olotila

 • Downton Abbey on täällä taas!

  Downton Abbeyn kaksi ensimmäistä tuotantokautta ovat niittäneet ihastusta Suomessa. Jännittävä ihmissuhderaama, epäonnekkaat romanssit sekä taitavasti ja huolella epookkiin tehty lavastus ja puvustus jättävät janon - lisää näitä hillittyjen, ei ylinäyteltyjen ilmeiden kohtauksia, kiitos!

  Meille faneille on ilouutinen, että sarjan kolmas tuotantokausi nähdään jo marraskuusta 2012 alkaen. Kolmannen kauden jaksot sijoittuvat 1920-luvulle, ja uutena kasvona sarjassa nähdään näyttelijä Shirley MacLaine.

  Huom. huom. - sarjaan ei ole Yle Areena -oikeuksia, joten digiboxit valmiiksi tai merkintä kalenteriin; tv:n ääressä jännitetään marraskuun 6. päivästä alkaen aina tiistaisin klo 21.


  Downton Abbeyn kolmas tuotantokausi YLE TV1:ssä tiistaina 6.11. klo 21 alkaen. Tuotantokauden viimeinen jakso nähdään 8.1.2013.


  Downton Abbey

   

   

  Downton AbbeyDownton AbbeyDownton Abbey

  Downton AbbeyDownton AbbeyDownton Abbey Downton AbbeyDownton AbbeyKuvat: Yle Kuvapalvelu. Juttu julkaistu 2.7., lähetysajat päivitetty 29.10.2012.

  Kommentoi 2 Lue kommentit


 • Neonvaloja ja hattaraa

  Neonvaloja ja hattaraa. Kuva: Siiri Huttunen

  Taivaanrannassa pilkahtelee auringonlaskun vaaleanpunainen kajo. Kohta on pimeää. Kaupunki on musta ja niljaiset lehdet ovat vallanneet puistot ja kadut. Jostain kuitenkin kajahtaa värivalojen ja naurun iloinen sekoitus. Pienen hetken saa nauttia neonvalojen loisteesta maailman hauskimmassa paikassa, huvipuistossa.Kuva: Siiri HuttunenKuva: Siiri HuttunenKuva: Siiri HuttunenKuva: Siiri HuttunenKuva: Siiri HuttunenKuva: Siiri HuttunenKuva: Siiri HuttunenKuva: Anssi Paloposki

  Kommentoi 0


 • Päivän pinkit

  Päivän pinkit. Kuva: Siiri Huttunen

  Joskus maailma vaaleanpunaisten lasien läpi näyttää vaan paremmalta! Päivän pinkit löytyivät yllättävän läheltä.

  Pinkkiä kynsiin! Kuva: Siiri HuttunenPinkkiä tossuissa! Kuva: Siiri HuttunenPinkkiä työhuoneessa! Kuva: Siiri Huttunen

  Pukeudu Pinkkiin -päivä muistuttaa Roosa nauha -syöpäsäätiön kampanjasta suomalaisen rintasyöpätutkimuksen hyväksi.

  Kommentoi 1 Lue kommentit


Muualla Yle.fi:ssä