To 30.05.2013 @ 13:36Paavo Rytsä, Yle Areenan vastaava tuottaja

Hola Serranot, Espanja ja Areenan kuuma kesä!

Tuleeko Areenasta kesällä mitään katsomisen arvoista? -TULEE! Kesällä Areenasta voi katsoa mm. kahta espanjalaista sarjaa, uutta tuttavuutta Pylly paljaana ja vanhaa suosikkia Serranon perhe.

Pylly paljaana (Con el culo al aire) on monelle suomalaiselle vielä tuntematon. Espanjassa todella suosittu draamakomedia kertoo vauhdikkaasta elämästä espanjalaisella leirintäalueella, kun talouslama ja maailma  myllertävät ympärillä.

Pylly paljaanaLuvassa on tuttua espanjalaista ja sähäkkää arkidraamaa. 13-osaisesta sarjasta julkaistaan  uusi jakso aina maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin 3.6. alkaen.

Kun puolet Suomesta on lomalla heinäkuussa, näyttää Areena kesäpäivien ilona Suomessa tunnetuimman espanjalaisen tv-sarjan, Serranon perheen. 

Serranon perheSarjan jaksoja julkaistaan joka päivä aina elokuun puoliväliin asti.

Kolmas kesän Vain Areenassa -sarja (13.6. alk.) on hyytävä brittikomedia Psychoville. Sitä en suosittele heikkohermoisille. The Timesin sanoin: "If it wouldn't be so funny, it would be terrifying!"

Kotimaisista uutuuksista mainittakoon #lovemilla, joka kertoo nuoren tytön arjesta kahvilassa värikkään kaveripiirin keskellä.

#lovemillaSarjaa julkaistaan viisi jaksoa perjantaisin heinäkuun alkuun asti.

Lisäksi kesällä liikutaan nostalgisissa 70-luvun tunnelmissa, mm. konserteissa ja telttaretkellä. Klassikkosarjana saamme nauttia mm. Roger Mooren tähdittämää Pyhimystä.

Areena näyttää myös tunnelmia ja keikkoja useilta festareilta. Ja lukutoukille on luvassa taas 10 kirjaa, tällä kerralla rikoksesta. Radion puolelta on tulossa heinäkuussa mm.  radiomusikaali Laulava Babitzinin perhe ja Antti Holman Rakastaja.

Nautinnollista kesää!

61 kommenttia

Loistavaa, että Areenasta voi katsoa espanjalaisia sarjoja myös kesällä. "Con el culo al aire" vaikutti hauskalta näin ensimmäisen jakson jälkeen.

"Francon jälkeen" on myös huippu sarja, älkää vaan lopettako sitä! :)

Hei Tee, Francon jälkeen jatkuu syksyllä, ensimmäinen jakso tulee ma 16.9. T. Paavo R.

Hienoa että Serranon perhe tulee heinäkuussa. Onko tietoa alkaako tuo koko sarjan alusta vai mitä jaksoja näytille tulee?

Hei, Serranosta tulee 45 jaksoa sarjan alusta. Mukavaa, että sarja kiinnostaa. -Paavo R.

Hola, Paavo.
Ihanaa, että lohdutat kesäaikaan meitä espanjalaisten sarjojen ystäviä julkaisemalla Pylly paljaana ja Serranon perhettä Yle Areenassa. Onneksi satuin huomaamaan tiedon Areenasta kun ajattelin vilkaista lähetetäänkö Francon jälkeen uusintoja kesällä. Hyvää kesää kaikille Areenalaisille.
Terveisin Abuela

Moi,
Hieno juttu, mutta jostain kummasta syystä blu-ray soittimeni (Sony BDP-S390) Areena applikaatio ei löydä millään tuota "Pylly paljaana" sarjaa. Tietokoneella ja Android kännykällä se löytyy kyllä Areenasta helposti. Laite on kyllä ostettu ihan Suomesta ja täällä sitä käytetäänkin. Onkohan tuossa jotain laiterajoituksia asetettuna tälle kyseiselle sarjalla? Ei millään viitisi ruveta virittelemään PC:tä kiinni televisioon tämän takia.

Hei, valitettavasti vain Areenassa julkaistavat ohjelmat eivät tuohon Sonyn laitteeseen päädy. Se ei tällä hetkellä ole teknisesti mahdollista. -Paavo R.

rytsa kirjoitti:

Hei, valitettavasti vain Areenassa julkaistavat ohjelmat eivät tuohon Sonyn laitteeseen päädy. Se ei tällä hetkellä ole teknisesti mahdollista. -Paavo R.

Alä Rytsä viitti tuommoista soopaa näppäimistöltäsi päästää, tietenkin se on teknisesti mahdollista. Kyse on pelkästään Ylen halusta käyttää videoiden esittämisessä kaiken maailman käytönestoja. Minäkin juuri kokeeksi katselin enkä käyttänyt Sonya tai mitään muutakaan hilavitkutinta. En myöskään käyttänyt selaimessani paholaisen keksintöä eli Flash Playeria, se kun ei tällä alustalla suotu toimimaan Areenassa eikä Elävässä Arkistossa. Youtubessa kyllä toimii, jos joku video ei siellä satu olemaan tarjolla html5-tekniikalla.

Laki Yleisradio Oy:stä lienee edelleen voimassa: "jokaisen saataville yhtäläisin ehdoin". Vaan siitä te ette siellä norsunluutornissanne ole välittäneet p*skaakaan tähänkään asti.

Milloin Psychovillen seuraavat jaksot ilmestyvät Areenaan?

jo monena edellisenä vuotena netissä ylen "kommenttiosioissa" on toivottu fisica o quimica -sarjaa. onko ylellä mitään suunnitelmia näyttää sitä jossain vaiheessa? ja nyt kun se on jo loppunut espanjassa niin ei ehkä ole edes niin kallis? :D en tiedä...
olen kyllä ihan tyytyväinen, että edes jotain espanjalaista näytetään :)

Psychovilleä julkaistaan torstaisin ja lauantaisin. Kiitos tuosta Fisica o quimica -vinkistä. En osaa luvata, mutta nyt ainakin tiedän sarjasta. Paavo R.

Tuo Fisica o Quimica on minunkin suuri toiveeni!

La que se avecina -sarjaa olen jo vuosia toivonut Ylen ohjelmistoon.
Turha toivo ilmeisesti. :(

Peke kirjoitti:

La que se avecina -sarjaa olen jo vuosia toivonut Ylen ohjelmistoon.
Turha toivo ilmeisesti. :(

Tänään maanantaina Pylly paljaana- jaksosta areenassa puuttuu tekstitys kokonaan. Toivottavasti asia järjestyy, muuten jää monta juttua ymmärtämättä...

Voisiko piakkoin areenaan tulla myös 5 ja seiska kautta Serranoista? Se olisi aivan mahtavaa!!

Moi! Pylly paljaana -sarjasta on jäljellä enää yksi jakso. Onko toinen tuotantokausi tulossa YLE:n ohjelmistoon lähi aikoina? Kiitos vastauksesta!

Pylly paljaana on taas erinomaisen hauskaa espanjalaissekoilua loistavien näyttelijöiden kera. Kiitos!!!

Hei, onko sarjan toisesta tuotantokaudesta tietoa, onko se jo ilmestynyt Espanjassa ja onko tulossa joskus Suomeen? Sarja jäi mielenkiintoiseen kohtaan! Kiitos sarjan esittämisestä :)

Ps. Omistan kaikki Serranon perhe DVD:t ja olisi mukava saada DVD:lle tämäkin sarja, tai vaikka Naapureina Madridissa, onko Suomessa enää suunniteltu sarjojen julkaisua?

Hienoa, että Serranojen perhettä uusitaan taas! Sarja on loistava espanjan kielen opetteluun, kertaamiseen ja mieleenpalauttamiseen. Ja areenasta sitä voi katsella sadepäivinä tai vaikkapa tehokurssina vasta syyskuussa. Kiitos!

Toinen tuotantokausi pyörii paraikaa Espanjassa ja ilmeisesti kolmaskin on tulossa. Ja kysymys kuuluu näkyvätkö ne meillä ja millä aika taululla?

Terveisiä kesälaitumilta. Selvittelen Con el culo al airen jatkoa ja muitakin sarjoja, kunhan olemme kaikki töissä. Mukava, että nämä sarjat kiinnostavat. -Paavo R.

Pylly paljaana oli todella hauska ja mielenkiintoinen sarja. Koska saamme nähdä lisää?

Minäkin tahdon ehdottomasti Pylly paljaana sarjalle jatkoa :)
Loistava sarja.

Jatkoa! Jatkoa! Jatkoa! Toivotaan sarjalle con el culo al aire :)

Miksei Serranon perhettä näytetä kokonaan?
Aivan mahtava sarja, kiitos. <3

Tiksu kirjoitti:

Miksei Serranon perhettä näytetä kokonaan?
Aivan mahtava sarja, kiitos. <3

Tiksu on aivan oikeassa. Näyttäkää Serranosta kaikki kaudet

Kiitokset näistä loistavista sarjoista. Ja Pylly paljaana sarjaan toivon itsekin jatkoa heti kun vain mahdollista. Oli loistava tuo ensimmäinen kausi.

Kiva päästä taas katsomaan serranon perhettä! Olisi kiva nähdä serranon perhe alusta loppuun, että voisitte nätyttää serranon perheen kokonaan alusta aina viimeiseen tuotantokauteen asti

miksi serranon perheen jaksoissa 7, 17 sekä 18 ei ole tekstityksiä? olisi paljon kivempi katsoa jaksot niin että ymmärtää edes jotakin!

Miten ohjelmiin valitaan Areenassa esiintyvät jaksokohtaiset kuvat? Entä kuka kirjoittaa esittelytekstit?
Ihmettelen, koska Areenan pikkukuvat paljastavat aivan liikaa Psychovillen tapahtumia Halloween-spesiaalin jälkeen mm. yhden suurimmista yllätyksistä koko sarjassa.

Hola! Miten ihanaa, että löysin täältä Serranoiden lisäksi uuden espanjanlaisen sarjan "Pylly paljaana". Kaipaa ehdottomasti lisämarkkinointia, että muutkin löytävät tämän sarjan täältä areenasta. Toivottavasti esitätte myös sarjan kakkos-kauden. Täältä löytyy lisäätietoa muille uteliaille sarjan toisesta kaudesta: http://www.antena3.com/series/con-el-culo-al-aire/

Olisiko mahdollista näyttää kaikki serranot?

tekstit!! kirjoitti:

miksi serranon perheen jaksoissa 7, 17 sekä 18 ei ole tekstityksiä? olisi paljon kivempi katsoa jaksot niin että ymmärtää edes jotakin!

Kyllä kaikissa jaksoissa on ollut tekstitys kun olen katsonut kyseiset jaksot. Myös yllä mainitsemisissasi.

Miksei 3.8 ilmesty uutta jaksoa? Aamu meni pilalle kun ei pääse aloittaa aamua serranon perheen parissa.

Anonyymi kirjoitti:

Miksei 3.8 ilmesty uutta jaksoa? Aamu meni pilalle kun ei pääse aloittaa aamua serranon perheen parissa.

minäkin petyin kun serranon väki loisti poissaolollaan 3.8. päivitin sivun useaan kertaan kun arvelin sen auttavan. ei auttanut

Missä 3.8 serranot????

Nuudeli kirjoitti:

Missä 3.8 serranot????

Facebookissa YleAreena ilmoitteli teknisestä viasta. Siinä syy, ja aikovat korjata pikimiten kunhan vain löytävät vian.

Olisiko mahdollista näyttää täällä Serranon perheen kaikki tuotantokaudet loppuun asti?

Hei, jouduin piilottamaan muutaman kommenttiketjun, jossa joku vastasi nimelläni Serranon perhettä koskien. Tosiaan viikonloppuna Areenassa on ilmennyt iso tekninen ongelma, joka haittaa ohjelmien julkaisua. Serranon perheen jatko saattaisi olla mahdollinen myös kolmannen tuotantokauden jälkeen. Sitäkin selvitetään.

[quote=rytsa]Hei, jouduin piilottamaan muutaman kommenttiketjun, jossa joku vastasi nimelläni Serranon perhettä koskien. Tosiaan viikonloppuna Areenassa on ilmennyt iso tekninen ongelma, joka haittaa ohjelmien julkaisua. Serranon perheen jatko saattaisi olla mahdollinen myös kolmannen tuotantokauden jälkeen. Sitäkin selvitetään.[/qote] kuules huva haerra .. minulla ola sama nimi paavo , sukunimi Roque , mina suku kauta R. Lopusa ja mina ola yle orkaanisaattorisa toisa !

Olis todella hyvä, jos kaikki serranot näytettäisiin. Voitte laittaa vaikka kaksi jaksoa päivässä.

Pylly paljaana sarjalle jatkoa!!:)

Poistin koneestani vanhentuneen F-securen ja laitoin tilalle Avastin, nyt kone näyttää pelaavan Areenan kanssa- vanhentunut F-secure näytti vaan hidastavan konettani ja estävän lähes kokonaan koneeni avaamisen-en keksi muuta syytä kuin F-securen toimimattomuuten- häiritsi jatkuvasti Areenan katselua, ja ilmoitti jatkuvasti, että koneesi ei ole suojattu-sulje kone!
Peruutin minulle varatun asiaa koskevan puhelinajan 8.8.2013 klo 10:20!
Toivon mukaan kone nyt pelaa ja Avast suojaa viruksilta!

Hyvää elokuuta!
Terveisin
Reijo Lindfors
Yht.maist.
0503891609

reijo lindfors kirjoitti:

Poistin koneestani vanhentuneen F-securen ja laitoin tilalle Avastin, nyt kone näyttää pelaavan Areenan kanssa- vanhentunut F-secure näytti vaan hidastavan konettani ja estävän lähes kokonaan koneeni avaamisen-en keksi muuta syytä kuin F-securen toimimattomuuten- häiritsi jatkuvasti Areenan katselua, ja ilmoitti jatkuvasti, että koneesi ei ole suojattu-sulje kone!
Peruutin minulle varatun asiaa koskevan puhelinajan 8.8.2013 klo 10:20!
Toivon mukaan kone nyt pelaa ja Avast suojaa viruksilta!

Hyvää elokuuta!
Terveisin
Reijo Lindfors
Yht.maist.
0503891609

oikea puh. 0503891607

rytsa kirjoitti:

Terveisiä kesälaitumilta. Selvittelen Con el culo al airen jatkoa ja muitakin sarjoja, kunhan olemme kaikki töissä. Mukava, että nämä sarjat kiinnostavat. -Paavo R.

Hei Paavo. Kiitoksia YLE:lle tästä loistavasta hankinnasta! Pylly Paljaana oli jälleen loistavaa kesäviihdettä, kuten aiemmin Serranot ja Naapureina Madridissa. Toivottavasti YLE hankkii loputkin kaudet, toinen on jo Espanjassa esitetty (kolmas on jo tekeillä). Joko olisi tietoa muista tuotantokausista ja niiden mahdollisesta esittämisestä / aikataulusta?

Paavoo, koska tuut lomilta ? Kieli pitkällä varrotaan tietoo Pylly paljaana jatkosta.

Hei!

Huomenna (14.8.) tulee ilmeisesti viimeinen osa (45) Serranoja alkuperäisen suunnitelmanne mukaan. Joko olette saaneet jonkinlaista päätöstä aikaan sarjan näyttämisestä kokonaan, kun sitä ilmeisen paljon on toivottu.

Hei,Serranon jatkoa selvittelemme parhaillaan. Pylly paljaana -sarjasta ei ole vielä mietitty jatkoa. -Paavo R

Jes. Kiiitos tosi paljon serranojen jatkosta!

Serranon perhe on uskomattoman koukuttava sarja. Yle kunniaan! Näyttäkää ihmeessä koko sarja, kun ei noita opiskelijan kukkarolla ostella, kun pyydetään niin paljon.

Sivut

Yle Areena

Yle Areenan tiimi tapaa Areenan aktiivikäyttäjia. Auta meitä kehittämään palvelua entistä paremmaksi!

Mukana: Hanna Svärd, Esa Kukkonen, Paavo Rytsä, Leevi Kokko, Reijo Perälä, Kari Haakana ja muut yleläiset ja YLE Areenan tekijät.

Areena Facebookissa

Areena Twitterissä

 

Blogiarkisto