Amadeus: Lööpit ärsyttivät ja vihastuttivat

Amadeus: Lööpit ärsyttivät ja vihastuttivat

Ajankohtaista - Ti 26.4.2011, klo 08.55

AmadeusAmadeus

Tälle sivulle liitetyn mediatiedoston esittäminen vaatii Adobe Flash Playerin.

971
tykkää tästä

Amadeus Lundberg valittiin tangokuninkaaksi kaksi vuotta sitten vain 20-vuotiaana. Tangokuninkuusvuoden aikana hän oli julkisuudessa esillä niin hyvässä kuin pahassa. Vaikka nuori laulaja yritti keskittyä musiikkiin, lööppiotsikoita oli vaikea olla huomaamatta. "Oli hienoa nähdä, miten ihmiset tykkäsivät ja liikuttuivat tulkinnoistani keikoilla. Mutta eihän sitä voinut väistää, että keikkamatkoilla huoltoasemilla joutui huomaamaan ne lööpit."

Aluksi Amadeus yritti olla noteeraamatta otsikoita, aikaa myöten ne kuitenkin mietityttivät yhä enemmän. "Mitä enemmän aikaa meni, sitä enemmän ne alkoivat ärsyttää. Tuli vähän semmoista vihaa", Amadeus kertoo.

Lööpit eivät tukeneet taiteilijanalkua

Amadeus uskoo, että keikoilla käyneet fanit ovat saaneet laulajasta ihan eri kuvan kuin lööppejä lukeneet ihmiset. "Ei noissa lööppijutuissa ainakaan ole yritetty tukea nuorta taiteilijanalkua. Telkkariohjelmissa ei niinkään joutunut vääristelyn kohteeksi", Amadeus toteaa.

Viime aikoina Amadeus on ollut poissa median kirkkaimmasta valokeilasta. Musiikkia hän tekee kuitenkin edelleen ja keikkailee siskojensa Gildan ja Miritzan kanssa. Suunnitteilla on myös uusi levy, jolle Amadeus laittaa kovia odotuksia.

Amadeusta haastatteli Yle Lahden Mikko Tuomikoski.

Lisää artisteista:Amadeus

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (628)

Minulle on tullut kysymyksiä, yritän vastata.
Ensin joku sanoi, että olen ehdoton, pitää paikkansa tietyissä asioissa.
Sitten kysytään mielipidettäni Kaija K. nimiseen faniin. En ole maininnut hänestä koskaan mitään näillä sivuilla, en eilenkään tiennyt, että hän oli aloitteellinen oikeinkirjoituskiistaan A.n sivuilla, en ole hetkeen käynyt siellä lukemassa. Mitään pahaa en sano, mutta hyvää siinä mielessä, että hän aina vastaa itseensä kohdistuvaan kritiikkiin kuin mies. Mutta kuinka Amppua saa kohdella, siinä taidamme olla eri mieltä.
Sitten kommentoija 7.5. 09.58 väittää, että Ippa olisi halveerannut muita faneja. Tuohon sanon, että en koskaan ole ymmärtänyt Ippaa kohtaan esitettyä kritiikkiä, se on minulle edelleen täydellinen mysteeri, mistä se johtuu. Hän on fani, joka on keskustellut tasapuolisesti kaikkien kanssa. Olemme varmaan jokainen täällä loukanneet jotkuta tahtomattamme väärillä sanavalinnoilla, minäkin olen jälkikäteen huomannut niin tehneeni.
Sitten lähiFaneista sen verran, että tottakai he tapaavat Amppua usein, koska ovat pääosin Helsingistä ja hyvä niin. Ja jos siellä nyt joku on, joka sanoo, etten mä leiki teidän kaaa, niin mitä me siitä piittaamme, tärkeämpää on että sanovat Amadeukselle: kyllä me leikitään sun kaaa, eli ovat koko sydämestään AmppuFaneja se onkin sitten tärkeä asia ja ole huomannut, että sitä he ovat.
Tässä terveiset 09.58:lle ja voi hyvin !!
Kaikille Hyvää Kesää !!!
A-K H.

Anonyymi La 7.5.2011, klo 19.21

Asiasta toiseen.....Näyttää olevan Puumanaiset kovaa valuttaa ;) Marionillakin 22v nuorempi !

Anonyymi La 7.5.2011, klo 14.41

07:05 Oikein hyvä kirjoitus. Tänä päivänä live taltioinnista voidaan poistaa häiriötekijät,ei pitäis olla ongelma ! Loppuun jää vai taputukset ! Niin ja Bravoo huudot :)

Anonyymi La 7.5.2011, klo 09.18

A-K H, ei voi väittää, että Ippa olisi aina oikeudenmukainen. Ippa muitten ns. lähifanien kanssahan on juuri halveerannut muita faneja kaiken aikaa. Etkö näe, kuinka hyvin Kaija K. ottaa asiat asiallisesti, monipuolisesti ja rehellisesti?! Mutta missä on se entinen kiva ja oikeudenmukainen A-K H, jota kaipaan?!?

Anonyymi La 7.5.2011, klo 08.58

Kiitos A-K H,olet KT:n lisäksi ainoa,joka ilmeisesti ymmärtää mitä jutuillani tarkoitan.

Live levy on konsertti taltiointi,siis ei ole tarkoituskaan olla "siistitty",kuten tavallinen levy.Mielestäni tämä antaa todellisen kuvan,missä mennään.Mutta makuahan on monenlaista,yksi tykkää äidistä ja toinen tyttärestä:DD

FB ei ole mielestäni viellä Ampulla hanskassa,mutta hiljalleen.

Kotisivuilla on keskustelua melko vähän,mutta tuntuuhan keskustelua olevan SATUMAA-Kotisivut välillä.Ei mielestäni huono asia,sillä on kuitenkin jotaklin kommunikointia fanien välillä.Päämäärämme on kuitenkin ilmeisesti sama!

Amppu pitäisi saada aktiivisemmaksi näihin kirjoituspuuhiin;)

ippa La 7.5.2011, klo 08.53

A-K H olet aina liian ehdoton (myös epäoikeud.mukainen).Tuollainen asenne oikein rasittaa. Ajattelisit muitakin.

AnonyymE La 7.5.2011, klo 08.30

23:34 En ole Fasebookissa,onhan niitä kysymyksiä muitakin hänelle laitettu muttei mihinkään ole vastauksia saatu ! Etkö sinä sitten ole huolissasi kun ei esiintymisiä paljonkaan ole ??

Anonyymi La 7.5.2011, klo 08.26

Voi hyvänen aika A., olet käsittänyt kommenttini aivan väärin, päinvastoin, sinun kommenttisi oli niin Amppua puolustava kuin olla voi. Pyydän anteeksi, tarkoitin, että kommentoija 6.5 13.34 vääristeli kommenttisi, lue nyt se tarkkaan. Et sinä varmaankaan tarkoita sitä, että Ippa täällä hyökkäisi fanien kimppuun?
Sinun kommenttisi 6.5 12.46, oli niin totta kuin olla voi.
Ystävällisin terveisin A-K H.

Anonyymi La 7.5.2011, klo 08.03

01.00 Minäkin ihmettelen, että Amadeus antaa jonkun fanin tylyttää muita fanejansa. Jos Amadeus välittäisi ihmisistä, jotka vaivautuvat hänen kotisivuilleen kirjoittamaan esimerkiksi asiallisen kysymyksen, hän todella vastaisi! Näin toimivat muutkin. Jopa Marko Maunuksela, joka sentään keikkailee koko ajan tiiviiseen tahtiin. oikein ihmetteleln, että MM käy AINA vastaamassa kysymyksiin ja jopa vastaa sellaiseen, jos joku kiittelee keikasta. Se on faneista välittämistä ja fanien huomioimista.

Koska olette nähneet Amadeuksen kiittävän kotisivujensa keskustelupalstalla ketään kirjoittajaa mistään asiasta! Ei koskaan!

Kuten Kaija K kotisivuilla osuvasti kirjoittaa, jotkut "mummofanit" ovat tehneet Amadeuksesta puolijumalan. Eipä näy se asia Amadeusta häiritsevän. Joten asia ok. Katsotaan nyt mikä on se AMadeuksen uusi suunta uuden levynsä kanssa. Livelevy on minun mielestäni huono äänentoistoltaan, en
jaksa kuunnella levyltä yskimistä ja muuta meteliä, kuin kevätjuhlista äänitettyä! Haloo. Eletään vuotta 2011.

Elli La 7.5.2011, klo 06.05

En ole 21.27, mutta vastaan. Kaikki eivät halua facebookiin. Amadeuksen kotisivuilta "joku" aina pyyhkii pois Ampulle osoitetut kysymykset. Kysyin kerran laulutunneista ja muusta musiikkiinsa liittyvästä Ampulta suoraan uudella sivulla. Kotisivut vasta on kaikista ongelmallisin sivusysteemi. Ei siellä anneta Ampun vastata. Se ei ole uutta, mutta ihmettelen SUURESTI!!!!! Jokainen voi kokeilla, kenen kommenttinimike kelpaa siellä, hm!Hassu juttu!

Anonyymi La 7.5.2011, klo 00.00

21.27 oletko yrittänyt kysyä Ampulta itseltään mieltäsi vaivaavista asioista. Tiedät varmaan, että hän on Facebookissa, jonne pääsee kotisivuilta. Meinaan vaan kun olet niin huolissasi koko ajan Ampun tekemisistä ja tekemättäjättämisistä.

Anonyymi Pe 6.5.2011, klo 22.34

17:04 Tarkentaisitko mitä on saavuttanut enemmän ? kuin ne jotka ovat vuosikausia keikkailleet ?

Anonyymi Pe 6.5.2011, klo 22.11

Kyllähän se kuumentaa tunteita kun esiintymisiä on vähän ! Minusta Amppu vois astua kehiin ja kertoa miten asiat on ! Eikö hän halua tehdä tanssikeikkaa ? eikö ole tullut pyyntöjä ? ( oma ohjelmatoimisto ) senhän ne esiintymiset pitäis hoitaa ?! Mistä kiikastaa ? Enää ei riitä puolustelut "Amppu kouluttaa ääntään,tai, rakentaa uraa " höpö,höpö ! Miksi joillakin vanhemmilla Kuninkaallisilla vielä riittää kysyntää,siinäpä miettimistä meille jokaiselle !

Anonyymi Pe 6.5.2011, klo 20.27

Yksi ja toinen ei muka viitti "satumaassa kirjoitella", mutta täälläpä vain hengailevat. Eiköhän oteta asiat asioina, eikä lietsota turhaa kaunaa.

AnonyymE Pe 6.5.2011, klo 20.06

Minä en ole Amppuvastainen enkä hyökkää Ipan kimppuun, mutta niinkuin mäkyy kaikki käännetään nurin niskoin nyt sinäkin A-K H. vääntämällä väännät asiat toisinpäin.

A. Pe 6.5.2011, klo 19.49

Muistatteko sitä seesteistä aikaa kun Katintassu eli Amadeuksen tyttöystävän Mariellan isäkin vielä kirjotti täällä ja kertoili miten nuoret laittavat ruokaa siellä hänen luonaan ja lähtevät siitä kohta keikkamatkalle.
Josta tulikin mieleeni, että kukahan Amadeuksella nyt kuskina keikkamatkoillaan? Voi aikoja, tulee oikein suru ja ikävä.

B. Pe 6.5.2011, klo 18.57

Kaija K kirjoittaa Amadeuksen kotisivuilla niin hyvin, että käykääpä lukemassa.

En minäkään aio ostaa livelevyä. Odotan studiossa tehtyä.

Anonyymi Pe 6.5.2011, klo 17.18

Niin Tytti-Tytteli ja KT vahvat on simat ja pitää ollakin kun näitä juttuja taas lueskelee;) Ampulla taisi mennä henkselit solmuun Levillä;);) Jänkhällä oli niin kovat menot, mutta ei siitä sen enempää. Kiitos Ipalle ja jaksamista Amppu-karkeloihin edelleen. Hyvää viikonloppua kaikille!
t: Lapin Noita

Ps. Sinänsä kiva, että täällä vielä pörrää AmaLandian AlkuPeräisFaniKansaa lueskelemassa juttuja ja ehkä anonyymeinä kommentoivatkin. Ei Amppu unohdu!

Anonyymi Pe 6.5.2011, klo 16.59

Enpä juuri viitsisi tänne kirjoitella, mutta A. 6.5. 12.46 sanoi ytimekkäästi, kuinka asiat Satumaassa nykyisin on. Ensin " muka halutaan " uutta otsikkoa, ( että saadaan " muiluttaa " Amppu ja fanit )

Sitten " tuo " kääntääkin A.n kommentin 6.5. 13.34 aivan toiseksi, mitä A. tarkoitti. Jos pikaisesti lukee niin A.n kommenttikin muuttuu Amppuvastaiseksi, miksi toimit näin ?? Sitten hän hyökkää Ippan kimppuun, miksi ????
Minusta Ippan kommentit ovat olleet aivan ystävällisiä ja asiallisia, olen monesti ihmetellyt, kuinka hän viitsiikin olla niin tasapuolinen kaikille, jopa noita keikkaraportteja kirjoitella, vaikka saa aina haukut palkaksi. Minusta hän on avoin suoraselkäinen henkilö,
Satumaasta on tullut ikävä paikka, jossa kaikenlainen juonittelu ja riitojen hakeminen ( niitä tehdään aivan tyhjästä ) on jokapäiväistä, kaiken takana on pelko Amadeuksen menestymisestä, niin silloin pitääkin hyökätä uskollisimpien fanien kimppuun....
Muutama päivä sitten täällä oli mukavia kirjoituksia, huumoriakin oli, nauroin ja ajattelin, josko Satumaa sittenkin muuttuu paremmaksi, vähän niin kuin ennen, vaan mitä vielä....
Huomaan, että tuolla taas aloitellaan riitaa Amadeuksen kirjoituksista, sen verran tuohonkin puutun, että mitä merkitystä sillä on, tärkeintä on Hänen musiikillinen osaamisensa. Kyllä maailma olis ikävä paikka jos täällä vaan kaikki kirjoittais virheettömästi, mutta laulaa ei osaisi kukaan niin ihanasti kuin Amadeus, Hän on ykkönen tuolla alalla. Te jotka arvostelette, ette varmasti osaa laulaa yhtä hyvin.
Ilmapiiri Satumaassa on niin tulehtunut, että tänne tarvittais oikein superantibiootti, tuo virus on jo niin paha, että aivan hirvittää....
Sen sanon, ettei Amadeus tule koskaan unohtumaan, Hän on jo nyt esiintymisillään saavuttanut enemmän, kuin monet vuosikymmeniä keikkailleet.

Tätä mieltä A-K H.

Anonyymi Pe 6.5.2011, klo 16.04

Odotellaan nyt sitä livelevyä, niin sitten voidaan rauhassa odottaa
toista levyä.

Anonyymi Pe 6.5.2011, klo 15.21

Ampun parasta kannustusta faneilta on asettua samalle viivalle, ei ylentää itseään.Kenenkään.

AnonyymE Pe 6.5.2011, klo 15.02

Olen yksi alkuperäinen fani. minä väsyin kehuskeluun,siksi nyt hiljaa.

ehkä joskus kerron

Anonyymi Pe 6.5.2011, klo 14.35

Samaa mieltä Kaija K:n kirjoituksia jatkuvasti kritisoidaan vaikka ihan oikeata asiaa kirjoittaa !!

Anonyymi Pe 6.5.2011, klo 14.21

Amadeuksen kotisivuilla on Kaija K:n kirjoitus! Se on asiaa. Olen kaikesta täysin samaa mieltä. Kuten Ampun viimeisimmästä blogikirjoituksesta vappuaattona: hyvää pääsiäistä! Juu, eikö se mitään, vaikka kirjoittelee faneille mitä sattuu? Se on loukkaavaa ja osoittaa tapojen puutetta.

Kaija K sanoi: Amadeus on joillekin puolijumala.

Hih huh hih.

Anonyymi Pe 6.5.2011, klo 14.15

14:17 Samoin kommentoidaan A:n sivuilla Satumaan kirjoituksia !!

Anonyymi Pe 6.5.2011, klo 13.52

Eikös ole niin,että me ihmiset koetaan asiota eritavalla.Kun toiset tykkää Ampun laulusta ylikaiken, voiko joku toinen sanoa ettei näin ole?Tässähän on kysymys siitä,ettei kaikki tykkää samasta.Eikö ole mahdollista antaa niiden hehkuttaa ,jotka haluaa,jos taas ei tykkää kannattaa varmaan kuunnella jotain muuta.Kyllähän tänne maailmaan laulua mahtuu.Näin keväällä vielä linnunlaulut ym.sävelet,jokainen löytäköön omansa.Minäpä kuuntelen Amadeusta.

Anonyymi Pe 6.5.2011, klo 13.51

Täytyy todella ihmetellä kun eräät fanit eivät välitä onko esiintymisiä ? Eihän "unohtamiset" mihinkään katoa ainoastaan kiinnostus hiipuu ! Mutta yrittäkää nyt ymmärtää että näkyvyyttä tarvitaan,kyllä Ampun sivuillakin siitä kirjoitetaan !! Onneksi on Satumaa täällä sentään keskustellaan :)

Anonyymi Pe 6.5.2011, klo 13.49

Ampun kotisuilla olevaa ns. ydinfanien (onpa kummallisesti keksitty) jatkuvaa pelkkää hehkutusta sopiikin epäillä;););) Se ei ole oikein luonnollista, jos kaikki käy ja käännetään ja väännetään vain kullankiiltäväksi! Amppuakin jo oksettaa!

Anonyymi Pe 6.5.2011, klo 13.29

Onhan täällä taas aikamoinen meno käynnissä.Ihan aluksi,olen yksi niistä alkuperäisistä Amppu faneista,joka kirjoitteli useinkin mm. keikka kuulumisia.Kun sitten tilanne meni sellaiseksi,että joka kirjoituksen jälkeen tuli arvostelijoiden valtaisa ryöppy osaksi,niin ajattelin että antaapa olla.Kun esim.Ampun kotisivuille kirjoittaa,niin kohta on täällä Satumaassa vihjailevaan sävyyn palaute"käykääpä lukemassa Ampun sivuilla kun ydinfanit taas hehkuttaa"tyyliin.Noin puolivuotta sitten lopetin kirjoittelun, kun ei jaksa ainaista Amadeuksen tekemisten arvostelua.Käyn aina joskus lukemassa näitä sivuja,halusin vaan sanoa,Amadeus ei unohdu koskaan.

yksi monista Pe 6.5.2011, klo 13.17

Ketkä nyt morkkaa Amppua ja faneja?!? Oltaisko ihmisiksi, te, jotka niin syytätte tai selittäkää paremmin, kun olen ilmeisesti sokeutunut!!! Taidatte itse automaattisesti morkata satumaata aina, vai mitä?!?

Anonyymi Pe 6.5.2011, klo 13.16

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä