Amadeus: Lööpit ärsyttivät ja vihastuttivat

Amadeus: Lööpit ärsyttivät ja vihastuttivat

Ajankohtaista - Ti 26.4.2011, klo 08.55

AmadeusAmadeus

Tälle sivulle liitetyn mediatiedoston esittäminen vaatii Adobe Flash Playerin.

971
tykkää tästä

Amadeus Lundberg valittiin tangokuninkaaksi kaksi vuotta sitten vain 20-vuotiaana. Tangokuninkuusvuoden aikana hän oli julkisuudessa esillä niin hyvässä kuin pahassa. Vaikka nuori laulaja yritti keskittyä musiikkiin, lööppiotsikoita oli vaikea olla huomaamatta. "Oli hienoa nähdä, miten ihmiset tykkäsivät ja liikuttuivat tulkinnoistani keikoilla. Mutta eihän sitä voinut väistää, että keikkamatkoilla huoltoasemilla joutui huomaamaan ne lööpit."

Aluksi Amadeus yritti olla noteeraamatta otsikoita, aikaa myöten ne kuitenkin mietityttivät yhä enemmän. "Mitä enemmän aikaa meni, sitä enemmän ne alkoivat ärsyttää. Tuli vähän semmoista vihaa", Amadeus kertoo.

Lööpit eivät tukeneet taiteilijanalkua

Amadeus uskoo, että keikoilla käyneet fanit ovat saaneet laulajasta ihan eri kuvan kuin lööppejä lukeneet ihmiset. "Ei noissa lööppijutuissa ainakaan ole yritetty tukea nuorta taiteilijanalkua. Telkkariohjelmissa ei niinkään joutunut vääristelyn kohteeksi", Amadeus toteaa.

Viime aikoina Amadeus on ollut poissa median kirkkaimmasta valokeilasta. Musiikkia hän tekee kuitenkin edelleen ja keikkailee siskojensa Gildan ja Miritzan kanssa. Suunnitteilla on myös uusi levy, jolle Amadeus laittaa kovia odotuksia.

Amadeusta haastatteli Yle Lahden Mikko Tuomikoski.

Lisää artisteista:Amadeus

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (628)

Iso Kysymys kuuluukin miksi suuri yleisö ei tykkää?

Anonyymi To 19.5.2011, klo 06.14

Eihän Vainio tai yhteistötyökumppanit voi mitään sille jos suuri yleisö ei tykkää !

Anonyymi Ke 18.5.2011, klo 22.32

17.30 mihin pyrit kirjoituksillasi? En löydä niistä päätä enkä häntää.

Anonyymi Ke 18.5.2011, klo 22.18

Amadeus on jo mennen talvin lumia ,kohta saadaan uusi kuninkaallinen :)Toivottavasti parempi !

Anonyymi Ke 18.5.2011, klo 21.46

hei klo 17.14 ile vainio otti amadeuksen suojiinsa, mutta eihän vainio tai muu levyguru voi tehdä ihmeitä, kun artistihan on se avain yleisöön päin, mikä siinä amadeuksen ekassa levyssä meni pieleen?? en enää muista kun en sitä levyä ees ostanut enkä kuullu radiosta kertaakaan. no nyt tuossa jo paradise oskarin eka levy, kuinkahan se myy?

Anonyymi Ke 18.5.2011, klo 16.30

Yksin kukaan ihminen ei kovin paljon saa aikaan, tarvitaan aina myös
yhteistyökumppaneita. Toivotaan, että Amadeukselle sellaisia löytyy.
Vastavoimia kyllä näyttää olevan ihan riittämiin.

Anonyymi Ke 18.5.2011, klo 16.14

Kuninkuusvuosi päättyi jo ajat sitten ! Maunuksela oli Ampun jälkeen Kunkku ja kohta kruunataan uusi ! No ootellaan uran nousuunlähtöä :)

Anonyymi Ke 18.5.2011, klo 14.59

Siis mitä ihmeen hiipumista? Miust Ampun ura ei ole päässyt alkuun ollenkaan. eika vuosi on samaa mättöö kuin kaikilla muillakin kunkuilla joilla keikkoja sen kunkkukruunun takia valmiina, mutta nythän amadeus vasta hakee alkua kun kuninkuusvuosi päättyy

Anonyymi Ke 18.5.2011, klo 14.46

Varmasti monet käyvät täällä ja A:n sivuilla lukemassa mitä Tangokuninkuuden jälkeen on tapahtunut jne.Onko suosio vielä samanlainen kuin kruunauksen jälkeen ! Niinkuin monet ovat huomanneetkin niin hiipumista on tapahtunut,joka alkoi heti eka vuoden jälkeen !

Anonyymi Ke 18.5.2011, klo 13.19

Sen kyllä huomaa, ettei suinkaan kaikki ole Amadeus faneja. Miksi vanhemmat ihmiset ovat niin kiinnostuneita hänestä?

Anonyymi Ke 18.5.2011, klo 12.50

Minä en jaksa enää edes lukea Amadeuksen blogeja. Hän on etäisen linjansa valinnut ja henk.koht. en pidä hänen linjastaan faneja kohtaan. Kysymyksiin ei ole tullut tosiaan vastausta. Joku kysyi siellä mm aikooko Amadeus mennä armeijaan. Hän ei vastannut mitään! Asia on minulle tärkeä, koska isäni on sotainvalidi. En fanita sellaista henkilöä, jonka kantaa esim sotaveteraaneihin tai Suomen armeijaan ja puolustusvoimiin en tiedä. Jos valitsee siviilipalveluksen ja sen valinnan perustelee, asia toki ok. Amadeus ei vastannut mitään. Joku fani vastasi AMadeuksen puolesta, että eihän Amadeuksen kannata nyt mennä armeijaan, kun ura hienossa vaiheessa. Ura?

Miksikö olen sitten täällä? No vuoden olen tässä pyörinyt ja tottumus tuo yhä tänne sivuille toisinaan. Amadeuksen fani en enää ole. Seurailen etäältä ja toivon toki hyvää urallaan. Täällä hengailee muitakin, jotka eivät ole Amadeus-faneja.

Edna Ke 18.5.2011, klo 07.43

Ampun uusi blogi hm...siis ei mitään muuta kuin terveisiä,no ollaan sitten taas hyvällä mielin jonkin aikaa :)

Anonyymi Ti 17.5.2011, klo 20.44

Klo.16.07, todella on Ampun etu jos fanitusta on joka sivulla POSITIIVISELLA tavalla.

A. Ti 17.5.2011, klo 20.30

Olen kysynyt Ampulta kotisivuilla suoraan sekä kysymyksillä vain sivuille heitettynä, ja tulos on aina tämä: Amppu ei vastaa tai sivujen "ylläpito" ottaa kysymyksen pois tai jokin ns. lähifani vastaa Ampun puolesta ja kieltää "utelemasta", vaikka kysymykset ovat asiallisia. ETTÄ SE SIITÄ! Keskustelkaa ja taistelkaa, jos jaksatte!!! Tai pakkohan se on...

Tuiskun Antille täydet pisteet fanien huomioinnista!!!!! Amppu voisi ottaa mallia!

Anonyymi Ti 17.5.2011, klo 20.21

17:36 Koska Amppu on vastannut kysymyksiin mitä hänelle on esitetty ?

Anonyymi Ti 17.5.2011, klo 19.46

Kun lueskelee Antti Tuiskun mietteitä huomaa mikä valtava ero heillä on tekemisen meiningissä Amadeuksen kanssa. Antti mennä viipeltää, vietti välillä vuoden hiljaiseloa ameriikoissa akkuja ladaten, ja taas mennään suosion huipulla.

Antin nöyrä asenne niin musiikkipiireissä kuin kuulijoitakin kohtaan
on näkyvää. Se kantaa etiäpäin!

Anonyymi Ti 17.5.2011, klo 19.31

Anonyymi – Ti 17.5.2011, klo 17.36:lle! Ehkä juuri tuollainen tyyli, jolla kysyit, ärsyttäääääää! Amadeuksen kotisivuilla ns. lähifanit leikkivät jatkuvasti salaperäistä ja vastaavat Ampun "puolesta", jos jotain kysytään nimenomaan Ampulta. Eiköhän se jos mikä ärsytä!!!!!

Anonyymi Ti 17.5.2011, klo 18.19

Mitä tietoa täällä nyt oikein kaivataan. En ole lähifani, mutta olen näiltä sivuilta saanut riittävän tiedon Amadeuksesta. Kyllä hän varmasti ilmoittaa sitten kun jotain uutta tapahtuu.

Anonyymi Ti 17.5.2011, klo 16.36

A.-fanille: Eikö olekin Ampun etu, jos on monia sivuja fanittamiseen?

Anonyymi Ti 17.5.2011, klo 15.07

Fani A. oletko koskaan miettinyt miksi toisten artistien sivuilla ei hypitä Satumaan ja Kotisivujen välillä ? Ne ovat tyytyväisiä,he saavat tietoa tulevasta,he saavat vastauksia kysymyksiin jne.

Anonyymi Ma 16.5.2011, klo 19.39

Huom A.! Montako kertaa A:n sivuilla on reposteltu Satumaan sivuja ?? Eikä täällä mitään ole reposteltu,vaan sanoo mielipiteensä ! saattaahan olla sallainen fani joka mainitsee Anonyyminä mitä mieltä A:n sivuista on,eikä uskalla nimimerkillä siitä mainita ! Kyllä Satumaa vaan kaikkia kiinnostaa :) Jos ei hyvässä niin pahassa :))

Anonyymi Ma 16.5.2011, klo 19.27

Jos ottais tosissaan kaiken säätämisen täällä tehdään, niin eipä jäis paljon kirjoitettavaa.

Anonyymi Ma 16.5.2011, klo 18.43

Tää on niin suuri vääryys Amadeusta kohtaan kun yle hyväksyy ja antaa täällä repostella Amadeuksen kotisivuja ja myös siellä kirjoittajia.
En voi ymmärtää sitä, mitä kotisivuilla tehdään ja kirjoitetaan, ne käydään lukemassa ja kiireellä tänne kaikkea repostelemaan.

Kysyn vaan, Kenen toisen artistin kotisivuja ja kirjoittajia kohdellaan samalla tavalla, ei kenenkään.

A. Ma 16.5.2011, klo 17.48

MaaaanantaiEhtoooota!!!!!

Ihanaaaa,Leijonat,Ihanaaaa!!!!!

Den Glider In!!!!! ...Den Glider In!!!!! ...Den Glider In I Mål Igen...

Se EilisIltaÖisistä Tunnelmista...

Tietänette Jo Kaikki,Että Herra A:n KotiSivujen YleisIlme On Muuttunut Äskettäin PunaMustasta HiirenHarmaaksi!!!!! ...Eikä Tässä Kaikki!!!!! ...Joka Toinen Topic Sekä Kirjoittajien NimiMerkit Ja Viestien LähetysAjat Tuntuvat Katoavan Totaalisesti Harmaan AMAruuden Syövereihin!!!!! ...Miten Ihmeessä Me Ei-Niin-LoistavastiNäkevät Nyt Oikein Surffailemme Noilla Sivuilla?????

No,"Liljuskainenpa"Taisi Nyt Saada Oivan Syyn Hankkia Uudet Lasit...

P.S. Onko LiveLevy Jo Ehtinyt Etelä(?????)PohjanMaan TangoLakeuksille,Kainuun KorpiMaille Ja JylhänKauniin RevonTultenMaan Jänkhälle????? ...Siispä Taas,KT,Elisa Ja"Noitukka":Huomio,Huomio!!!!!

P.P.S. Uskaltaisinkohan"Raapustaa"Tänne Jonakin Päivänä PerinPohjaisen(?????)LivePlättyAMAlyysin?????

laaksonlilja Ma 16.5.2011, klo 17.40

Minä ihmettelen kotisivujen kuvavalintoja nyt ja edellisessäkin. Eikös hymyilevät kasvot ole aina sivuilla ensin ja sitä täydentää muut. Nyt siellä sivuilla synkkäilmeinen Amadeus! Makuasia tietysti.

Anonyymi Ma 16.5.2011, klo 16.17

Jospa tulee lisää konsertteja, mitä kovasti toivon. Niin voi olla, että
tehdään DVD, nähtäväksi jää.

Anonyymi Ma 16.5.2011, klo 15.20

Miksei konsertista ei tehty DVD:tä,ei olis huomannut virheitä kun tapittaa vaan kuvaa :)

Anonyymi Ma 16.5.2011, klo 14.39

No jos siellä on tekemisen puutetta :) Kommentoija on laitettu valkoiseen palkkiin,(onkohan tarkoituksella) eipä tahdo saada selvää ?

Anonyymi Ma 16.5.2011, klo 09.35

En ymmärrä Amadeuksen kotisivujen jatkuvaa muokkausta! Pari kuukautta ja taas uusiksi. Käyn siellä noin kerran kuukaudessa ja aina sivut ovat uudistuneet! Tulee levoton mielikuva.

Anonyymi Ma 16.5.2011, klo 09.25

15:19 Miten voi live-levystä voi tietää kun sitä ei markkinoida,eikä saa kaupoista !? sinulle 16:38 jospa sinäkin olisit samaa mieltä kuin Ippa,että myös nuoria kuulijoita kaivataan,joten älä jaksa vikuroida vastaan :(

Anonyymi Su 15.5.2011, klo 18.55

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä