olotila

 • Tervetuloa uuteen Olotilaan!

  Tervetuloa uudistuneeseen Olotilaan!

  lahjapaketti

  Olemme muovanneet sivustoa käyttäjäystävällisemmäksi ja houkuttelevammaksi: yhdellä silmäyksellä näet uudet jutut eri osioissa. Olotila tuo tarjottimelle valikoituja Ylen sisältöjä sekä tuottaa omaa sisältöä, jolla jokapäiväinen elämä helpottuu - kaikenlaisissa kodeissa.

  Olotilan tuoteseloste on:

  suomalaista sisältöä,
  blogeja meiltä ja muualta,
  ohjelmisto- ja sisältönostoja

  sekä

  kotoilua, tarinoita, ideoita, suosituksia, tunnetta, tukea, insipiraatiota, nyrjähdyksiä, arjen reseptejä, arki-iloa, helpotusta valintoihin sekä hyvää oloa.

  Olotila on nettisivusto arjen supersankareille - erilaisissa elämäntilanteissa eläville ihmisille. Haluamme helpottaa arkea tarjoamalla kiinnostavan kattauksen monipuolista sisältöä.

  Toimitus kiittää konseptisuunnittelija Riikka Haroa erinomaisesta työstä Olotilan uudistamisessa sekä Ari Ruuskaa ja koko teknistä tiimiä (Olli Vesslin, Arto Iijalainen ja Arto Hirsimäki) hienosta suorituksesta. Kiitos myös ad Annukka Palmén, tuottaja Anna-Leena Lappalainen ja kehityspäällikkö Tanja Iikkanen (sekä Reetta Ranta ja Hanna Jauhiainen).

  Iso halaus!

  Ulla ja Viivi

  Anna palautetta tai ota yhteyttä palautelomakkeella

  • Olotilan toimitus: Ulla Vuorela ja Viivi Lehtonen
  • Perheen aika: Tiina Lundberg
  • Kysy kasvatuksesta, lastenpsykiatri vastaa: Janna Rantala
  • sekä loistavat free-toimittajamme ja bloggaajat

  Yhteys Ullaan, Viiviin ja Tiinaan myös sähköpostilla etunimi.sukunimi(at)yle.fi tai puh. (09) 1480 sekä muihin olotilalaisiin olotila(at)yle.fi

  Kommentoi 0


Muualla Yle.fi:ssä