Amadeus: Lööpit ärsyttivät ja vihastuttivat

Amadeus: Lööpit ärsyttivät ja vihastuttivat

Ajankohtaista - Ti 26.4.2011, klo 08.55

AmadeusAmadeus

Tälle sivulle liitetyn mediatiedoston esittäminen vaatii Adobe Flash Playerin.

971
tykkää tästä

Amadeus Lundberg valittiin tangokuninkaaksi kaksi vuotta sitten vain 20-vuotiaana. Tangokuninkuusvuoden aikana hän oli julkisuudessa esillä niin hyvässä kuin pahassa. Vaikka nuori laulaja yritti keskittyä musiikkiin, lööppiotsikoita oli vaikea olla huomaamatta. "Oli hienoa nähdä, miten ihmiset tykkäsivät ja liikuttuivat tulkinnoistani keikoilla. Mutta eihän sitä voinut väistää, että keikkamatkoilla huoltoasemilla joutui huomaamaan ne lööpit."

Aluksi Amadeus yritti olla noteeraamatta otsikoita, aikaa myöten ne kuitenkin mietityttivät yhä enemmän. "Mitä enemmän aikaa meni, sitä enemmän ne alkoivat ärsyttää. Tuli vähän semmoista vihaa", Amadeus kertoo.

Lööpit eivät tukeneet taiteilijanalkua

Amadeus uskoo, että keikoilla käyneet fanit ovat saaneet laulajasta ihan eri kuvan kuin lööppejä lukeneet ihmiset. "Ei noissa lööppijutuissa ainakaan ole yritetty tukea nuorta taiteilijanalkua. Telkkariohjelmissa ei niinkään joutunut vääristelyn kohteeksi", Amadeus toteaa.

Viime aikoina Amadeus on ollut poissa median kirkkaimmasta valokeilasta. Musiikkia hän tekee kuitenkin edelleen ja keikkailee siskojensa Gildan ja Miritzan kanssa. Suunnitteilla on myös uusi levy, jolle Amadeus laittaa kovia odotuksia.

Amadeusta haastatteli Yle Lahden Mikko Tuomikoski.

Lisää artisteista:Amadeus

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (628)

Tää levy on kuin huume, kuuntelet kerran, toisen, kolmannen, 50:nen kerran jälkeen levy vaan paranee, ja täytyy kuunnella lisää, se on ihan tosi.
KT:le ”maistiais” kipale on muuten levyllä parempi mitä tuubissa vaikka ei siinäkään ne pienet sivuäänet minua yhtään haitanneet.
Levyllä kuuluu kameran ääniä, aluksi ne minua häiritsi mutta näin monen kuuntelukerran jälkeen olen sen harmituksen heittänyt roskakoriin, tää on Ampun ensimmäinen työ levyn teossa ja seuraavalla kerralla hän varmaan ottaa tälläset kamerajutut huomioon.

Levystä tulee esille konserttitunnelma ja kuunnellessa voi ihan istahtaa katsomoon ja tehdä siitä omanlaisen konsertin.
Minulle tulee joistain kappaleen tunnelmasta mieleen hämärä ympäristö valot kohdistettu vain Amppuun esim. ”Besame Mucho” juuri tää sopii hyvin tuohon minun ajatukseen.

Vielä KT:le Amppua säestää tosi ihana pianonpimputus, se kans lumoaa, eikö yhtään kiinnosta.

A. La 14.5.2011, klo 09.16

Kaija K. analysoi hyvin tään tilanteen, mikä on.

Anonyymi La 14.5.2011, klo 08.53

Kaija K:n teksti A:n kotisivuilla hyvä. Amadeus teki hätäisesti liveleyvyn, jonka ostaa muutama konsertissa ollut (Emme saa koskaan tietää, moniko sen on ostanut. Se on sitä politiikkaa, että "satoja elleli tuhansia ".)

Mkä kiire oli tehdä tuollainen levy?

Miksi Amadeuksella ei ole osaavia musiikkialan ammattilaisia tukenaan?

Miksi Amadeus ei vastaa faniensa kysymyksiin kotisivuillaan?
JOs siellä jotain kysyy, joku fani ryntää puskasta torumaan, että ei ei ei , ei saa kysyä ja häiritä, kun Amadeus rauhassa miettii asioita.

Kysyin vuosi sitten.

Anonyymi La 14.5.2011, klo 08.15

Täällä ainakin yksi, joka ei ole ollut paikalla. Tuskin olen ainoa, ehkä
olisi hyvä saada muillekin tietoa, että tällainen levy on tehty.

Anonyymi La 14.5.2011, klo 08.08

Osuva nimi levylle !

Anonyymi Pe 13.5.2011, klo 23.49

Olen aina luottanut K.T arvostelukykyyn ja luotan jatkossakin :) Täytyy vaan ihmetellä miksi tuo "Plätty" piti vauhdilla tehdä ? Amppu vois seuraavan levyn panostaa enemmän nuorille kuulijoille ! Nythän mummelit ja papat ovat saaneet oman klassikolevyn ;) Ps. Hienoa Leijonat ja huomenna sitten Oskarin vuoro :)

Anonyymi Pe 13.5.2011, klo 22.56

Lähes kaikki plätyn hehkuttelijat on paikallaolleita. Se kertoo paljon.

Anonyymi Pe 13.5.2011, klo 21.25

Moni on tuota mieltä. Valitettavaa...

Anonyymi Pe 13.5.2011, klo 21.23

Hei,klo 21.34! Olen aina tykännyt Kaija K.:n otteesta ja näkemyksistä, ja olen antanut kehuja hänelle muutAMAn kerran. Hehkutella voi aina, mutta arvosteluissa täytyy saada olla realistinen kaikilla sivuilla. Sitä mieltähän me useimmat ollaan!

Olen kuullut vasta sen yhden näytekipaleen livelevyltä. Ulkoilmakonserteissa ja hyvin tehdyissä konserttitaltioinneissa ei ympäristön häly tai pienet äänet häiritse, mutta sisätiloissa häiriöäänet vielä kaikuu moninkertaisena, ja ainakin tuossa häiriöäänet alkoi ärsyttää sen verran, että senkin takia ostopäätökseni siirtyy ja siirtyy, valitettavasti! Sori, Amppu, tällä kertaa näin! Terv. KT

Anonyymi Pe 13.5.2011, klo 21.00

Voi hyvänen aika K.T eihän siitä "Plätystä" saada kuin yhdenlaisia kommentteja !? Mutta Kaija K kirjoittaa asiaa A:n sivulla !

Anonyymi Pe 13.5.2011, klo 20.34

Hyvänen Liljuska, eikös siellä LapinMailla ole jo armoton kiirus Pohjahovi-karkheloihin?! Luulen, että tänään roihuaa, loimuaa, räiskyää ja vaikka mitä. Kaikki A-idolimme ovat KovanLuokanSankareita. Älkääkä polttako sitä JätkänKynttiläSiltaa molemmista päistä tuiskutuksissanne!

LivePlättyä en vielä omista, mutta voisin muutenkin jättää arvostelun tällä kertaa muiden harteille eli laittakaapa KotiJuryt jyrisemään tarkkakorvaisesti nautiskellen! Terv. KT

P.s. Ja jos Amppu vielä ensi talvenakin palelee, niin kyllä täältä kutoo...

Anonyymi Pe 13.5.2011, klo 18.34

Perjantaita Ja 13.Päivää...

Minnekähän Ihmeen AMAruuteen Tuo Meidän KT:mme On Taas Kadonnut Täältä????? ...Sitä Täällä"Liljuskainen"Vain Tiedustelee ...

No,VillaSukkaKaulaLiinaTaiturimme Taitaa Olla Pahemman Kerran LiveKiekon Aarioiden TainnuttAMA...

...Ja Kaikkinaiset PlättyAMAlyysit Ovat Tainneet Jäädä Historiaan Tässä Tupasessa...

Niinpä Niin...

Huomenna Tai Jo Tänään Peukut Pystyyn Paradise Oskarille Ja KiekkoLeijonille!!!!! ...Vai Mitä,SatuMaahiset?????

laaksonlilja Pe 13.5.2011, klo 16.55

Kiva,kiva että saadaan kuulumisia :) Pidähän Tarjan kans huoli siitä,ettei vieraat tytöt vie Oskaria,onhan siellä kauniita nuoria naisia mukana, ja jotain "säpinääkin" siellä on kuullemma ollut ;)

Anonyymi Pe 13.5.2011, klo 13.59

Olen kanssasi just prikulleen samaa mieltä "tytti". Terv. Ihmettelevä.19

Anonyymi Pe 13.5.2011, klo 12.48

"Mustat silmät yötä tummemmat kuuta kuumemmat kaikkein kauneimmat lalaalallalla..." Osku who? Ai Airi sielä näköjään runoilee et Oskuu pidetään kuin kukkaa kämmenellä:) Toivottavasti Amppuakin pidetään kuin kukkaa kämmenellä tällä palstalla jatkossa, sovittu vai kui?:):):) terv.*tytti*

Anonyymi Pe 13.5.2011, klo 11.43

Jep-jep, täällä ollaan. Juttelin juuri Oskarin kanssa ja haastattelu tulossa julki myöhemmin tänään, viiimeistään huomenna. Kiva kun noteeraatte meikäläisenkin liikkeitä ihan nimellä, vaikka toimittajan rooli on olla pikkuisen kulisseissa. Peukut pystyyn Oskarin puolesta!

t. Airi

airi_yle Pe 13.5.2011, klo 11.39

Hienoa ,meidän Airi tyttömmekin on "Dyssessä" Oskaria kannustamassa :)

Anonyymi Pe 13.5.2011, klo 11.16

Nyt sitten vaan Oskarille peukkuja pitämään :)

Anonyymi Pe 13.5.2011, klo 09.10

Sua ainakin kiinnosti kun jaksoit kommentoida :)

Anonyymi To 12.5.2011, klo 21.11

21.05....asia selvä,uskotaan,uskotaan.Kun et tilaa niin et tilaa ,ketä kiinnostaa.

Anonyymi To 12.5.2011, klo 20.11

Tottakai jokainen tekee omat valintansa,niin tein minäkin kun kuuntelin tuon yhden kipaleen liian paljon häiriötekijöitä,ettei musiikista voi täyspainoisesti nauttia,joten en tilaa !

Anonyymi To 12.5.2011, klo 20.05

Olin positiivisesti yllättynyt Amadeuksen live levystä. Täällä kun oli
arvosteluja jo ennen levyn ilmestymistä, mutta minä teen valintani itse, enkä toisten arvostelujen perusteella. Olen tyytyväinen, että tilasin levyn, koska se on minun mielestäni hyvä konsertista taltioituna. Rahani eivät todella menneet hukkaan, voin nyt rauhassa
odetella sitä studiossa tehtävää levyä.

Anonyymi To 12.5.2011, klo 16.44

Minusta Ampun laulutyyli on mennyt huononpaan suuntaan,sitten Markkinoiden,varsinkin kun levyä kuuntelee !

Anonyymi To 12.5.2011, klo 12.11

No Axelia ainakin helpompi ja vapaampi kannustaa! Ja Axel ei latele elämänviisauksia, kuten Amadeus jo heti alkuunsa. Kuva muodostuu haastattelujen ym kautta. Anteeksi, jos jotain loukkaan, mutta minulle töksähti heti alkumetreillä Amadeuksessa se, että parikymppinen kundi latelee neuvoja, miten pitää elää jne. Kohteena pitkän elämänkokemuksen omaavat immeiset!

Axel on ikäisensä oloinen ja kuuloinen: elämä edessä, paljon ihmeellistä opittavaa ja koettavaa. Oikealla tavalla NÖYRÄ! Nyt sen sanan löysin.

Anonyymi To 12.5.2011, klo 10.37

Kehutaanhan Axelia A:n kotisivuillakin :) Kaksi nuorta artistia mutta kyllä heidän välillään erojakin löytyy !

Anonyymi To 12.5.2011, klo 10.19

Paljon Onnea Axelille! Upea esitys. Saa olla ihan oikeasti ylpeä "meidän pojasta"! Finaalissa ihan ekana pääsee lavalle.

Kärkeen sijoittuu, se on ihan selvä! Axel osaa hoitaa myös haastattelutilanteet ym hienosti!

(nyt kun Amadeus viettää hiljaiseloa tämä fani fanittaa tuolla Axelin leriissä)

Mimmi To 12.5.2011, klo 09.35

Tietty nää on Ylen sivuja,mut Oskullehan on monta sivua hänen asiostaan kertovan otsikon alla,sieltä löytyy samanhenkistä porukkaa.
Oskari on hieno nuorimies ihan niinkuin Amadeuskin.

Anonyymi To 12.5.2011, klo 09.30

Kyllä viisukuume nousee.

Anonyymi To 12.5.2011, klo 09.17

Kyllähän sen huomaa varsinkin haastattelu tilantessa,miten kukin käyttäytyy,se näyttää ihmisestä paljon !

Anonyymi To 12.5.2011, klo 08.19

Minä näin Oskun eli Axelin aiemmin Tartu Mikkiin ohjelmassa ja olipas herttainen ja luonnollinen poika. Ei mitään päälleliimattua teennäistä vaan aitoa laulamisen iloa!! Tuolla asenteella mennään varmasti pitkälle, luonnollisuus ja aitous huomataan. Hyvä Axelm hyvä Suomi! Nyt peukut pystyyn.

Anonyymi To 12.5.2011, klo 07.31

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä