Amadeus: Lööpit ärsyttivät ja vihastuttivat

Amadeus: Lööpit ärsyttivät ja vihastuttivat

Ajankohtaista - Ti 26.4.2011, klo 08.55

AmadeusAmadeus

Tälle sivulle liitetyn mediatiedoston esittäminen vaatii Adobe Flash Playerin.

971
tykkää tästä

Amadeus Lundberg valittiin tangokuninkaaksi kaksi vuotta sitten vain 20-vuotiaana. Tangokuninkuusvuoden aikana hän oli julkisuudessa esillä niin hyvässä kuin pahassa. Vaikka nuori laulaja yritti keskittyä musiikkiin, lööppiotsikoita oli vaikea olla huomaamatta. "Oli hienoa nähdä, miten ihmiset tykkäsivät ja liikuttuivat tulkinnoistani keikoilla. Mutta eihän sitä voinut väistää, että keikkamatkoilla huoltoasemilla joutui huomaamaan ne lööpit."

Aluksi Amadeus yritti olla noteeraamatta otsikoita, aikaa myöten ne kuitenkin mietityttivät yhä enemmän. "Mitä enemmän aikaa meni, sitä enemmän ne alkoivat ärsyttää. Tuli vähän semmoista vihaa", Amadeus kertoo.

Lööpit eivät tukeneet taiteilijanalkua

Amadeus uskoo, että keikoilla käyneet fanit ovat saaneet laulajasta ihan eri kuvan kuin lööppejä lukeneet ihmiset. "Ei noissa lööppijutuissa ainakaan ole yritetty tukea nuorta taiteilijanalkua. Telkkariohjelmissa ei niinkään joutunut vääristelyn kohteeksi", Amadeus toteaa.

Viime aikoina Amadeus on ollut poissa median kirkkaimmasta valokeilasta. Musiikkia hän tekee kuitenkin edelleen ja keikkailee siskojensa Gildan ja Miritzan kanssa. Suunnitteilla on myös uusi levy, jolle Amadeus laittaa kovia odotuksia.

Amadeusta haastatteli Yle Lahden Mikko Tuomikoski.

Lisää artisteista:Amadeus

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (628)

Minä mummoikäinen fani,ilmoitan julkisesti,että OLISIN HYVIN ONNELLINEN,jos AMPULLE saataisiin nuoriakin faneja enemmän,vaikka Amppu taitaa suunnata esityksensä kaikille tasapuolisesti.

Ampun tanssikeikat ovat enimmäkseen paikoissa,jossa TANSSITAAN.

Luulen,että Amppu kunnioittaa kaikkia kuulijoitaan.

ippa Su 15.5.2011, klo 18.38

Huohhhh vaan Liljuska:) Täytyisikö taikka pitäisikö pohtia onko Suomessa toista artistia, jonka fanit ei uskalla kirjoittaa idolilleen ees kahta pientä sanaa "olet ihana"<3 Koska sehän on yli hilseen menevää yli-ylistystä ja käsittämätöntä brassailua ja hehk... ja kääääk tsiisus nyt ne sanat lipsahti minulta apuvaaaaaaaaaaaa armoa se oli tosiaankin vahinko enkä tee sitä toiste, lupaan! Sori vielä kerran! *tytti*

Anonyymi Su 15.5.2011, klo 16.41

15:04 Kyseinen teema on käsitelty satumaassa jo 903 kertaa:) Älä jaksa:)

Anonyymi Su 15.5.2011, klo 15.38

EHDOTTAISIN LOPPUPÄIVÄÄ "SAA HEHKUTTAA"PÄIVÄKSI!!!!!!!!!!!

Anonyymi Su 15.5.2011, klo 14.58

Tietääkseni noita konsertti taltiointeja on kyllä tullut ennenkin,itsellänikin niitä on muutama,ei tosin tangokuninkaallisten. Kaikissa on taustaääniä abloodien kera.Konsertti tilanne vaan on sellainen,eiköhän se studiolevykin tule aikanaan.Tää mummo,pappa kommentointi näyttää olevan päivän kuuma kysymys.Voitaisko kunnioittaa kaikkia ihmisiä tasavertaisesti niinkuin Amppukin on sanonut.

Anonyymi Su 15.5.2011, klo 14.53

IltaPäivää...

Ei Ollut EilisIlta Paradise Oskarin Eikä AMAury Vassilin ...Voi Kurjuuksien Kurjuus...

Vai Että Oikein"Täytyy Pitää"-Päivää Täällä Tänään(Taas) Vietetään:):):):):) ..."Liljuskaisesta"Kyllä Tuntuu,Että Kaikki Päivät On Nyttemmin Julistettu Satu(?????)Maassa"EI SAA HEHKUTTAA"-Päiviksi ...HohHoijaa...

No,Älkäähän Loukkaantuko ...Yrittäkäämme Parhaamme Mukaan Elää Sovussa!!!!! ...Kaikesta Huolimatta...

P.S. HuippuJännittävää JääKiekkoLoppuOtteluIltaa Kaikille!!!!!

P.P.S. Ampun KotiSivuja Päivitetään Taas,Joten Ne Lienevät Käytettävissämme Vasta HuomisAamuna...

laaksonlilja Su 15.5.2011, klo 14.34

Kyllä me mummotkin ostamme levyjä. Meitä suuria ikäluokkia on kymmeniä tuhansia, joten kultalevyn myyntiraja ylittyy, jos kunnon levy tulee. Nyt suurinosa näistä mummoista ei tiedä mitää Ampun livelevystä, sillä vain harva pyörii Ampun kotisivuilla täällä satumaassa.

Ihmettelen, mistä kiikastaa, että Amadeus ja jokin levy-yhtiö ei ole saanut palikoita loksahtamaan paikalleen niin, että olisi tullut kunnon studiolevy.

En tiedä yhtään tangokuningasta, joka olisi kuninkuusvuotensa jälkeen kustantanut itse livelevyn. Jos Amppu ei halua maksaa levy-yhtiölle levyn teosta, se on lyhytnäköistä.

Auli Su 15.5.2011, klo 14.19

Ettekö lähi/liki fanit halua että Amppu olis myös nuorten suosiossa ?? nuori kaveri itsekkin ,eikä vaan mummojen ja pappojen ? aika outoa fanitusta ?

Anonyymi Su 15.5.2011, klo 14.04

Joo vaihtakaa levyä !!!

Anonyymi Su 15.5.2011, klo 13.41

Kurkkasin tännekin,mutta näyttää olevan vuorossa "täytyy,pitää" päivä.Joten eipä ole aihetta puuttua ,kun kuulun siihen porukkaan,joka uskoo Ampun omaan ajatteluun edelleenkin.

Anonyymi Su 15.5.2011, klo 13.17

Sitten täytyy laajantaa musiikkia,myös nuorenpaan suuntaan ! Yleensähän eka vuosi on kiirettä ja silloin pitää kansan suosio saavuttaa,jotta jatkossakin kysyntää riittää ! se ei varmasti ole helppoa,sillä suosittuja artisteja myös vanhempia on paljon joilla esiintymisiä riittää vuodesta toiseen !

Anonyymi Su 15.5.2011, klo 11.11

Olen saanut sen käsityksen, että tangomarkkinoilla käy yleensä
vanhempaa väkeä. Mistä sitten äkkiä kuninkaalliset saavat ne nuoret
fanit.

Anonyymi Su 15.5.2011, klo 09.50

On ollut lehdessäkin, Amadeuksen fanit ovat keski-iältään 60-vuotaita. Harmaapäitähän niissä taltioinneissakin on näkynyt. Lavan reunalla harmaipäiden rivistö ja konserttisalisa samoin, kun kamera kuvaa, harmaapäisiä tätejä ja joku setäkin.

Kaikki alkoi jo silloin kun oli Amadeuksen ensimmäinen fanitapaaminen: ei yhtään nuorta, paikalla näkyi kypsemmän iän leidejä.

Kun asia on näin, se on näin!

Näillä musiikkivalinnoilla pysytkin Amadeus "mummojen idolina".
Mutta kuten sanoin, sehän on ok, jos niin on tahtosi ja toiveesi.

Anonyymi Su 15.5.2011, klo 07.53

Ei riitä että on monta jotka tykkää,täytyy olla paljon,että edes jonkun laiseen myyntiin päästään ! Kun katselee mitä kappaleita fanit on toivoneet,niin kaikki näyttää olevan 50-60 luvulta ! Joten eiköhän fanit ole vanhempaa väkeä ! Ampun pitäis vaihtaa pikkasen tuota musiikki linjaa myös nuorempaan väkeen,sieltä ne potenttiaaliset fanit tulee,niinkuin Antilla,Annalla,Suvilla, Jennillä,sekä Idols 1-4 parhaat,nyt sitten vielä viisu Oskari !

Anonyymi La 14.5.2011, klo 19.50

la.14.5 klo 16.17 on minun näpyttelemä eli A.

A. La 14.5.2011, klo 17.15

Kommentoija 14.36,Vahinko ettei Amppu tullu sulta kysyneeksi,ei varmaan tienny,että sä et tykkää.Onneksi on monta jotka tykkää.

Eräs Petreassa ollut,ei mummo La 14.5.2011, klo 15.46

Mielestäni siinä juuri on virhe kun nyt jo Amadeukselta odotetaan joka asiassa ihan presiis täydellisyyden täydellistä ja kaiken parhaan hän varmaan tekee sinne asti minkä osaa. Tämän levynkin hän varmasti teki niin hyvin kun osasi ekakerralla tehä, seuraavalla kerralla hän jo tietää mitä tekee toisin mutta aina jää jotain korjattavaa.

Eilen MM-jäällä nuori 19v:as teki maalintekohistorian mahtavimman tempun mitä Suomalainen on tehnyt mutta mitä hän teki itselle, paineet niskaan, jatkossa häneltä odotetaan näitä täydellisiä temppuja aina vaan enempi ja enempi.

Anonyymi La 14.5.2011, klo 15.17

Petrean konsertissa ei yleisö tietänyt,että konsertti tallennettiin.Nuo pienet taustaäänet ei kyllä minua häiritse,kun voi kuvitella kokonaisuuden. Nythän on vaan niin,että toiselle joku pieni juttu on häiritsevä, jota toinen ei edes huomaa.Tää pätee kaikilla elämän alueilla,täydellisyyteen on hyvä tavoitella,mutta tuskin kukaan siihen pääsee.Ilmeisesti ei konsertissa käyneet,leimaa koko yleisön mummoiksi,todellisuudessa yleisö oli hyvin eri ikäistä, myös miehiä huomattava osa.

Eräs Petreassa ollut,ei mummo La 14.5.2011, klo 15.02

Ja Nyt Salamana Näpyttelemään AMAdeaalista LivePlättyTilausta,KT!!!!! ...Hopi,Hopi...

Ja Hankihan Toki Pari VaraKappalettakin!!!!!

laaksonlilja La 14.5.2011, klo 14.49

14:36 kaikki kappaleet taitaa kaikki olla fani mummojen toive biisejä ! En missään ole huomannut nuorten toiveita ?

Anonyymi La 14.5.2011, klo 14.36

Vaikka kuinka hehkuttelette,en kuitenkaan aio hankkia,sillä kuuntelen paljon korvalappujen kauta (tai sitten pitää olla aivan hiljaista ja reteot kovalla ) )eikä tunnu hyvältä kuulla köh,köh,räps,räps ym ! Live levyssä lopussa aplodit ei muuta !

Anonyymi La 14.5.2011, klo 14.31

en välitä laulusta mun sydämeni tänne jää. miksihän sekin on ohjelmassa.

Anonyymi La 14.5.2011, klo 13.36

.

Anonyymi La 14.5.2011, klo 12.24

Eikä tässä kaikki.

Tietenki levyn kansikuva on aivan ihana, levyssä aivan ihana musta-valkoinen Ampun kuva.

Eikö nyt jo ala kiinnostushermo nykimään.

A. La 14.5.2011, klo 12.20

Kyllä, A., pianonpimputus kiinnostaa ja kun vielä on kyse konserttipianistin taitavasta kosketuksesta!!! Kuulin juuri luotettavalta A-FaniTaholta, että Plätyn taso olisi parempi kuin kaikilla Amppu-sivuilla on annettu ymmärtää lähinnä häiriöäänten suhteen. Ne eivät välttämättä häiritsisi liikaa. Paikalla olleet saavat levystä irti enemmän, kun silmiin ja sydämiin on jo piirtynyt tilaisuuden visuaalinen ilme ja konsertin tunnelma niin, että häiriöääniä ei niin rekisteröi.

Toisaalta kuvien ottamisen olisi voinut kieltää, tai ne olisi pitänyt eliminoida. Jos kovin yskittää, minä en olisi lähtenyt konserttiin, jos olisi ollut tiedossa, että se nauhoitetaan. Palvon ja kunnioitan Amppua niin, niin paljon, että haluaisin hänen levynsä ja kaikki olevan korkealaatuisia kuin Hän itsekin on huippumusikaalisine lahjoineen. Jos nyt sitten yritän saada aikaiseksi Sen Tilauksen aprikoi KT

Anonyymi La 14.5.2011, klo 12.07

Ha, ha, haa täällä vielä olen.
”Mun sydämeni tänne jää” tää on sellanen kappale jotta ne henkilöt jotka olivat ihan oikeesti siellä Turussa paikanpäällä konsertissa (eikä näin mielikuvituksessa kuin minä) niin taatusti eivät voi olla tuottamatta niitä ihania kyyneleitä, heiltä kyllä kipale päättyy kyyneliin.

A. La 14.5.2011, klo 11.45

Vieläpä olen täällä teidän ilona. Nyt kun vauhtiin pääsin, niin sanon vielä tuosta ”Kaksi kitaraa”, minun ajatuksissa siinä Amppun kädet käy tyyliin kuin silloin tangomarkkinoilla, ottaa muutamia tanssiaskelia, iskee silmää eturivin naisille, sit kyllä voi kuulua niitä sivuääniä kun mummukat kopsahtaa lattialle minä varmaan ensimmäisenä jos olisin siinä eturivissä.

Ei muuta kuin ostamaan levy ja mielikuvitus liikkeelle ja nauttimaan, nauttimaan.

A. La 14.5.2011, klo 11.33

Eikä tässä kaikki.

”Kaksi kitaraa”, tää on hieman vauhdikkaampi kipale, tätä kuunnellessa voin nähdä ne Ampun ihanat käden liikkeet.

”Caruso” tätä kuunnellessa ajatus vie minut hienoon suureen konserttisaliin.

A. La 14.5.2011, klo 10.43

Vielä pitää mainita sisarusten yhteisesityksestä, siskot aloittaa hieman arasti mutta aina kappaleen edetessä arkuus katoaa ja äänet sopii Ampun kanssa hyvin yhteen, lisää harjoittelua niin voipi olla jotta seuraavalla kerralla kaikki on hyvinkin loistavaa.

A. La 14.5.2011, klo 10.34

Jos konsertissa olleet ostaa levyn,ei se konsertti ihan huono voi olla,kun haluaa vielä kuunnella moneen kertaan jälkeenpäin.Niinkuin monta kertaan on todettu,kaikki ei tykkää samasta.Minun ymmärrykseen ei vaan millään mene,että jos ei tykkää niin ei,mutta miksi ei muut saisi hehkutella??Ei ole koskaan tullu mieleen ruveta kommentoimaan esim.jossain L.Tähkän sivuilla,en tykkää sun laulusta,teet sitä sun tätä, mun mielestä pitäis tehdä niin tai näin(Ko.artisti vain ihan esim.en ole hänen sivuilla käynyt,mutta muut saa ihan rauhassa hehkutella)
Hyvää päivän jatkoa kaikille.

Anonyymi La 14.5.2011, klo 10.28

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä