Amadeus: Lööpit ärsyttivät ja vihastuttivat

Amadeus: Lööpit ärsyttivät ja vihastuttivat

Ajankohtaista - Ti 26.4.2011, klo 08.55

AmadeusAmadeus

Tälle sivulle liitetyn mediatiedoston esittäminen vaatii Adobe Flash Playerin.

971
tykkää tästä

Amadeus Lundberg valittiin tangokuninkaaksi kaksi vuotta sitten vain 20-vuotiaana. Tangokuninkuusvuoden aikana hän oli julkisuudessa esillä niin hyvässä kuin pahassa. Vaikka nuori laulaja yritti keskittyä musiikkiin, lööppiotsikoita oli vaikea olla huomaamatta. "Oli hienoa nähdä, miten ihmiset tykkäsivät ja liikuttuivat tulkinnoistani keikoilla. Mutta eihän sitä voinut väistää, että keikkamatkoilla huoltoasemilla joutui huomaamaan ne lööpit."

Aluksi Amadeus yritti olla noteeraamatta otsikoita, aikaa myöten ne kuitenkin mietityttivät yhä enemmän. "Mitä enemmän aikaa meni, sitä enemmän ne alkoivat ärsyttää. Tuli vähän semmoista vihaa", Amadeus kertoo.

Lööpit eivät tukeneet taiteilijanalkua

Amadeus uskoo, että keikoilla käyneet fanit ovat saaneet laulajasta ihan eri kuvan kuin lööppejä lukeneet ihmiset. "Ei noissa lööppijutuissa ainakaan ole yritetty tukea nuorta taiteilijanalkua. Telkkariohjelmissa ei niinkään joutunut vääristelyn kohteeksi", Amadeus toteaa.

Viime aikoina Amadeus on ollut poissa median kirkkaimmasta valokeilasta. Musiikkia hän tekee kuitenkin edelleen ja keikkailee siskojensa Gildan ja Miritzan kanssa. Suunnitteilla on myös uusi levy, jolle Amadeus laittaa kovia odotuksia.

Amadeusta haastatteli Yle Lahden Mikko Tuomikoski.

Lisää artisteista:Amadeus

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (628)

Toivottavasti Amadeus saa sitten mahdollisuuden hyvän levyn tekoon studiossa. Paljonhan riippuu siitä kuka mitä määrää ja tarjoaa......
Kävin lukemassa Levyarvioista jutun Jenna Bågebergin uudesta levystä. Siinä oli uskallettu mennä asiaan, eli kun kaksikko ToivanenVainio tekee keskinkertaista työtä solistia ajattelematta niin mitenkäs laulaja sen hyväksi muuttaa?

Amadeukseltakin odotetaan uusiakin lauluja ja nuoria ihmisiä innostavia, mutta kukas ne tekee? Kyllähän Amadeus esittäjänä on kehittynyt huimasti Eppu-jutusta.

Omistaakohan tämä ToivanenVainio jotenkin nämä tangokuninkuudet?
Joka kesä käydään tekemässä uusia ja siinä välissä tehtaillaan entisille levytettäväksi mitä sattuu............Mikähän on homman nimi?

Anonyymi Ma 9.5.2011, klo 14.56

Kysymys on kai siitä Ampun ensilevyllä olleesta,Eppujen,Joka päivä ja joka ikinen yö.Eihän se kappale oikein Ampun äänelle sovi,eikä moni muukan sen levyn kappaleista.Kannattaa odottaa uutta levyä,jospa se olisi enemmin Ampun näköinen.

Anonyymi Ma 9.5.2011, klo 14.45

Hei 14.40 Minäkään en pidä Amadeuksen Eppu -tulkinnasta.
Amadeuksen tulkinnassa sanojen painotukset jotenkin kökköjä ja ääni ei vaan sovi tähän biisiin!

Livelevystä sanon sen, että studiossa voidaan ottaa uusiksi ja uusiksi ja monet ärsyttävät jutut voidaan siten tehdä paremmin ja korvalle miellyttävämmäksi. Keikalla tai konsertissa niihin ei kiinniitä huomioita, mutta kyllä levy on toinen asia, kun sitä kuunnellaan ja kuunnellaan-

Anonyymi Ma 9.5.2011, klo 14.25

Mikä Eppujen kappale???

Anonyymi Ma 9.5.2011, klo 14.12

Elli+muutkin kommentoijat en ole riidoissa kenenkään kanssa,mutta en välttämättä halua olla syntipukki asioihin,joita en koe tehneeni.Siksi haluasin tietää ihan "konkreettisia" tilanteita,jossa olen mm.HALVEERANNUT JOTAKIN.

Sinulle,joka et pitänyt Ampun Eppu tulkinnasta sanon,että et ole ainoa.Minä taas pidän siitä kovasti.

ippa Ma 9.5.2011, klo 14.10

Sanon heti alkuun,makuasioista ei kiistellä.......Kävin tuon Ampun esittämän Eppujen kappaleen kuuntelemassa,kun siitä A.n sivulla mainittiin ,mutta en tykännyt !

Anonyymi Ma 9.5.2011, klo 13.30

En taida tilata !

Anonyymi Ma 9.5.2011, klo 11.42

Keväistä huomenta Satumaahan.Ihan näinä päivinä me tilaajat saadaan Ampun Livelevy,kipin kapin tilaamaan kaikki, jotka ei ole tilanneet vielä.Toivon auringonpaisteen sulattavan kaiken erimielisyyden Satumaasta.Onhan Amppu kuninkaammekin kuin itse Aurinko,sekä on usein sanonut,että kaikkia ihmisiä tulee kunniottaa.

Ma 9.5.2011, klo 09.34

Montakohan kertaa Satumaan keskustelu on jouduttu sulkemaan kun eräs henkilö virittää riidan ja alkaa sitten vaatia muilta keskustelijoilta "nimiä ja osoitteita". Miksi hän ei voi leikkiä omalla hiekkalaatikollaan? Miten tämä riitely auttaa Amadeuksen uraa?

Toivottavasti nyt rauhoittui.

XL Ma 9.5.2011, klo 08.30

En ymmärrä täysin kaikkea facebookista, mutta jos laittaa saman tekstin kuin sivun "omistaja", eikö silloin pidä laittaa, että se on lainaus. Ehkä Ippa halusi vain toistaa Amadeuksen toivotuksen?!? Se siitä, ja etiäpäin, sano mummut lumessa;)

Anonyymi Ma 9.5.2011, klo 08.03

Meinaa taas vähän täälläkin tunteet kuohua, yrittäkää hieman rauhoittua, ennen kuin räjähtää... :) Riita poikki ja voita väliin, äitini tapasi sanoa.

sari_yle Ma 9.5.2011, klo 07.46

Mitä ihmettä Ippa-nimimerkki taas täällä huseeraa kiistojaan jonkun toisen fanin kanssa? Eikös tämän keskustelun tulisi liittyvä edes jollain tavalla Amadeukseen? Se vanha ohje on hyvä edelleen, että jokainen miettisi ennen viestin lähettämistä, että viesti on asiallinen, eikä loukkaa ketään. JOs tämä tuntuu vaikealta, voisi vaikka luetuttaa sen viestin ensin jollain, ennen kuin lähettää. Ei millään pahalla, mutta Ippa-nimerkillä kovin usein jonkun kirjoittajan kanssa joku riita menossa.

Elli Ma 9.5.2011, klo 07.30

Hyvä ylläpito.Olette ilmeisesti poistaneet eilisen kommentin 13.18.Toivottavasti huolehditte,että kirjoittaja selvittää konkreettisesti minulle,miten halveeraan toisia faneja.
Olen vanha,mutta haluan oppia uuttakin,en missään tapauksessa HALUA HALVEERATA KETÄÄN FANEJA ENKÄ MUITAKAAN LÄHIMMÄISIÄNI.

ippa Ma 9.5.2011, klo 05.13

Thank you for the music! Siinä koko elämä ja lisäksi elämää suurempi laulu, jota ei koskaan pysty kuuntelemaan, laulamaan tai soittamaan ilman suurensuurta herkistymistä useastakin syystä, josta tulisi kokonainen kirja;)

Tämän kauden Idols-tusinasta jää iloksemme "elämään" usea ihana, karismaattinen ja taitava ArtistinAlku! Kannustukset, suitsutukset ja TUISKUtukset jätän toisaalle! Onnea ja intoa matkaan kuitenkin suosikeilleni eli Jusulle, Ilpolle, Hennariikalle, Fatimalle...ja Tuiskun TähtiOtsalle...ja tämän sivun ehdottomalle Kunkulle, TenoriTaiturillemme Ampulle!

What a joy, what a life, what a chance...sitä musiikki on, herkistelee KT

Anonyymi Su 8.5.2011, klo 23.16

Kyllä! Oikea voitti ja tosi hyvä olikin. Onnittelut Martille!

AnonyymE Su 8.5.2011, klo 22.54

Täytyypä tähän väliin sanoa että mielestäni oikea voitti Idolsissa,ja Tuiskun poika on oikea symppis :)

Anonyymi Su 8.5.2011, klo 20.03

13.18 Kysyn suoraan,mistä luottamisesta puhut.

Olen sanonut hyvin monta kertaa,että olen ollut vuodeverran facebookissa ja tietysti käynyt Ampun sivuilla.OLENKO TEHNYT SIELLÄ JOTAKIN EPÄREHELLISTÄ!!!

KUULEPPA YSTÄVÄNI,JOS TÄMÄ PARJAAMINEN EI LOPU TÄHÄN,VAADIN POLIISIA OTTAMAAN SELVÄÄ KONEESI OSOITTEEN:

NYT ON MITTANI TÄYSI!!!

ippa Su 8.5.2011, klo 19.47

Anteeksi, nimi olikin Ritva Mäkiranta, nimim. Ippa kuitenkin!!!

Anonyymi Su 8.5.2011, klo 12.20

Fanittaa voi monella lailla,ei sitä tartte jatkuvasti toitottaa ihana,hyvä jne.! Satumaassa on vain se tapa,kun jostain ollaan eri mieltä,niin heti ollaan ydinfanien hampaissa ! on sitä samaa näkynyt myös Ampun sivuilla ! Toiset odottavat keikkoja,toiset taas eivät,mutta heillähän onkin konsertit "nurkan" takana ! joten mitäpä turhia valittamaan !

Anonyymi Su 8.5.2011, klo 11.25

Jaa, että minäkö puhun isännän äänellä ja yritän ohjailla, hertsileijaa ei oo perää, ei oo perää ! En ole heikkohermoinen, joten minua naurattaa. Satumaassa tuntuu jakuvasti olevan joku fani tähtäimessä, muutenhan kirjoittelu täällä tyrehtyisi kokonaan, näin on ollut kautta Satumaan historian.
Eilen kirjoittamassa kommentissani en mielestäni ketään loukannut, mutta negatiivisuus Satumaahan on tullut jäädäkseen. Vaikka erään fanin mielestä " täyttä ymmärrystä vailla " olenkin, ei tulisi mieleenikään pilkata kotisivuilla kirjoitettuja konserttikuulumisia niin pilkallisesti ja ilkeästi, kuin täällä tehdään.
Näkemyseroja on ja saakin olla, mutta kunnioitetaan Amppua ja hänen fanejaan, myös niitä lähifaneja, joista kirjoitetaan negatiiviseen sävyyn täällä jatkuvasti.
Eipä muuta , iloista mieltä ja positiivista ajatuksenjuoksua kaikille !
A-K H.

Anonyymi Su 8.5.2011, klo 09.06

Hyvää äitienpäivää Satumaahan.

Ampun sivuilla on tervehdys maestrolta!

Kannelmäellä samoin kuin muissakin Valon Airueet konserteissa Amppu tanssitti muutamia onnellisia laulun lomassa.

Poika on oppinut tanssimaan tangoa!!!!

ippa Su 8.5.2011, klo 05.28

Oliko Kannelmäessä tanssitkin???

Anonyymi La 7.5.2011, klo 23.41

Lisäisin vielä että kyseinen fani syyttää joka kerran Maunukselan tai Lustilan faneja kirjoituksista ? satumaan sivuilla on artisteja pilvin pimein,ei tulis mieleenkään että lähtisin tuosta vaan sanomaan kenen fanit kirjoittavat !!

Anonyymi La 7.5.2011, klo 22.09

Niin jättäkää rauhaan......Lukekaapa mitä hän kirjoittaa A:n sivulla (keikkatilanne) ! mitä syyttelyä Satumaan kirjoittajasta/kirjoittajista ? Eikä kukaan pyytänyt jättämään Satumaan kirjoittajaa(jia) rauhaan !se on just tätä,näihin ei fanineuvosto ota kantaa ?!

Anonyymi La 7.5.2011, klo 21.42

ippa – La 7.5.2011, klo 22.09 Kunpa nimeltämainitsemasi fani antaisi arvon muillekin. Tulee aina ja sanoo isännän äänellä mielipiteensä. Yrittää ohjailla. Ei se niin mene. Ei Ei Ei!

AnonyymE La 7.5.2011, klo 21.29

Live levyn saa ilmeisesti ensiviikolla ne jotka ovat ennakkotilanneet.Ampun kotisivuilla on nähtävissä mitä kappaleita ko.levy pitää sisällään.

Anonyymi La 7.5.2011, klo 21.19

20.29

Voisitko konkretisoida virheeni,että yrittäisin korjata virheeni.

Ystävät,pyydän jätetään A-K H rauhaan!!

ippa La 7.5.2011, klo 21.09

Onko täällä sellaisia jotka ovat Live levyn hankkineet ? Itse en aio hankkia,koska kappaleita ei ole kuultavissa ! K.T:n arvio levystä kyllä kiinnostais,sillä hän uskaltaa sanoa suoraan mitä mieltä on !?

Anonyymi La 7.5.2011, klo 21.08

A-K H, KAIKKI täällä on Amadeusfaneja. Jotkut vaan ei fanita niinkuin sinä tai joku muu tietty. Se ainoastaan on ehdoton totuus.

AnonyymE La 7.5.2011, klo 20.43

Hyvää kesää vaan, mutta ehkä A-K H et sitten ymmärräkään, miksi Ippaa kritisoidaan. Ei kai sille mahda mitään. Jokaisella on omat aukkonsa tiedoissa ja ymmärryksessä, valitan!!!

Anonyymi La 7.5.2011, klo 19.29

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä