Mitä opimme, kun unohdimme koiran yöksi autoon?

Se oli ihan tavallinen viikonloppu, kun mieheni kysyi, josko hän hakisi leffavuokraamosta dvd:n? Minä sanoin, että hae vaan, mutta ota Roosa mukaan, kun se tykkää istua autossa. Roosa on lutuinen kultainennoutaja. Niitä koiria, jotka eivät oikeastaan koskaan hauku. 

Mieheni haki elokuvan ja me katsoimme sen. En kyllä muista yhtään, mikä se oli? Ei varmaan kovinkaan kummoinen. Menimme nukkumaan ja aloimme aamulla ihmetellä, että missäs se Roosa on?

Katsoimme toisiamme, avasimme verhot ja katsoimme pihalle. Siellä oli meidän auto, takalasi ihan huurussa. ME UNOHDETTIIN KOIRA YÖKSI AUTOON! Oli loppusyksy, mutta yöt eivät olleet vielä kovin kylmiä.

Menimme autolle ja avasimme takaluukun. Roosa katsoi meitä tyytyväisenä tai no, niin kuin koirat katsovat. Mietimme, mitä olisi tapahtunut, jos olisi ollut talvi ja pakkasta? Onneksi ei ollut.

Kultainennoutaja

Mutta mitä me siis tästä opimme? Opimme, että perheessämme on koira ja kaksi lasta. Ja aina silloin tällöin on hyvä tarkistaa, että kaikki ovat tallella. Ainakin ennen kuin menee nukkumaan. 

kommentit

Häpeäisitte vähän!! Jos todella unohtaa koiran autoon tai mihinkää, kannattaa miettiä pitäisikö se antaa toiseen kotiin, jossa siitä OIKEASTI VÄLITETÄÄN!

>Koiraihminen To, 2011-12-01 16:39

Itse en olisi uskaltanut moista blogia kirjoittaa... Mutta toinen koiristamme voisi hyvinkin jäädä autoon samalla tavalla. Tosin toinen koiramme on maailman innokkain olento pääsemään sekä sisälle autoon että sieltä pois. Enkä sen takia usko, että se toinenkaan sinne yksikseen unohtuisi tai jäisi. Paitsi jos jostain kumman syystä olisi ilman toista sinne autoon saatu.

>Tee Ke, 2012-09-19 11:46

lisää kommentti

olotila

Tervetuloa Olotila-blogin oivalluksiin ja huomioihin.

Olotila-toimituksen blogissa huomioita ja oivalluksia meiltä ja muualta.

linkit

uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä