yle.fiPatricia Kaas häikäisi harjoituksissa

Julkaistu La, 09/05/2009 - 11:27
  • Patricia Kaas (Kuva: )
  • Terveiset Olympiyski-areenalta!

Tervehdys Moskovan Olympiyski-areenan kommentaattorihuoneesta! Oma tietsikka paatti irtisanoa ystavyys-, yhteistyo- ja avunantosopimuksensa, joten nyt on pakko turvautua jarjestajien tarjoamaan vaihtoehtoon. Tasta koneesta ei tietenkaan loydy aakkosia, joten pahoittelut siita jo etukateen. 

Waldo kumppaneineen paasi eilen perjantaina toisen kerran treenaamaan esitystaan Olympiyski-areenan lavalle. Hommassa oli jo ihan eri tavalla tekemisen meininkia kuin maanantain ekoissa kameraharjoituksissa. Ja tassa kohtaa tarkoitan nimenomaan jarjestavaa tahoa eli ohjaajaa ja aaniosastoa. Pienta saatamista esitys toki viela kaipaa, mutta mihinkaan suuriin muutoksiin ei enaa ole aihetta. Helpotus oli eilen suuri koko Suomen delegaatiossa.

Tanaan suurin huomio kiinnittyy luonnollisesti suurten rahoittajamaiden, ja aivan erityisesti Ranskan ja Iso-Britannian harjoituksiin. Astuvathan lavalle tamanvuotisten Euroviisujen suurimmat tahdet Patricia Kaas ja ilmeisesti myos Sir Andrew Lloyd Webber. Kaiken lisaksi Kaasin on maara pitaa lehdistotilaisuus yhdessa viimevuotisen viisuvoittajan Dima Bilanin kanssa, joten venalaismediaa on paikalla varmasti sankoin joukoin.

-----

Kommentti Ranskan harjoitukseen heti tuoreeltaan; Patricia Kaas oli harjoituksissa haikaisevan hyva. Ranskan esitys on hyvin pelkistetty - lavalla on ainoastaan Patricia Kaas, mutta se riittaa. Enempaa ei tarvita. Harjoituksen nahtyani toivon entista enemman Ranskan voittoa naissa Euroviisuissa. 

Ranskan kovin vastus saattaa ennakkosuosikki Norjan sijaan tulla Kreikasta. Juuri ennen Ranskaa treenannut Kreikan Sakis Rouvas esiintyi vakuuttavasti ja lavashow on nayttava. Han ei todellakaan luovuta voittoa helpolla. Ainakin omalla listallani Kreikka on kohentamassa asemiaan. 

Seuraavaksi harjoittelee isantamaan Venajan oma edustaja, mutta siita lisaa myohemmin... 

Kommentit

kaikella paskalla sitä

kaikella paskalla sitä voitetaan Ranskalla aivan ylivoimaisin esitys

Ranska on aivan omaa

Ranska on aivan omaa luokkaansa tulkinnallisilla ansioillaan.Häikäisevä esitys.

Ei kiitos Ranskalle,

Ei kiitos Ranskalle, Iso-Britannialle ja Norjalle.

Harjoitusvideon lopussa

Harjoitusvideon lopussa kuultavat bravo-huudot eivät kaiu turhaan ilmassa.

Nimimerkille Hmm.. Meillä

Nimimerkille Hmm.. Meillä on ollut outoja ongelmia roskapostifiltterin kanssa, joiden syytä selvitellään parhaillaan. Pahoitteluni tästä!

Pitkän ja asiallisen

Pitkän ja asiallisen kommentin kirjoitin tänne ja se meni suoraan jonnekin roskapostifiltteriin. Mitä ihmettä?!?

Hienoa Ranska! Tsemppiä!

Hienoa Ranska! Tsemppiä! Patricia voittoon!

esitys on tylsä..

esitys on tylsä..

Katsoin juuri Ranskan

Katsoin juuri Ranskan harjoituksen. Tosi hyvä!

Tottahan se on että lavalla

Tottahan se on että lavalla ei tarvita mitään pellehyppyjä ja muuta soopaa. Hienoa Ranska ja Patricia Kaas.

Kieltämättä ammattilainen

Kieltämättä ammattilainen on aina ammattilainen! Katsoin Kaasin videon eurovisujen nettisivuilta. Homma näytti toimivan jo ilman ainuttakaan lisämaustetta (showta tai grafiikkaa). Pelkkä spotti laulajaan riittäisi ;)

Ranska on mielestäni top kolmosessa mutta voittoa en uskaltaisi ennustaa... (johtuen kappaleen hieman synkähköstä luonteesta)

jos ranska voittaa,niin

jos ranska voittaa,niin maailmankirjat on sekasin.

En minäkään Ranskassa

En minäkään Ranskassa näe mitään erityistä ainakaan kappaleen perusteella. Jos laulun laulaisi joku tuntemattomampi ranskalainen, voisin melkein lyödä vetoa, että Ranskaa ei ainakaan 7 parhaan joukossa nähtäisi....mutta makunsa kullakin!

Sekä Ranska että

Sekä Ranska että Iso-Britannia vuoden suurimmat flopit!

RANSKAN ON VOITETTAVA!!!

RANSKAN ON VOITETTAVA!!!