Serranot ja mobiilit jyräävät

Areenan heinä- ja elokuun kuukausiraportit kertovat pari asiaa hyvin selvästi: mobiilikäyttö on tullut jäädäkseen ja Serranon perhe on käsittämättömän suosittu sarja, edelleen.

Eri selainten määrä Areenassa pysyi kesälläkin lähellä miljoonan eri selaimen rajaa. Aiemmilta vuosilta tuttu kesän aikana tapahtunut käyttäjämäärien notkahdus näyttää jääneen pitkälti historiaan.

Tasaista kävijämäärää selittää tietenkin Areenan sisältö. VOD-puolella vain Areenassa esitetty Serranon perhe ponkaisi varsinkin elokuussa käsittämättömän suosituksi: sarjan jaksoja käynnistettiin Areenassa heinäkuussa yli 600 000 kertaa ja elokuussa vielä enemmän, yli 800 000 kertaa. Serranot jättivät suosiossaan taakse jopa Areenan ikisuosikin Uuden päivän.

Mobiilikäyttäjien määrän kasvu jatkuu kiivaana myös. Kun ensimmäinen Areenan kuukausiraportti maaliskuun käytöstä julkaistiin, oli eri mobiiliselainten määrä runsaat 126 000 kappaletta. Elokuussa vastaava luku oli jo lähes 250 000. Mobiilikäytön määrä on siis lähes kaksinkertaistunut puolessa vuodessa.

Myös live-tv-lähetysten käyttö on kasvanut hurjasti. Pelkästään perinteisillä tietokoneilla live-lähetyksiä käynnistettiin elokuussa yli 2,4 miljoonaa kertaa. Maaliskuussa live-lähetysten käynnistysmäärä oli noin 840 000. Tämän luvun päälle tulevat mobiilissa live-lähetyksiä katsovat. Live-lähetysten mobiilikäynnistysten määrää emme kuitenkaan heinä- ja elokuulta tiedä, sillä mittausjärjestelmän ongelmien takia mobiilimittausdata tältä ajalta on puutteellista.

Yle Areenan heinäkuun kuukausikatsaus

Yle Areenan elokuun kuukausikatsaus

6 kommenttia

Lähetin tämän viestin jo palautteeseen mutta en tiedä kuuluisiko sitä sinne lähettää, mutta olisiko mitenkään mahdollista että nimenomaan serranoiden jaksot pysyisivät vähän pidempään koska ei tosissaan ole ihan joka päivä aikaa katsoa ja olen nytkin vasta 40. jaksossa ja siitä myöhemmät jaksot näyttävät, että poistumisaika on jo alle viikon sisällä, enkä haluaisi jättää jaksoja väliin :/

Miksi "vain areenassa" ohjelmat eivät näy smart tv;llä? onko sovelluksen kehitys lopetettu kokonaan?

maukka kirjoitti:

Miksi "vain areenassa" ohjelmat eivät näy smart tv;llä? onko sovelluksen kehitys lopetettu kokonaan?

Tällä hetkellä vain Areenassa näkyvät ohjelmat eivät näy Sony Bravian tai Elisa Viihteen kautta. Syynä on Areenan varsin monimutkainen julkaisuprosessi, jossa Bravian ja Elisan julkaiseminen tapahtuu eri reittiä kuin muu Areena-julkaiseminen. Asia on korjauslistalla, mutta täsmällistä aikataulua korjaukselle en valitettavasti voi antaa.

MIKSI SISÄOPPILAITOKSEN ARVOITUKSEN JAKSOON 27 EI TULE TEKSTITYSTÄ? HALUSIN KOVASTI TEKSTITYKSEN SIIHEN VOITTEKO YRITTÄÄ LAITTAA?

Minkä takia joka ohjelmassa Te arvoisat toimittajat käsittelette vain HESARIA ???? Mitä Hesari on kirjoittanut ja mitämieltä hesari on??? Onhan suomi pullollaan muitakin lehtiä ja niiden toimittajia !!! Vaimitä ??? Uskoisin että saatte ohjelmasta paljon kiinnostavan kun lisäätte sinne muidenkin lehtien pääkirjoituksia ja toimittajien mielipiteitä??? Tällähetkellä asiat pyörivät pelkästään HESARIN YMPÄRILLÄ
HEITTÄKÄÄ JOKU APUNEN POIS KOKO OHJELMASTA ?? HÄN VAIN PUOLUSTAA HESARIN JUTTUJA??? OHJELMANNE ON LIIAN YKSIPUOLINEN??? Lisää sisältöa löytyy varmasti???

Karde kirjoitti:

Asia on korjauslistalla, mutta täsmällistä aikataulua korjaukselle en valitettavasti voi antaa.

Vieläkö tämä smart-tv ongelma on korjauslistalla? Tärkeyteen nähden tuntuu aika hitaalta tämä korjaaminen. [quote]

Yle Areena

Yle Areenan tiimi tapaa Areenan aktiivikäyttäjia. Auta meitä kehittämään palvelua entistä paremmaksi!

Mukana: Hanna Svärd, Esa Kukkonen, Paavo Rytsä, Leevi Kokko, Reijo Perälä, Kari Haakana ja muut yleläiset ja YLE Areenan tekijät.

Areena Facebookissa

Areena Twitterissä

 

Blogiarkisto