yle.fiEi aineksia uuteen muotitanssiin

Julkaistu To, 09/04/2009 - 07:14
  • Inga & Anush (Kuva: ARMTV)
  • Arviot Armenian ja Andorran euroviisukappaleista.

ARMENIA

Armenia on lyhyen euroviisuhistoriansa aikana sijoittunut kaksi kertaa kahdeksanneksi ja viime vuonna Armenian kappaleesta tykkäsivät jo muutkin kuin ympäri Eurooppaa hajaantuneet syntyperältään armenialaiset – saavutuksena oli neljäs sija. Odotukset Armenian tämänvuotista euroviisua kohtaan olivat korkealla. Kappale alkaakin lupaavasti, mutta ihan ensimmäisten tahtien jälkeen pettymys nousee päällimmäiseksi tunteeksi. Touhussa on väkisin yrittämisen maku, eikä värikäs esikatseluvideo käy edes tanssinopetusvideosta, joten uudesta jan jan -tanssista tuskin tulee uutta eurooppalaista muotitanssia. Armenian jatkopaikka tulee, jos on tullakseen, jälleen siirtolaisäänten voimalla.

Veikkaus: finaaliin
Omat pisteet: 2

ANDORRA

Tullessaan mukaan Euroviisuihin viisi vuotta sitten Andorran televisio piti tärkeimpänä motiivinaan osallistumiselleen katalaaninkielen esilletuomisen. Lisäksi haluttiin antaa mahdollisuus andorralaisille artisteille näyttää omaa osaamistaan eurooppalaisella foorumilla. Pienen maan pienet resurssit tulivat kuitenkin nopeasti vastaan ja vähin äänin näistä ylevistä periaatteista on luovuttu. Tälläkin kertaa Andorran euroviisu esitetään osittain englanniksi ja sen esittäjä on lainattu Tanskasta. Aiemminhan maata ovat jo edustaneet hollantilainen ja espanjalainen solisti. Kappaleessa on veikeä kertosäe, mutta on vaikea uskoa, että Me & My -duosta tuttu Susanne Georgi saa Euroopan syttymään tähän pikkusievään viritelmään.

Veikkaus: ei finaaliin
Omat pisteet: 1
 

Kommentit

elä välitä siitä mitä

elä välitä siitä mitä ne sanoo määtykkäänsusta

ARMENIA; EI ANDORRA;EI

ARMENIA; EI

ANDORRA;EI

ARMENIA Veikkaus:

ARMENIA

Veikkaus: finaaliin

ANDORRA

Veikkaus: ei finaaliin (pidän kyllä esityksestä)

No joo mun

No joo mun mielestä:

Armenia
Veikkaus: ei finaaliin
Omat pisteet: 2

Andorra
Veikkaus: finaaliin
Omat pisteet: 5

Armenia Veikkaus:

Armenia
Veikkaus: finaaliin

Andorra
Veikkaus: finaaliin

Turha arvostella Andorraa

Turha arvostella Andorraa siitä, ettei omia artisteja niinkään käytetä. Samaa tekevät muutkin ja suuriosa kappaleista lauletaan tänäkin vuonna englanniksi. Miksei Andorra saisi ottaa potkua sijoituksiinsa? Andorrarta heltiää vuosittain Suomellekin pisteitä. Andorra finaaliin!

Armenia: Jännää etnoilua

Armenia: Jännää etnoilua ja toimii kyllä joten finaaliin

Andorra: Biisi ei huono mutta ei tarpeeksi hyväkään joten en usko että finaaliin asti pääsee

Armenia menee finaaliin,

Armenia menee finaaliin, mutta Andorra ei

Armenia Veikkaus: ei

Armenia

Veikkaus: ei finaaliin
Omat pisteet: 4

Andorra

Veikkaus: ei finaaliin
Omat pisteet: 5