585: KOHTI TUNTEMATONTA

Risto (Ilkka Heiskanen)Poliisi etsii Juliaa viedäkseen hänet säilöön odottamaan maastakarkoitusta. Risto piilottaa hänet Lauran luokse, ja alkaa järjestellä asioita. Risto ei kerro suunnitelmistaan kenellekään. Hän pakkaa pakunsa, jättää jäähyväiskirjeet Maurille ja Onnille, ja hakee Julian. Surullisen Jarkon jäädessä vilkuttamaan, Risto ohjaa autonsa, ja vaimonsa, kohti tuntematonta määränpäätä.

Mikkis pyytää Mirjaa asumaan luokseen. Hanna yrittää uskotella Mirjalle olevansa tämän puolesta iloinen, vaikka todellisuudessa pelkää yksin jäämistä. Mikkis joutuu yllättäen hoitamaan lastaan, joten Mirja ja Hanna päättävät viettää illan yhdessä. Ravintolassa Mirjan seuraan liittyy tuntematon komea mies, ja Hanna jää taas sivurooliin. Aamulla Hanna on kauhuissaan löytäessään miehen kommuunista. Mirja vakuuttelee Hannalle, että mitään ei tapahtunut, mutta Hanna ei usko Mirjaa.

Narsku ei tahdo tavata Tuijaa, koska on sopinut tapaamisen Maj-Brittin kanssa. Valitettavasti kaikki osuvat kahville samaan paikkaan, ja salasuhde selviää äidille. Tilanteen äärimmäinen nolous avaa Tuijan silmät, ja hän lopettaa suhteen saman tien.

Maj-Britt ei ole iloinen poikansa suhteesta keski-ikäiseen opettajaan, ja kieltäytyy rahoittamasta enää Narskun asumista. Narsku keksii voivansa muuttaa Mirjan tilalle kommuuniin, mutta Hanna saa selville, mitä Narsku ja Tuija ovat puuhanneet Hannan hoitaessa Lauria, ja heittää Narskun ulos. 

Maija antaa tv-haastattelun, jossa puolustaa armomurhaa, ja saa heti tappouhkauksen. Pertti ei kuitenkaan ehdi auttaa äitiään, koska hän on keskittynyt vain Eevaan.

Pertti on päättänyt taistella saadakseen Eevan itselleen, mutta Eeva ei vastaa edes hänen puheluihinsa. Arto ehdottaa Eevalle muuttoa, ja varaa heille kahdelle Kalifornian-matkan. Mustasukkainen Arto vahtii Eevaa, eikä tahtoisi päästää häntä kahden kesken Pertin kanssa. Eeva ilmoittaa Pertille rakastavansa tätä edelleen, mutta kertoo päättäneensä, että yhteen palaaminen ei ole mahdollista.

Hannes palaa ajokeikalta Saksasta, mutta on epävarma asumisestaan Karinin luona. Helpotuksekseen hän huomaa olevansa edelleen tervetullut. Yhteiselo Karin kanssa on pelisääntöjen puuttuessa varovaista ja kömpelöä, mutta Timo-Velin avustuksella Hannes alkaa vähitellen rentoutua. Hän joutuu kuitenkin pettymään jälleen, koska Karin saa yllättäen kaupungilta vuokra-asunnon. Hanneksen tulevaisuus on taas auki.

Asiasanat: 

0 kommenttia