Su 11.12.2011 @ 15:20Leevi Kokko, Asiakkuuspäällikkö

Milloin Areenan beta-versio korvaa nyky-Areenan?

Areenan kehittämistyössä yhtenä tärkeimmistä johtoajatuksista on ollut kuunnella asiakkaita. Olemme onnekkaita, sillä Areena on hyvin pidetty palvelu, ja siksi meneillään olevan uudistuksen tueksi on viimeisen vuoden aikana ollut helppo saada paljon laadukasta asiakaspalautetta ja kehitysehdotuksia.

Tällä hetkellä uudistuksen tilanne on se, että torstaina 7.12. avattu Areenan avoin beta-versio toimii toistaiseksi nyky-Areenan rinnalla. Mutta miten pitkään?

Tavoitteena on se, että samat sisällöt ovat mahdollisimman pian saatavilla molemmissa palveluissa, jolloin asiakkaat voivat halutessaan tutustua uudistuvaan palveluun ja vertailla versioita keskenään - tai siirtyä vaikka kokonaan uuden version puolelle. Molempien versioiden asiakaskokemusta mitataan monin tavoin, ja esim. beta-version spontaani käyttö antaa kehittäjätiimille tärkeää palautetta siitä, miten hyväksi uusi versio koetaan.

Vastauksena otsikon kysymykseen, versionvaihtoa ei siis ole sidottu mihinkään tarkkaan päivämäärään, vaan päätös tulee perustumaan asiakaskokemuksen laadun mittareihin: vaihto tehdään vasta, kun beta-versio päihittää asiakkaidemme mielestä nyky-Areenan.

1 kommentti

Eikö olisi aika nostaa beta-versiossa kuvanlaatu paremmalle tasolle ja lopettaa nyky-areena pikselimössön tarjoaminen?

Yle Areena

Yle Areenan tiimi tapaa Areenan aktiivikäyttäjia. Auta meitä kehittämään palvelua entistä paremmaksi!

Mukana: Hanna Svärd, Esa Kukkonen, Paavo Rytsä, Leevi Kokko, Reijo Perälä, Kari Haakana ja muut yleläiset ja YLE Areenan tekijät.

Areena Facebookissa

Areena Twitterissä

 

Blogiarkisto