Amadeus: Lööpit ärsyttivät ja vihastuttivat

Amadeus: Lööpit ärsyttivät ja vihastuttivat

Ajankohtaista - Ti 26.4.2011, klo 08.55

AmadeusAmadeus

Tälle sivulle liitetyn mediatiedoston esittäminen vaatii Adobe Flash Playerin.

971
tykkää tästä

Amadeus Lundberg valittiin tangokuninkaaksi kaksi vuotta sitten vain 20-vuotiaana. Tangokuninkuusvuoden aikana hän oli julkisuudessa esillä niin hyvässä kuin pahassa. Vaikka nuori laulaja yritti keskittyä musiikkiin, lööppiotsikoita oli vaikea olla huomaamatta. "Oli hienoa nähdä, miten ihmiset tykkäsivät ja liikuttuivat tulkinnoistani keikoilla. Mutta eihän sitä voinut väistää, että keikkamatkoilla huoltoasemilla joutui huomaamaan ne lööpit."

Aluksi Amadeus yritti olla noteeraamatta otsikoita, aikaa myöten ne kuitenkin mietityttivät yhä enemmän. "Mitä enemmän aikaa meni, sitä enemmän ne alkoivat ärsyttää. Tuli vähän semmoista vihaa", Amadeus kertoo.

Lööpit eivät tukeneet taiteilijanalkua

Amadeus uskoo, että keikoilla käyneet fanit ovat saaneet laulajasta ihan eri kuvan kuin lööppejä lukeneet ihmiset. "Ei noissa lööppijutuissa ainakaan ole yritetty tukea nuorta taiteilijanalkua. Telkkariohjelmissa ei niinkään joutunut vääristelyn kohteeksi", Amadeus toteaa.

Viime aikoina Amadeus on ollut poissa median kirkkaimmasta valokeilasta. Musiikkia hän tekee kuitenkin edelleen ja keikkailee siskojensa Gildan ja Miritzan kanssa. Suunnitteilla on myös uusi levy, jolle Amadeus laittaa kovia odotuksia.

Amadeusta haastatteli Yle Lahden Mikko Tuomikoski.

Lisää artisteista:Amadeus

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (628)

10:50 Amppuhan itse kaiveli vanhoja asioita ? Uusi tuleminen tulee jos on tullakseen,aika näyttää,mikään ei ole varmaa kuin epävarma ! Kohta saadaan uusi Kuninkaallinen sekä Idos voittaja joten ne taitaa olla tällä hetkellä kuumimmat aiheet,joten kyllä Ampun täytyy kovasti petrata tuohon näkyvyyteen ?!

Anonyymi La 30.4.2011, klo 20.37

Toivotaan, että rehellisen ennustus toteutuu. Nyt ei kyllä kovin lupaavalta näytä.

Auli La 30.4.2011, klo 18.17

Kannattaa kuunnella haastattelu.

Anonyymi La 30.4.2011, klo 14.21

HauskaaIloistaHulvatontaRiehakastaRailakastaJaMitäLie Serpentiinin,Siman,Munkkien,TippaLeipien Ja Ehkäpä ValkoLakkienkin Juhlaa,Rakkaat SatuMaaYstävät!!!!!

Klara Vappen Hela Natten:):):):):)

laaksonlilja La 30.4.2011, klo 10.59

On se kumma juttu että tämä yle sortuu samaan kuin mistä tässä haastattelussa puhutaan, amadeuksen negatioimiseen. Ihan selvää peliä!
Miksi eivät laittaneet koko haastattelua, ainoastaan tämän negatiivisen osan, haastattelussa joka tuli radiosta oli hyvää kuultavaa, ja lauloivat kauniisti siskonsa kanssa, eivät he tätä halua laittaa!!
ON SE KUMMA JUTTU
Kateelliset pahantahtoiset ihmiset!
HAHAA, amadeus tulee entistä vahvempana kuin kesällä 2009 ja räjäyttää teidän tajuntanne, suomessa syttyy nuori tähti uudelleen, ja niin kirkaammin kuin kukaan ennen.
Näiden haisevien juttujen tekijätkin sokeutuu. Tämän jälkeen amadeus ei ole enää sokea tämän pahuuden valtakunnalle, vaan osaa pitää ohjat käsissään, ja koko suomen. Tämä ilmiö ei myöskään jää pelkästään suomeen. Tulette näkemään, nyt on tosi kyseessä. AMADEUS ON PUHKEAA KUKKAAN, EIKÄ HÄN EPÄILE ENÄÄ!

Rehellinen! La 30.4.2011, klo 09.50

Elisa, klikkaa sitä levyä niin biisilista tulee näkyviin !

Anonyymi La 30.4.2011, klo 08.50

Tietenkin Oikein Simaisaa ja Kaikin Puolin Helmeilevää Vappua Sinulle KT ja Kaikille muillekin Satumaahan! T.Elisa

AnonyymE Pe 29.4.2011, klo 22.49

Kysyin sitä Ampun esiintymistä Lempäälän Ideaparkissa toukokuussa, ja tässä Ideaparkin vastaus s-postiini:

Amadeuksen oli tarkoitus esiintyä Ideaparkissa toukokuussa 2011, mutta tämä esiintyminen on valitettavasti peruuntunut. Jos Amadeus esiintyykin jossain vaiheessa, tästä kyllä tiedotamme taas nettisivuillamme. Pahoittelen tätä muutostietoa!
Mukavaa Wappua! Ystävällisin terveisin Anna Hyrkäs, Koy Ideapark Ab

Pitää vaan sitten odotella aikaa ja paikkaa parempaa. Ei maha mittää. Simaisaa Vappua kaikille TippaLeipäAivoille ja SuoraPutkisillekin t. KT

Anonyymi Pe 29.4.2011, klo 22.20

Pliis, auttakaa te viisaammat! Onko missään mainintaa, mitkä kappaleet se tämä livelevy sisältää? Olen harkinnut tilaamista, mutta sikaa säkissä ei tee mieli ostaa. T.Elisa

AnonyymE Pe 29.4.2011, klo 22.10

Kaipa Ampullakin on sanansa sanottavana levyn sisällöstä.

Auli Pe 29.4.2011, klo 21.22

Tämä live levy on sitten vissiin omakustanne ?

Anonyymi Pe 29.4.2011, klo 19.16

Toivottavasti tämä YliGuru IleVainio ehtii myös pysähtyä ja keskittyä ja miettiä vähän juttuja ennen Amadeuksen seuraavaa levyä.

Eihän laulaja tee levyä yksin, tarvitaan ensin hyvät sävelet ja sanat.
Siinä tarvis vähän miettiä, mikä laulajan äänelle sopii, tuo sen esille jne. Ja sanoituksiakin vois olla hyvä miettiä. Vaikkapa nyt Matador olisi voinut olla aiheena jotain edellisellä vuosituhannella, mutta ei pelitä enää 2010 edes Espanjassa..............Haloo!

Toimittaja kysyi Saunoo tähtien kanssa jutussa Amadeukselta, mitä mieltä Amadeus itse on levystä .........ja jatkoi kysymystä: Vai uskallatko sanoa?
Niinpä.

Anonyymi Pe 29.4.2011, klo 18.43

Hei klo 10.09 Levynteosta on uutisoitu näin, että Ile Vainio kertoi jotenkin näin, että "Amadeus on käynyt studiossa kokeilemassa mutta homma ei oikein edisty" .Tämä siis ei sanasta sanaan, mutta näin meitsi viestin ymmärsi. Siitä edellisen levynteosta kerrottiin näin, että Amadeus ei saapunyut studiolle aina sovittuina aikoina jne jne. Ihmettelen tuota kun studiopäiväthän maksavat levy-yhtiölle joka tapauksessa eikä taida ihan halpaa olla varata studio ja sitä teknistä porukkaa ja ketä siinä nykyään tarvitaan. Niin että artisti sitte itte jättää tulematta. Mur mur, sanoisin mie levypomona ;-) No mutta aikansa kutakin ja voi aikoja voi tapoja.

Eli eihän tuosta levynteosta oo mitään uutisoitavaa kaiketi sitten vielä kaikki alkutekijöissä. Livelevyä en rupia tilaamaan. Oon semmoinen että en anna tietojani firmalle. Jos ei kaupasta saa niin saapi olla ostamatta.

Anonyymi Pe 29.4.2011, klo 11.28

Kylläpä on paljon kommentteja,on taas päästy lempiaiheeseen.
Amadeuksen tekemisten negatiiviseen arvosteluun.Eikö edes
kevätaurinko saa ihmisiä positiiviselle mielelle????
Hauskaa Vappua!

Anonyymi Pe 29.4.2011, klo 11.18

Joo,haastattelut on olleet mitä olleet ! Eikä kunnon vastauksia kysymyksiin yhteen aikaan mukana Remu löpinät,ja viimeksi kokki ohjelmassa,Tv haastattelut on tärkeitä,silloin nähdään kokonaisuus ! Kunhan ikää tulee lisää,niin eiköhän kaikki ala sujumaan !

Anonyymi Pe 29.4.2011, klo 10.22

Amadeus laulaa hyvin livenä ja televisiossakin. Televisio-ohjelmissa, joissa häntä on haastateltu, Amadeus on jännittänyt ja siksi ne ovat ainakin jonkun kerran meneet "överiksi". Esim. viime vuoden tangomarkkinoilla haastattelijan kysymyksiin Amadeus vain pulisi eikä puhunut. Toisen kerran kummastelin, kun haastatelu oli tehty luonnossa ja se koski luontoasoista. Haastattelijan kysymykseen Amadeus vastasi kiipeävänsä puuhun ja katselevansa luontoa sieltä. Yllättynyt haastattelija kysyi, että onko asia niin. Tähän amadeus vastasi, että se oli leikkiä.

Auli Pe 29.4.2011, klo 09.49

Live levyä ei saa kaupoista,muutakuin tilaamalla,tai keikoilta ostamalla ?! Tässä tulee mieleen moniko uskaltaa antaa henk.kohtaiset tiedot yrityksen käyttöön !

Anonyymi Pe 29.4.2011, klo 09.19

Toiset artistit pitävät huolen faneista ja kertovat eism. missä vaiheessa levynteko on!

Anonyymi Pe 29.4.2011, klo 09.08

Mielestäni Amadeus on esiintynyt haastatteluissa erittäin hyvin ja miten kauniisti hän laulaa. Toivottavasti hänta näkisi ja ennen kaikkea kuulisi enemmän sekä radiossa että tv:ssä.

Anonyymi Pe 29.4.2011, klo 08.58

Joo klo 22.59. Etenkin haastattelut, joissa haastattelija kysyy vaikkapa että miten tästä eteenpäin niin Amadeus katselee taivaalle ja vastaa että taitaa tulla sade kohta, tai muuta aivan eri asiaa kuin haastattelija kysyi. Herranpieksut, ei se haastattelu tulee artistille yllätyksenä ex tempore, joten jos ei halua olla haastateltavana, sanokoon sen siinä vaiheessa kun haastattelija ehdottaa haastattelua, eikä sitten haastattelun kuluessa tee tuollaista katsojien ja haastattelijan aliarvioimista! Koska sitähän tuo on!

Ja Kesäillan valsseissa ym vastaavissa artistin haastattelu kuuluu kuvioon aina, joten kai sitä voisi pienen hetken, muutamat minuutit, käyttäytyä!

Ja yllätys yllätys, Amadeus-fani olen mutta mua tympii tuo tapojen puute!

Anonyymi Pe 29.4.2011, klo 08.06

Miksi vaan Amadeusta moittivat viestit julkaistaan?

Anonyymi Pe 29.4.2011, klo 07.37

Minä kyllä mielelläni näkisin Amadeuksen televisiossa, niin pitkä aika
on siitä kun hänet on siellä nähty. On ollut paljon ohjelmia, enkä ole
kyllä kaikista esiintyjistä pitänyt. Mutta meillä on valinnan vapaus, että mitä katsoo.

Anonyymi Pe 29.4.2011, klo 07.30

Ainakin Tv esiintymiset ovat olleet kaikkea muuta kuin edustavia :(

Anonyymi To 28.4.2011, klo 21.59

17.20 kirjoittaja,koskahan olet viimeksi nähnyt Amadeuksen esiintyvän?

Anonyymi To 28.4.2011, klo 19.49

Siis yliAMPPUvine. Heips hyvää pääs...ei vaan vappua.

Anonyymi To 28.4.2011, klo 17.25

Sinä klo 11.51 samaa mieltä Amadeuksen esiintymisestä, ja laajentaisin sen koskemaan muutakin esiintymistä, eikös tuollaisen taiteilijan alun tulisi hakeutua esiintymisoppiin. Ei pelkkä lauluäänen kouluttaminen riitä, jos esiintyminen on mitä on yliampuvine maneereineen kaikkineen, kuten on.

Anonyymi To 28.4.2011, klo 16.20

Satumaalaiset, Ampun kotisivuilla on myynnissä konsertissa äänitetty LIVE-levy.Käykääpä tilaamassa.

Anonyymi To 28.4.2011, klo 14.56

Kiitos hyvästä haastattelusta.

Anonyymi To 28.4.2011, klo 12.11

Toivon Amadeusta takaisin Suomen Euroviisukarsintoihin. Poika on luonnonlahjakkuus. Laulutaitoa ja upea ääni !

Anastacia on hyvä kappale. Kappaleessa on ymmärretty käyttää vaikutteita muualta euroopasta. Sai paljon huomiota mm. Kreikasta, Turkista, Serbiasta......Pojan lauluääntä kehuttiin paljon.

Valitettavasti Amadeus pilasi kappaleensa esityksellään. Liikkuminen lavalla ei ollut luonnollista, tanssitytöt liikaa.
Amadeuksella on hyvät mahdollisuudet, kunhan harjaantuu esiintyjänä.
Esim. Kreikkalaiset ovat luontaisia esiintyjiä.

Anonyymi To 28.4.2011, klo 10.51

Käsittääkseni levy on työnalla jo silloin, kun sitä suunnitellaan. Eikä Amadeus itse haastattelussa käytä sanaa suunnitteilla. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty.

Anonyymi Ke 27.4.2011, klo 22.27

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä