Ke 10.04.2013 @ 09:45Paavo Rytsä, Areenan vastaava tuottaja

Ennnakkoluulot roskiin, because Life's too short!

Käsittelimme menneellä viikolla palaverissa Ricky Gervaisin ja Stephen Merchantin mukadokumenttia Life's too short.  Reaktioina oli mm. vaivaantuneita katseita sekä hymistelyä ja räväköitä naurukohtauksia. That's life!

Kun "mokumentin" päähenkilö elokuvatähti Warwick Davis on 107 cm pitkä, nousee monille ennakkoluuloja ja suojelevia ajatuksia. Saako tiettyjä sanoja lausua ja saako ihmisen ulkonäköä, tässä tapauksessa pituutta yleensäkään kommentoida?

Kyllä saa! Komedia ja huumori ovat olleet aina keinoja vaikeiden asioiden sisäistämiseksi. Ajatuksistamme tulee arkisempia varsinkin, jos ennakkoluulojen kohde panee itsensä täysillä peliin.

Kun lyhytkasvuinen elokuvatähti Warwick Davis sählää ihmissuhteissaan, raha- ja arkiaskareissaan, on häneen helppo samaistua.

Pottereissa ja Tähtien sota -elokuvissa näytelleellä Warwickilla ei niin sanotusti "pukkaa keikkaa", ja hän haluaa takaisin piireihin. Roolia ei tunnu löytyvän, vaikka samoissa tilaisuuksissa pyörivät mm. Liam Neeson ja Johnny Depp. Asiaa ei oikein vauhdita Warwickin juntti sihteeri.

Life's too short Areenassa 12.4. alkaen. Uusi jakso tulee aina perjantaisin.

 

 

 

7 kommenttia

Kiitos, todella mahtavaa, että meitä pelkästään Areenan varassa olevia Yle-veronmaksajiakin joskus muistetaan: Ääliö ulkomailla ja nyt Life's too short vain Areenassa - keep up the good work! Vielä kun huolehditte siitä, että Downton Abbeyn seuraavalla kaudella on myös nettikatseluoikeudet, en enää urputa pakkomaksusta: kaikilla ei edellenkään ole tv-vastaanotinta, vaikka veroa maksammekin...

Miksi uusimmassa jaksossa (26.4) ei ole suomenkielistä tekstitystä ollenkaan?

Tapsa kirjoitti:

Miksi uusimmassa jaksossa (26.4) ei ole suomenkielistä tekstitystä ollenkaan?

Jostain syystä heti ilmestymisen jälkeen siinä ei niitä tosiaan näkynyt mutta ongelma korjattiin välittömästi.

Olisiko mahdollista saada sarja näkymään myös Elisa Viihteen Areenan kautta?

kun vaan saisi yle areenan taas toimimaan, mikä siihen on tullut kun ei aukea enää, minullaon windows 7 ja explorer versio päivitetty 10, se kehoitus lataa flash player toistuu toistumistaan eikä lataus onnistu millään. Niitä muita selaimia en osaa ilmeisesti ladata oikein kun koko kone meni sekaisin ja oma pää on kuin herhiläispesä. Masentaa että meni elämästä iso ilo, televisioni hajosi jo aikaa eikä ole vara ostaa uutta, kohta kai hajoaa tämä tietokonekin. Ihmiset pyytää koko ajanlisää erikoisuuksia, huolehtikaa hyvä Ylen väki myös meistä vähäpätöisistä joille ihan perusasiat on lähes ylivoimaisia.

Hei, selvitämme tuota Downton Abbey -asiaa. -Paavo R.

Hei, valitettavasti se ei ole tällä hetkellä mahdollista. -Paavo R.

Yle Areena

Yle Areenan tiimi tapaa Areenan aktiivikäyttäjia. Auta meitä kehittämään palvelua entistä paremmaksi!

Mukana: Hanna Svärd, Esa Kukkonen, Paavo Rytsä, Leevi Kokko, Reijo Perälä, Kari Haakana ja muut yleläiset ja YLE Areenan tekijät.

Areena Facebookissa

Areena Twitterissä

 

Blogiarkisto