Ma 04.03.2013 @ 13:27Paavo Rytsä, Yle Areenan vastaava tuottaja

Areena sai rakkauskirjeen

Areenan asiakaspalautteeseen tulee päivittäin kymmeniä palautteita. Palautteessa on usein ohjelmatoiveita, teknisten neuvojen kyselyjä ja kommentteja löydettävyydestä. Osa palautteista on negatiivisia, mutta saamme paljon myös kehuja Areenan toimivuudesta ja ohjelmista. Meitä lämmitti etenkin Elisan helmikuussa antama palaute, jonka julkaisemme tässä lähettäjän luvalla.

Hei Yle Areena!


 
Tutustuimme vasta puoli vuotta sitten, mutta silti sinusta on tullut minulle hyvin läheinen. Vierailen luonasi lähes päivittäin ja usein yllätyn positiivisesti. Kuten tänään, kun olin aivan rätti-poikki-reporanka-hajalla koulutöistä. Olin viikkokausia tehnyt tärkeää esitelmää ja laiminlyönyt sinua. Lopulta tänään sain esitelmäni pidettyä ja tunsin oloni vain tyhjäksi.

Kävelin kotiin ja mietin, mitä nyt tekisin elämälläni, kun ei olisi enää tarvetta istua kirjastossa yhdeksästä viiteen. Maatessani olohuoneen lattialla, avasin koneen ja muistin sinut. Enkä joutunut pettymään, sillä ilahdutit väsynyttä mieltäni uudella Danger 5 -sarjalla.

Nauroin pitkästä aikaa ääneen ja taas mietin, mistä tällaiset helmet oikein löytyvät. Eikä tämä ole ainoa sarja, jonka sinä olet tuonut luokseni. Näin muutamia mainitakseni olen löytänyt myös: How to make it in American, Misfitsin, Girlsin ja Pasilan. Olet myös muistuttanut minua jo unohtuneista loistosarjoista, kuten Vikatikki ja Flight of the Conchords. Kiitos.
 
Ja halusin siis tällä viestillä sanoa, että pidän sinusta kovin.
 
<3 Elisa

3 kommenttia

Miksi Jääkiekkoliitto ja Kummola ei ota vastuuta ihmisten vammauttamisesta.
Päävammat aiheuttavat kuolemia myöhemmin ja Parkinsonin tautia.
Norlund ja monet muut ovat taklanneet aivan rikollisella mielellä suoraan päähän.
Ruutun taklaus ei näyttänyt niin rikolliselta.
Itse menetin veljeni juuri päävamman vuoksi.
En halua kuitenkaan yritysjohtajana nimeäni julkisuuteen.

Ikävää kun areenan nettipuolen dokkarista miehet varjoista tekstitys on jäänyt pois.ei edes hyvällä tahdollakaan meinaa ymmärtää mitä hebreaksi puhuvat...

Teillä ollut hyviä asiaohjelmia, liikutuksesta naurunhörötykseen. Oikein hyviä haastatteluohjelmia erilaisista aiheista. Toimittajat olleet tosi hyviä. Kuuluttajatkin olleet ykkösiä-
Kiitokset vaan.
Yksi tulevaisuuden painajainen tuli mieleen- jäi uniin. Suomesta tulee metropolin alusmaa, joka maksaa viuluja, että saa käydä nauttimassa venäläisten malliin mahtavan metropolin nähtävyyksistä ja palveluista.
Laajennetaan lentokenttäpalveluita, rakennetaan musiikkitaloja, metroa laajennetaan , Turusta Pietariin rakennetaan tie Metropolille, sataman uusiminen tulevaisuudessa, vuokra-asuntotuotanto alulle, sairaalat keskitetään- yksityiset tietysti- metropoliin, musiikkikoulutus, yliopistokoulutus, erikoissairaanhoito, urheilulaitokset, pääkonttorit ym rakennetaan ja keskitetään Metropoliin. Ja mikä parasta, kaikkeen haetaan valtion apua ja muu maa kuivuu verotuksen ja maksujen kautta. Se on suuri salaliitto Suomen tuhoamiseksi Metropolin ehdoilla.
Muu Suomi saa matkustaa Metropoliin tai kuolla . Julistautuu kai lopuksi Vapaakaupungiksi ja sulkee rajansa tietullein. Tulee toinen Ahvenanmaa. ToivottavaSTI EI TULE TOTTA.

Yle Areena

Yle Areenan tiimi tapaa Areenan aktiivikäyttäjia. Auta meitä kehittämään palvelua entistä paremmaksi!

Mukana: Hanna Svärd, Esa Kukkonen, Paavo Rytsä, Leevi Kokko, Reijo Perälä, Kari Haakana ja muut yleläiset ja YLE Areenan tekijät.

Areena Facebookissa

Areena Twitterissä

 

Blogiarkisto