Amadeus: Lööpit ärsyttivät ja vihastuttivat

Amadeus: Lööpit ärsyttivät ja vihastuttivat

Ajankohtaista - Ti 26.4.2011, klo 08.55

AmadeusAmadeus

Tälle sivulle liitetyn mediatiedoston esittäminen vaatii Adobe Flash Playerin.

971
tykkää tästä

Amadeus Lundberg valittiin tangokuninkaaksi kaksi vuotta sitten vain 20-vuotiaana. Tangokuninkuusvuoden aikana hän oli julkisuudessa esillä niin hyvässä kuin pahassa. Vaikka nuori laulaja yritti keskittyä musiikkiin, lööppiotsikoita oli vaikea olla huomaamatta. "Oli hienoa nähdä, miten ihmiset tykkäsivät ja liikuttuivat tulkinnoistani keikoilla. Mutta eihän sitä voinut väistää, että keikkamatkoilla huoltoasemilla joutui huomaamaan ne lööpit."

Aluksi Amadeus yritti olla noteeraamatta otsikoita, aikaa myöten ne kuitenkin mietityttivät yhä enemmän. "Mitä enemmän aikaa meni, sitä enemmän ne alkoivat ärsyttää. Tuli vähän semmoista vihaa", Amadeus kertoo.

Lööpit eivät tukeneet taiteilijanalkua

Amadeus uskoo, että keikoilla käyneet fanit ovat saaneet laulajasta ihan eri kuvan kuin lööppejä lukeneet ihmiset. "Ei noissa lööppijutuissa ainakaan ole yritetty tukea nuorta taiteilijanalkua. Telkkariohjelmissa ei niinkään joutunut vääristelyn kohteeksi", Amadeus toteaa.

Viime aikoina Amadeus on ollut poissa median kirkkaimmasta valokeilasta. Musiikkia hän tekee kuitenkin edelleen ja keikkailee siskojensa Gildan ja Miritzan kanssa. Suunnitteilla on myös uusi levy, jolle Amadeus laittaa kovia odotuksia.

Amadeusta haastatteli Yle Lahden Mikko Tuomikoski.

Lisää artisteista:Amadeus

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (628)

Koommentoija 13.32,sinä se olet oikea Yli-yli fani,minä en tiennyt pari vuotta sitten Ampusta yhtään mitään.Tulehan taas parin vuoden päästä kirjoittelemaan yleviä ajatuksiasi.Me tav.fanit seuraillaan ihan sivusta.Toivottavasti kevät aurinko saa mielesi iloiseksi.

Anonyymi To 5.5.2011, klo 13.58

Ottakaa parin vuoden takainen viesti esille, niin samat sanat ja asiat löytyvät sieltä! Keikka kuin keikka, niin aina samat sanat ja jorinat. Joskus joku uskalsi sanoa puoli sanaa huonosta äänentoistosta, niin jopas oli YLIfanijoukko taas ärhäkkänä että voi kuule, kyllä sun omissa korvissas on vikaa. Miten mikään voi kehittyä Amadeuksen esiintymisessä ja keikka- ja konserttipaikkojen akustiikan huomioimisessa, jos esim tekniikan toimimattomuudesta ei voi mainita! No kehityksen suhteen voikin jokainen tehdä omat tulkintansa!

Anonyymi To 5.5.2011, klo 12.32

Niin kivaa kun oliskin saada kuulumisia konserteista,ymmärrän täysin miksei kukaan enää halua niitä kirjoittaa.Vahinko,että tähän on tultu,mutta onneksi se tallenne on tulossa.

Anonyymi To 5.5.2011, klo 12.09

Joo eilen kirjoittanut klo 23.58. Kanneltalo oli täynnä ja sehän tuli täyteen näistä lähifaneista jotka eivät muille faneile puhu eivätkä pukahda mitään ylimääräistä.
Kuten tiedämme, Remu Aaltonen on Amadeuksen hyvä ystävä. Ja Remu oli konsertissa kunniavieraana! Ja joillekin Amadeuksen faneille oli suuri asia että tapasivat Remun ja pääsivät yhteiseen valokuvaan Remun kanssa.

Anonyymi To 5.5.2011, klo 09.14

onko konserteissa ollut romaniväestöä?

Anonyymi To 5.5.2011, klo 09.09

Koska tulee konsertteja lisää?

Anonyymi To 5.5.2011, klo 08.29

Silmät ja korvat olivat auki. Tyylikkäältä näytti ja todella upealta kuulosti. Hieno oli ilta ja sali täynnä.

Anonyymi To 5.5.2011, klo 08.05

Kanneltalolla on varmasti ne tutut etelän fanit,joten tuskin sieltä mitään "uutta" tieto saadaan !?

Anonyymi Ke 4.5.2011, klo 22.48

Silmät auki niin.

AnonyymE Ke 4.5.2011, klo 15.40

Kanneltalolle menijät,silmät auki,jospa he yhdessä saapuisivat ;)

Anonyymi Ke 4.5.2011, klo 13.33

Hei, en minäkään millään sovi raameihin! Tumma en oo, eikä pirttiviljelyskään sopiva. Juu, Tytteli ja KT, konstit on monet ja varrrmasti tarpeen puolin ja toisin, kun tämmönen kissalauma ahistellee. Jää nähtäväksi,kuka siinä pärjää. Niin, kyllä täällä meillä osataan monensortinsiirapit kehitellä ja myös testata, korpikansa joskus sekoo kummasti, on se nähty. Wappukin vielä....T.Elisukka

AnonyymE Ke 4.5.2011, klo 12.45

Joo,Järvenpäässä nähty päivittäin helmikuun puolivälistä lähtien :) Enkä minäkään ole ,hiusten väri on harmahtava :))))

Anonyymi Ke 4.5.2011, klo 11.30

Ei meidän shimoihin ole paljon mithään shotgethtu, kevättä vaan on rinnashsa - molemmishsa muistaaksheni! Elisan Shi-tu-koish-ta ei kyllä ole takeita, minkä sortimentin korpikuusenkerkkäsiirappia Kainuun metsämailla porisee, Noitukan shAMAaniporonpapanakeitokhsishta puhumattakaan! Taitaa olla paree, että tämä puumatassuarkajalka vetää kynnet sisään ja vetäytyy vaan kiltisti nyhveröitymään umpiharmaaseen arkivakikuoreensa. Hyvän päivän varalta kuitenkin ottanemme huomioon, että se henkselisidonta toimii myös toisin päin. Eipähän pääse "kohde" karkuteille! JESS!

Minä, KT, tunnushtan ja vannon kakhsi shormea nuottikirjojen päällä, että uusi tyttöystävä en ole ainakaan minä, koska lasten lukumäärä ei stemmaa;););)

Anonyymi Ke 4.5.2011, klo 10.24

En kyllä ihan luottais noihin seiskan juttuihin minäkään.Voihan kyseessä olla vaikka Ampun sisko lastensa kanssa,heidäthän oli viimekesänä bongattu myös Linnanmäellä.Eikä siinä mitään,hienoa jos Ampulla on uusi kulta.

Anonyymi Ke 4.5.2011, klo 09.39

----eiköhän meillä kaikilla ,kevättä rinnassa,kevättä rinnassa :)

Anonyymi Ke 4.5.2011, klo 08.27

Kommentteja lukiessa heräsi vain yksi kysymys eli mitäköhän sinne simaan on sotkettu? Jos Amppu huomaat Elisukan, Noitukan taikka KooTeekan halijonossa niin köytä ittes henkseleillä pianoon kiinni:) terv.*tytti*

Anonyymi Ke 4.5.2011, klo 07.39

Hei eiliseen viestiin pakko kommentoida että onkos nyt sitten joku fani kyseessä, kun Amadeuksen fanit vanhempaa naisväkeä ja tämä Amadeuksen uusi tyttöystävä vanhempi nainen! Kukahan kohta tunnustaa Hih

Anonyymi Ke 4.5.2011, klo 07.14

Niiiiin, tuliskohan kunnon kissatappelut. En minäkään uskalla enempää. t.Elisa

AnonyymE Ti 3.5.2011, klo 22.18

.....ja vieläkö kun löytäisimme sen kuu..........:)

Anonyymi Ti 3.5.2011, klo 11.07

Puu...AMAnaisia Ampun oomme kaikki,
oomme kaikki, oomme kaikki,
Puu...AMAnaisia Ampun oomme kaikki,
oomme kaikki, KAIK-KI,
siiinää ja mii-i-nää, siiinää ja mii-i-nää.

Enempää en uskalla...KT

Anonyymi Ti 3.5.2011, klo 09.21

Ainakin mitä kuvamateriaalia on nähty,kyllä se vanhempaa väkeä on ollut,samoin monet ovat puhuneet myös lapsenlapsista aikoinaan Satumaassa.

Anonyymi Ti 3.5.2011, klo 08.50

En ole huomannut mitään erikoista Amadeuksen sivuilla. Vaikea sanoa ihmisen ikää kirjoituksien perusteella.

Anonyymi Ti 3.5.2011, klo 07.35

Ja myös toisinpäin, että vanhemmat naiset juoksevat (yrittävät juosta) kiinni nuorempia miehiä. Eiks Amadeuksen fanit ole näitä ns puuma-naisia ;-)

Anonyymi Ti 3.5.2011, klo 07.33

Hei K.T ei kannata vähätellä itseä,nykyäänhän on niin että nuoret miehet hakevat vanhempaa "puuma" naista :))

Anonyymi Ma 2.5.2011, klo 19.43

AmppuRyöstöIskuRetkestä ei-enää-haaveilevalle SynttäriSankarittarellemme tiedoksi, että Noitukkamme on aina YliMaallisen ja YliTaivaallisen Linjakas AmpPuhkuisuudessaan ja takuulla Sinäkin. Pläjähytelkää vaan A-noteerauksianne eetteeriin meille AmpPuutteessa oleville, VailliNaisille A-MAtameille, A-MAdameille, A-MAatuskoille, A-MAahisille ja muille A-MAlttAMAttomille! Terv. KT-AMAhyväinen

Anonyymi Ma 2.5.2011, klo 19.42

18:06 Otsikko olikin vaan pieni,ei koko sivun kokoinen ! Voihan olla ettei siitä haluttu puhua ? Kaikkihan näyttää olevan yksityisyyttä,ainakin mikä koskee Amppua :) kerrankos sitä erotaan ja löydetään uusi ! Onnea vaan Amppu ja nauti elämästä !

Anonyymi Ma 2.5.2011, klo 19.06

Täällä Päivän SyntymäPäiväSankari!!!!! ...Joka Ei Hänkään Taida Enää Viitsiä Haaveilla RyöstöIskuRetkestä:):):):):)

"Noitukalle"Paljon Kiitoksia Viikon Takaisesta JuttuTuokiosta Ja Levin Amppuisten PääsiäisTunnelmien Välittämisestä SähköPostitse Etelä(?????)PohjanMaan TangoLakeuksien IkiAMAtar KT:lle!!!!!

Toivottavasti"Noitukkamme"Raportti Täytti Linjaamasi Liki YliMaallisen Korkeat MatkaKertomusStandardit,Parahin KT:):):):):)

Aurinkoista Alkavaa ToukoKuuta Ja Kevään Jatkoa SatuMaisille TosiFaniTuisille!!!!! ...Kuten Myös Tulevaa Kesää!!!!! ...Kaikesta Huolimatta ...HohHoijaa...

laaksonlilja Ma 2.5.2011, klo 18.48

Heippa 14.05 Tuolla Amadeuksen kotisivuilla on niin hupasaa käydä lukemassa niitä viestejä kun siellä oikein joukolla välillä iskevät jonkun vieraan kirjoittajan kimppuun. en hupasampaa mummolaumaa tiedä!
"ei MEIDÄN amadeukselta saa sellaista kysyä", todetaan siellä kun joku tosiaan kysyy vaikka tulevista keikoista tms. Ja ans olla kun joku kysyi joskus Amadeuksen armeijaan menosta. Kamala haloo että miten tuommosta voidaan kysyä!! Siis onks tää jotenkin outo kysymys 20-vuotiaalle pojalle? No meidän amadeus ei taida armeijaan mennä. eiks nyt olis ollutkin hyvä hiljaiselo siihen. Pete Parkkonen siellä on ja pääsee kohta poiskin! Hyvä Pete!

Anonyymi Ma 2.5.2011, klo 18.48

Ajattelin, että en puutu Ampun yksityiselämään, mutta kai voi onnitella uudesta suhteesta, jos sellainen on kehkeytynyt!!! Lähtisin välittömästi AmpPuhkuiselle RyöstöIskuRetkelle, jos olisin puolta nuorempi, puolta kaun... ja rohk..., puolta hoik...no, unohdetaan koko hela juttu! Nuoruutta haikaillen ja "vain" Ampun livetapaamisia odotellen...KT

Anonyymi Ma 2.5.2011, klo 17.36

Tuo 7päivän juttuhan on jo kolmisen viikkoa vanha,eikä ole suurempaa haloota syntynyt.Suhtaudun kyllä näihin seiskan tarinoihin melko suurella varauksella,aika näyttää.Amppuhan ei juuri tyttöasiotaan ole lehdissä kommentoinut,joten luulis ettei tätäkään,jos kysymys todella on uudesta tyttöystävästä,niin Onnea vaan.

Ma 2.5.2011, klo 17.06

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä