakkautensa ja esittelee poikansa Mirjalle.

Hannes yrittää saada elämänsä palasia järjestykseen. Työtä ei ole ja alkoholiongelma pahenee. Kun Teemu kertoo Hannekselle Niinalle tarjotusta työkomennuksesta Kiinassa, Hannes tajuaa heti, että Teemun ja Niinan asuntoon he mahtuisivat mainiosti kolmisin Karinin ja Timo-Velin kanssa. Kiinteistövälittäjän soittaessa ovikelloa, Teemu tajuaa järkyttyneenä, että Niina on päättänyt myydä heidän asuntonsa.

Tuija ei saa Narskua mielestään. Hän lainailee Narskulle tenttikirjoja, ja kiusaus käy koko ajan vaikeammaksi voittaa. Hannes neuvoo Tuijaa vaimentamaan järjen äänen ja kuuntelemaan tunteitaan, tietämättä yhtään mistä on kysymys. Tuija noudattaa Hanneksen neuvoa ja antaa vieteilleen vallan. Tuija käy Narskun kimppuun, eikä Narsku vastustele. Jälkeenpäin Tuija katuu tekoaan, mutta vahinko on jo tapahtunut. Tuija tahtoo lisää.

Hannes takertuu epätoivoiseen oljenkorteen päästäkseen pois asuntolasta, ja ehdottaa Karinille yhdessä asumista, ystävinä. Hannes myös tunnustaa Karinille, että avioero Piritan kanssa on tulossa.

Asiasanat: 

0 kommenttia