Ole hullu!

Hulluttele vapaasti! Kuva: Reetta Arvila

Meillä on juhlia juhlien perään. Jouluna syödään laatikoita ja kinkkua, pääsiäisenä suklaata ja mämmiä, juhannuksena nautitaan makkaraa ja kaljaa. Lähes kaikkiin pyhiin ja juhliin liittyy syöminen, ja syömisestä on alkanut tulla juhla itse. Nyt vappuna pitäisi ahtaa kupuunsa munkkeja, tippaleipää, simaa ja skumppaa.

Unohda ne ja unohda koko syöminen!

Ota sen sijaan vapaa hetki kaikesta määrätystä, kontrolloidusta ja tavanmukaisesta toiminnasta, ja vapauta itsesi hulluuteen! Tee ihan mitä tahdot, pukeudu miten haluat ja hypi laukka-askeleella kuin hevonen pitkin katuja. Vedä sarvet päähän, salsahame vyötärölle, kumisaappaat jalkaan ja piirrä naamaasi kissan viikset. Laula korvalappustereoiden mukana ääneen ihan nuotin vierestä, julista Juice Leskisen neroutta ja kokeile, vieläkö selkä taipuu kuperkeikkaan.

Nyt on se hetki, kun saa hullutella, sekoilla ja naamioitua. Kaikki menee vappuhulinan piikkiin! Pura paineet ja ilmaise fiiliksesi, kilju ja naura ja revittele. Nauti wapaasta wapusta ja sinusta!

(Maskeeraus ja kuvat: Reetta Arvila)

Vapauta pirullisuutesi. Kuva: Reetta Arvila

Kuva: Reetta Arvila

Kuva: Reetta Arvila

Kuva: Reetta Arvila

Kuva: Reetta Arvila

Kuva: Reetta Arvila

Kuva: Reetta Arvila

Kuva: Reetta Arvila

Kuva: Reetta Arvila

Kuva: Reetta Arvila

Kuva: Reetta Arvila

Kuva: Reetta Arvila

Kuva: Reetta Arvila

Kuva: Reetta Arvila

kommentit

Ihania kuvia!

>Hanna Pe, 2012-04-27 18:59

voi vide!

>santeRi kinnunen Ma, 2012-04-30 00:54

kiitos ! ihanaa ! vapun vapautusliike pois pakollisista kuvioista ja otsa rypyssä hääräilystä !

>pella Ma, 2012-04-30 07:59

...Vuosien myötä olen saanut huomata, että Erittäin Hauskaa on mm. se kun lasipullon heittää maahan ja se hajoaa sadoiksi sirpaleiksi katuun... juuri tämä teinimäinen hullutteluideologia saa näin vapun aikaan lähtemään mahdollisimman kauas kaupunkien keskustoista suurten hulluttelevien massojen ulottumattomiin. Näitä hulluttelujen seurauksia sitten siivotaan päiväkausia ja kovalla hinnalla...

>kaupunkilainen Ma, 2012-04-30 11:51

Kiitos kommenteista kaikille :)

Olen kyllä vähän eri linjoilla tässä kuin kaupunkilainen, mielestäni hulluttelu, irrottelu ja paineiden purkaminen hauskuudella ja pukeutumisella eivät ole synonyymejä vandalismille, huliganismille ja idiotismille.
(Samaa mieltä lienevät poliisit, kuvassakin näkyvät, jotka meidän hassutteluamme katselivat? Ainakaan eivät pidättäneet :) )
Tässä oli tarkoitus olla jossain ihan muualla kuin kaupungin keskustassa - ihan juuri siinä paikassa ja siinä hetkessä, missä vain sattuu olemaan. Läsnäolon ja vapaallevaihtamisen voiman myötä ihanaa, itselle sopivaa wappua kaikille!

>Ada, Olotila Ma, 2012-04-30 13:49

Jotenkin tuo kuva, jossa poliisi ajelee taustalla kertoo kaiken. Hullutella saa ja täytyy, mutta AINA se "isoveli" valvoo jossain kuinka hullutellaan...
Mukavia kuvia ;-)

>mennentullen Ma, 2012-04-30 16:45

lisää kommentti

olotila

Tervetuloa Olotila-blogin oivalluksiin ja huomioihin.

Olotila-toimituksen blogissa huomioita ja oivalluksia meiltä ja muualta.

Valon määrä ja päivän pituus lisääntyvät koko ajan. Vaikkei siltä aamuhämärän minuutteina tuntuisikaan. Aamunkajon kynnyksellä otettava valokuvasarja seuraa kevään edistymistä viikottain. Valokuvissa sama oksa, sama puu ja kaislat pienen lammen rannalla. Sama kellonaika, sama paikka, sama viikonpäivä. Lämmön ja valon muutokset, jotka monesti arjen keskellä jäävät huomaamatta. Näetkö kevään lähenemisen?

Tätä maisemaa me katselemme Helsingissä Ylen Radiotalon sisäpihalla. Idylliä ja industriaalia.

uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä