Paavo on valmis ja hänellä on asiaa (Making of Paavo, osa 6/6)

Nyt on lomailtu ja virkattu rästejä loppuun. Joulukin tulla jollottaa ja presidentinvaalikuhina alkaa kiihtyä.

Sain Paavo Väyrys -nuken vihdoin valmiiksi. Tein matkan varrella 1,5 muuta hahmoa ja lopulta osasin tehdä mielestäni Paavolle sopivan alavartalon. Paavon päähän minulla onkin jo ollut valmiina kaksi kuukautta.Soini ja Väyrynen

Väyrynen on alkanut käyttää silmälaseja, mutta niitä en nyt värkännyt. Soinin rillit ovat jääneet ilmeisesti kotiin (ne tein).

Väyrysen vartaloa tehdessä syntyi siis vahingossa Soinin vartalo, jolloin jouduin tekemään hänet. Seuraavasta vartalosta tuli turhan solakka ja sutjakka. Sille en ole vielä tehnyt päätä. Ehkä lähden presidenttiehdokkaista ihan muille nurmille ja teen jonkun julkun. Ehdotuksia?

Kolme vartaloa

 

Virkattu Väyrynen

Paavo kurkkaa Soinin olan yli

Hahmojen tekeminen on hirveän helppoa, kun sen tekee yhdestä kappaleesta. Ensimmäistä vartaloa tehdessäni muistelin, miten tein Mario bros -pelin sieniä, koska puvun takki pitää saada "irtoamaan" jaloista. Kuvat alla.

Mario-sienet

Virkatut vartalot jaloistapäin

Satuitteko katsomaan televisiosta Uutisvuodon jakson parin viikon takaa, jossa olivat vieraina presidenttiehdokkaat Timo Soini ja Paavo Väyrynen? Paavo veisteli kuin "entinen mies" ikään, mutta Timo asettui lähinnä kuuntelijan asemaan. Paavosta tuon ohjelman perusteella voisi käyttää adjektiivia letkeä, joksi en ole häntä ennen mieltänyt.

Ohjelman alun, kuka ei kuulu joukkoon -tehtävässä Paavo totesi: "Mä luulen, et mä tiedän tän. Putin on ainut, joka on tavannut minut. (Röhönaurua ja spontaaneja aplodeja) Saanko jatkaa? Hänellä oli kunnia tavata minut jo vuonna 1992." :) Ja Soini nauraa makeasti. Tasapuolisuuden nimissä ohessa myös Soinin oiva Euro-rap samasta ohjelmasta.

Uutisvuoto YouTubessaSoini YouTubessa(Klikkaa kuvaa)

 

Ei muuta kuin onnea molemmille ehdokkaille kisaan!

Muutama hyvä vinkki Amigurumi-ohjeista:

http://www.crochetpatterncentral.com/directory/amigurumi.php

http://wolfdreamer-oth.blogspot.com/

http://wolfdreamer-oth.blogspot.com/2009/05/mario-brothers-mushrooms.html

Ravelry-käsityöyhteisö (vaatii kirjautumisen)

 

 
 
 

kommentit

Onpa muikea ja sutki, letkeä ja arvoituksellinen tämä sinun Paavosi.
Ja nauratti tämä "virkattu rästejä loppuun".
Olet kyllä ihan aarre!

>Eve_Mantu Ke, 2011-12-21 12:40

Kiitos Eve!

Sain kommentin, että Paavo on vielä hienompi livenä. Tarkoitti nukkea, en tiedä oikeasta, en ole nähnyt. :P

>Tanja Ke, 2011-12-21 16:52

lisää kommentti

huumorivirkkaajan päiväkirja

Tanja Iikkanen on huumorivirkkaaja

Tanja Iikkanen on 37-vuotias toimistotyöläinen, joka päivisin naputtelee tietokonetta ja kokouspöydän reunaa ja iltaisin pitää lankoja käsissään, konkreettisesti - virkkaa elämää ja ilmiöitä. Huumorivirkkaajan päiväkirja on harrastajavirkkaajan iloitteluosasto!

Tanjaon

 

 

 
 
 

uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä