Amadeus: Lööpit ärsyttivät ja vihastuttivat

Amadeus: Lööpit ärsyttivät ja vihastuttivat

Ajankohtaista - Ti 26.4.2011, klo 08.55

AmadeusAmadeus

Tälle sivulle liitetyn mediatiedoston esittäminen vaatii Adobe Flash Playerin.

971
tykkää tästä

Amadeus Lundberg valittiin tangokuninkaaksi kaksi vuotta sitten vain 20-vuotiaana. Tangokuninkuusvuoden aikana hän oli julkisuudessa esillä niin hyvässä kuin pahassa. Vaikka nuori laulaja yritti keskittyä musiikkiin, lööppiotsikoita oli vaikea olla huomaamatta. "Oli hienoa nähdä, miten ihmiset tykkäsivät ja liikuttuivat tulkinnoistani keikoilla. Mutta eihän sitä voinut väistää, että keikkamatkoilla huoltoasemilla joutui huomaamaan ne lööpit."

Aluksi Amadeus yritti olla noteeraamatta otsikoita, aikaa myöten ne kuitenkin mietityttivät yhä enemmän. "Mitä enemmän aikaa meni, sitä enemmän ne alkoivat ärsyttää. Tuli vähän semmoista vihaa", Amadeus kertoo.

Lööpit eivät tukeneet taiteilijanalkua

Amadeus uskoo, että keikoilla käyneet fanit ovat saaneet laulajasta ihan eri kuvan kuin lööppejä lukeneet ihmiset. "Ei noissa lööppijutuissa ainakaan ole yritetty tukea nuorta taiteilijanalkua. Telkkariohjelmissa ei niinkään joutunut vääristelyn kohteeksi", Amadeus toteaa.

Viime aikoina Amadeus on ollut poissa median kirkkaimmasta valokeilasta. Musiikkia hän tekee kuitenkin edelleen ja keikkailee siskojensa Gildan ja Miritzan kanssa. Suunnitteilla on myös uusi levy, jolle Amadeus laittaa kovia odotuksia.

Amadeusta haastatteli Yle Lahden Mikko Tuomikoski.

Lisää artisteista:Amadeus

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (628)

Ampun kotisivuilla ns. lähifanit ja seriffi ampuvat kaikkia mikä liikkuu ja vakkei liikkuisikaan. Kysyin jotain asia-asiaa, ja kuinka ollakaan, kysymystäni ei kohta enää ollut, vaikka pyysin vastausta. Jokin aika sitten tapahtui sama, mutta se on jo tuttu juttu siellä, kysyä ei saa asiaakaan!!!

Anonyymi Ma 2.5.2011, klo 16.05

Eikö se live-levy ole vasta ennakkotilattavissa?

Anonyymi Ma 2.5.2011, klo 14.54

Mukavaa, jos Amppu on löytänyt uuden kumppanin. Niinpä niin, nuori viriili mies. Toivon kovasti onnea Hänelle! T.Elisa

AnonyymE Ma 2.5.2011, klo 14.30

Suaattaapi sieltä neuvosto tullakkii :) Mutta Amppuhan sanoi haastattelussa että ainahan jotain on kiikarissa ;) Eihän siinä mitään viriili nuori mies ;)

Anonyymi Ma 2.5.2011, klo 14.23

Hei klo 13.54 Kääk, kohta saapuu tänne sivustolle fanineuvosto ja vaatii viestisi poistamista ja saat paheksuntaa kun kerroit tuon asian, hih,
jos tuollaisen tiedon pläjäyttäisi Amadeuksen kotisivujen keskusteluun, niin siitä se vasta rähinä tulisi. Joku uskalsi sielä kysyä kerran että miksi Amadeuksella ei ole keikkoja, niin jopa siellä ammuttiin tykillä ja oltiin kai piipaa soittamassa hakemaan tätä kyselijää, kun kehtaa kysellä tuollaista henkilökohtaista asiaa, hoitoon hoitoon. Hih. Artistilta kysyttii keikoista. Juu, on niin henk.kohtaista?

Anonyymi Ma 2.5.2011, klo 14.12

7päivää lehti kertoo,että Ampulla uusi tyttöystävä Järvenpäässä tumma,vanhempi ja kaksi lasta,mikäs siinä :)

Anonyymi Ma 2.5.2011, klo 12.54

Miksei ennen Valon airueet -konserttia kerrottu MEILLE KAIKILLE FANEILLE, että konsertti nauhoitetaan, että olisi tiennyt odottaa jotain mukavaa, kun Ampun esiintymisiin ei pääse?!?

Ampun kotisivulla en saanut vastausta samaan kysymykseen kuten hyvin tavallista ja merkillistä!!!!!!!!!!!!!!!

Anonyymi Ma 2.5.2011, klo 10.46

Yleensähän lupa täytyy pyytää,niin olen ymmärtänyt ja vielä tuotosta korvaukset asianomaisille !? Kannattaisko kysellä levy-yhtiöiltä,hehän tekevät paljon käännösmusaa,mutta eiköhän omia kappaleita voi vapaasti tehdä levylle !

Anonyymi Ma 2.5.2011, klo 10.05

Nyt kun Amadeus teetti konsertistaan sen livelevyn niin voisiko joku kertoa että tarvitaanko tuollaiseen millaisia lupia jne jne. Meillä molemmat lapset soittavat ja laulavat ja meille tuli mieleen tehdä levy heidän esityksistään, niin mistä niitä lupia ja maksuja voisi kysellä. Olen ymmärtänyt että eihän toisten tekemiä kappaleita voi tuosta noin vaan alkaa laulamaan levylle, tottakai kappaleen tekijät ovat oikeutettuja korvauksiin teoksensa käytöstä.

Mutta millaisista maksuista puhutaan? Ja luvat ym. Kiitos

CD-levyn teettäminen omakustanteena ei ihmejuttu näinä päivinä ole. Toki äänitys voi olla tasoltaan mitä on, mutta kuuntelin tuota Amaudeksen levyä ja sielläkin taustahälyt kuuluu selvästi, yleisö yskii ja tavarat tipahtelee lattialle ym. Joten rohkeasti eteenpäin kaikki omakustannetta miettivät!

Anonyymi Ma 2.5.2011, klo 09.27

Riippuupi Ampusta, kuins käy.

AnonyymE Su 1.5.2011, klo 21.46

No,jääpi ainakin historiaan 2009 vuoden Kunkkuna.

Anonyymi Su 1.5.2011, klo 21.28

Ei unohdu!

Anonyymi Su 1.5.2011, klo 20.32

Kiitos, Noitukka! Jokainen voi päättää ihan omana itsenään laittaako keikkakertomuksia Amppu-sivuille. Toisinaan Satumaassakin on kiva ja kotoinen tunnelma keikkatietojen kerronnalle ja toisinaan sitten taas ei. Terv. KT

P.s. Livenäkemisien mahdollisuus vähien keikkojenkin takia on nykyään niin pieni, että poika kohta unohtuu...tai jos ei nyt kuitenkaan ihan sentään;)

Anonyymi Su 1.5.2011, klo 20.25

19:03 Jos Amadeusta pitää verrata Tangokunkkuihin,niin erohan on siinä,että muilla näyttää esiintymisiä riittävän,viimeisimmistä Hallikainen,Soidinmäki,Lämsä ! Katsotaan Maunukselan tilanne kunhan Kunkkuvuosi päättyy !

Anonyymi Su 1.5.2011, klo 20.22

Kyllähän täällä voi muistakin artisteista kirjoittaa,ihan vaan vertailun vuoksi kuka nousee tähdeksi ja kenestä kansa tukkää,missäkin kisassa !

Anonyymi Su 1.5.2011, klo 19.44

Oikastava yksi asia: Koopin debyyttialbumi New Town oli suuri menestys. Se myi heti kultaa. Mm. hittibiisejä ”Insomnia” ja ”Every Song I Hear...” ja ”Innocent Eyes” , jotka listaykkösenä.

Älkää ny laittako vertailukohdiksi tangokunkkua ja Koopia.
Amadeusta pitää verrata tangokunkkuihin!

Anonyymi Su 1.5.2011, klo 18.03

Hauskaa Wappua ja LaivaMatkaa Amppu! Ja TippaLeivän tuoksuiset Vaput kaikille SatuMaan SimaSuille!

t: Noitukka

Ps. KT, en laita tällä kertaa keikkakertomusta tänne reposteltavaksi, joten vilkaisepa s-postiisi;)

Anonyymi Su 1.5.2011, klo 17.44

Artistin pitäisi saada tehdä sellaista musiikkia mistä hän itse pitää.
Aikansa kutakin, ehkä Amadeus juuri hakee sitä, että mikä hänelle
parhaiten sopii. Kiitos kuitenkin Ylelle, ettei kaikkia kommentteja julkaise, koska näyttää, että välillä menee överiksi kirjoittelu.

Anonyymi Su 1.5.2011, klo 16.34

Kannattaisko Koop&Pete fanien mennä ihan heidän omille sivuille idoleitaan kehumaan?

Anonyymi Su 1.5.2011, klo 15.23

Just näin kuten 13.34 toteaa, että vastuu viestin sisällöstä on kyllä vastaajalla eikä kysyjällä! TOttahan toki toimittaja kysyy asiaa kun Amadeus tunnetaan siitä että valittaa tuen puutetta ja huonoa levymyyntiä jne. Eihän vaikkapa joku Koop Arponen ole valittanut, vaikka voitto ei siivittänyt menestystä. PÄinvastoin Koop on iloisen positiivinen ilmestys ja tyytyväisen oloinen nykymenoonsa. Samoin Amadeuksen kanssa saman ikäinen Pete Parkkonen, joka laulaa nyt suomeksi, eli hakee uutta. Ja on muuten armeijassa nyt. Ja muistattekos Peten kuorosodan johdon? Muistan ikusesti kun Pete johti sen "Pitää olla pikkasen läski" vatsankohta topattuna!

Eli tämän Amaadeus -jutun toimittaja oli tehnyt taustatyönsä hyvin! Antaa menneiden mennä menojaa, olisi Amadeus voinut vastata. Kumma ettei hän näissä kohdissa käytä sitä "vastaanpa puutaheinää" -tyyliänsä.

Anonyymi Su 1.5.2011, klo 14.38

Ei haastateltavan ole pakko vastata kaikkiin kysymyksiin ja olishan sen voinut hienotunteisesti ohittaa sanomalla menneet on menneitä ! Ja joskushan kysymykset tiedetään jo ennen kun aloitetaan haastattelu ! Joten eiköhän mennä eteenpäin !

Anonyymi Su 1.5.2011, klo 12.34

Railakkaa Wappua Amppu ja Matkakumppanit!

AnonyymE Su 1.5.2011, klo 10.51

kokeilu,kommentit häviää jonnekin

Anonyymi Su 1.5.2011, klo 10.44

.

Su 1.5.2011, klo 10.38

Tämän palstan otsikosta vielä kerran,kun asiaa jatkuvasti vääristellään.Tuossa haastattelussa ei Amadeus kaivele menneitä,vastaa ainoastaan toimittajan esittämään kysymykseen.Eikö nyt jostain kumman syystä noin yksinkertaista asiaa ymmärretä.
Olisi tosiaan ollut oikeus ja kohtuus,että koko haastattelu olisi julkaistu eikä vain osa.Näin syntyy helposti vääriä oletuksia asioista,joko tahallisesti tai tahattomasti.

fani E.P:ltä Su 1.5.2011, klo 10.35

Hei 01.05, eikös Amadeuksen fanit olekin vanhempaa väkeä? Livelevykin suunnattu heille, sellaiset kappalevalinnat. Meidän nuoriso ei Amadeuksesta tiedä mitään! EIvätkä ole kiinnostuneita.

Anonyymi Su 1.5.2011, klo 09.50

Niin nuoret kuuntelee eri musiikkia mitä Amppu esittää.Minusta Amppu liikaa "paapoo" mummeleiden toiveita tuon musiikin suhteen ?! Olis hyvä suunnata musiikkia myös nuorille,siellä se suurin kuuntelijakunta on ja levyjen ostajat !

Anonyymi Su 1.5.2011, klo 09.28

Klaara Wappen laivalla Amppu!

AnonyymE Su 1.5.2011, klo 09.25

Hei, Rehellinen! – La 30.4.2011 klo 10.50, voisitko antaa nettivinkin, mistä haastattelun löytää, kun en löytänyt. Kiitos!

Anonyymi Su 1.5.2011, klo 01.00

Idolsista on tänä vuonna jo jäänyt hyviä artistialkuja, ja noista kolmesta "parhaimmastakin" saattaa tulla. Amppu jää jykevine äänineen helposti jalkoihin ainakin nuorten mielessä. Töitä uran eteen pitää tehdä kovasti näin alussa.

Anonyymi Su 1.5.2011, klo 00.05

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä