Areena uudistuu eri alustoilla

Yle Areena -palvelu uudistuu lähiaikoina. Uusi Areena-palvelu on ollut jo jonkin aikaa käyttäjien testattavana ja palaute on ollut runsasta.

Vaikka Areenan käytöstä suurin osa tapahtuukin kannettaviila ja pöytätietokoneilla, on kysyntää myös muilla alustoilla. Areenan tarjontaan pääsee tutustumaan tällä hetkellä Playstation 3 -pelikonsolilla, Elisa Viihde -laajakaistapalvelulla, Sony Bravia -televisioilla sekä Symbian-, Apple- ja Android-puhelimilla.

Areenan uudistuessa uudistamme myös näiden eri päätelaitteiden valikoimaa. Playstation 3 -pelikonsolissa Areenaan pääsee jatkossa konsolin selaimen avulla. Sony Bravia -televisioiden Areena-palveua uudistetaan vastaamaan paremmin uuden Areenan kategorioita. Braviaan tarjotaan jatkossa koko Areenan valikoima.

Elisan kanssa neuvottelut Areenan näkymsestä Elisa Viihde -palvelussa ovat vielä kesken. Kerromme tilanteen edistymisestä, kun tiedämme siitä enemmän.

Applen mobiililaitteissa Areenaa laajenee myös iPadeihin. Jo nyt käytössä oleva iPhone-sovellus päivittyy vastaamaan uuden Areenan käyttötapaa ja valikoimaa. Myös Android-laitteiden Areena-sovellus päivitetään.

Nokian Symbian-laitteille uutta Areena-sovellusta ei tuoda ja vanhan Symbian-sovelluksen tuki lakkaa. Vaikka Symbian-puhelimia onkin käytössä paljon, on Areena-käyttö näillä laitteilla jäänyt todella vähäiseksi (noin kolme prosenttia kaikesta Areenan mobiilikäytöstä). Symbian-laitteita valmistanut Nokia on siirtymässä älypuhelimissa Windows Phone -järjestelmään, jossa Areena-materiaalia voi tulevaisuudessa käyttää Nokia TV  -sovelluksen kautta. Lisätietoja tästä ratkaisusta kerromme lähempänä sovelluksen julkaisuajankohtaa.

Seuraamme tiiviisti eri alustojen kehittymistä jatkossa. Erityisesti mobiilikehitys ja uudet connected tv -laitteet avaavat mielenkiintoisia näkymiä myös Areena-kehitykselle.

113 kommenttia

Symbian-sovellus kaatuu kovin usein (E7, Belle) tai sanoo, että "verkon nopeus ei riitä videon toistoon" vaikka puhelin on kiinni WLANissa. Kaivankin siksi esiin iPodin, jossa sovellus toimii paljon paremmin. Ovela veto tehdä käyttökelvoton softa ja sitten käyttää käytön vähyyttä perusteluna, miksi sitä ei enää tueta.

Kuinkas Panasonicin Viera?

Mitään halua tehdä käyttökelvotonta ohjelmaa ei tietenkään ole. Myöskään palautetta Symbian-sovelluksen erityisistä ongelmista ei ole tiedossani.

Jokaisen tv-merkin huomioiminen on ongelmallista, koska standardia ei ole. Mutta seuraamme tilannetta edelleen.

Eikös PS3:lla on tähän astikin käytetty Areenaa selaimella. Valikossa ollut Areena-nappi on nähdäkseni ainoastaan pikakuvake nettisivulle.

kai tule Meego myös?

Philipsin Net TV kiinnostaa myös.

Kiitos jo etukäteen! Onko liian aikaista kertoa tuleeko livelähetysten seuraaminen mahdolliseksi myös mobiililaitteiden sovelluksilla?

En ole YLE Areenaa käyttänyt MILLÄÄN MUULLA kuin symppari(e7) puhelimellani ja PS3sella ... ihan TOSI huono uudistus!!!!!

Jaaha, loppui sitten meikäläiseltä Areenan käyttö.
En myöskään ole käyttänyt millään muulla kuin sympparipuhelimella. Hyvin on toiminut, lapseni on katsonut lastenohjelmia 3G:n yli, ogelmitta.

Tähän loppui sitten sekin. iHörhöt tekevät sovelluksia vain toisilleen, kaikki muut voidaankin unohtaa. Minä unohdan YLE:n. Pitäkää tunkkinne.

Onko Xbox 360-konsolille tulossa YLE Areenaa?

dude kirjoitti:

kai tule Meego myös?

N9:llä voit katsoa firefox selaimella, jos on flash asennettuna. Vähän kökösesti kyllä toi soitin toimii tuossa. Näköjään betasivuilla ei video enää toimikkaan, hyviä uudistuksia.

Onneksi E7 Belle osaa näyttää areenan sisällön nettiselaimessaan.

Onko nyt tosiaan niin, että uudistuksen myötä vanha symbian ohjelma lakkaa toimimasta? Ymmärrän toki, ettei uuteen ohjelmaan haluta panostaa, mutta toimivan ohjelman käytön lopetus kummastuttaa. Vielä kun otetaan huomioon kaikki käytössä olevat laitteet, niin Symbian on kuitenkin Suomessa vielä eniten käytetty mobiilikäyttöjärjestelmä. Että tällaista asiakaspalvelua YLE:ltä kaikille tuleville YLE-veron maksajille.

Vanhat Symbian-sovellukset lakkaavat toimimasta, koska uudet sovellukset nojaavat uuteen Areenaan.

Symbian-laitteita on varmasti käytössä paljon, mutta niiden käyttäjämäärät Areenassa ovat pieniä, muutaman prosentin luokkaa.

Eikös Areena palvelu ole jo tietyin sisällöin löytynytkin Elisa Viihteen kautta? Tosin palvelun käyttökokemus ja sisällöt kaipaisivat faceliftiä

Pitää antaa kiitokset tuosta Sonyn palvelusta; toimii ilman lagia ja Sonyn kuvanparannuspiiri tekee kuvanlaadusta kelvollisen katseltavan. Lumian omistajana mielenkiintoista odotettavaa tuo Nokia TV!

Yle on säälittävän myöhässa iPad applikaationsa kanssa, onneksi on HS

Anonyymi kirjoitti:

Yle on säälittävän myöhässa iPad applikaationsa kanssa, onneksi on HS

Jännittävää. En tiennytkään, että HS:n applikaation kautta voi katsoa televisio-ohjelmia. Täytyypä tutustua.

Yllä olevista Symbian-kommenteista ja Haakanan siteeraamista tilastoista voisi herkkäuskoinen päätellä, että Symbianilla on hankala katsella ja harva edes yrittää. Samaisista Symbian-kommenteista päätellen kaikki onkin kuitenkin vain YLEn ja Applen salaliittoa. Onneksi selvisi.

Olen käyttänyt YLE Areenaa Nokian N8:lla (Symbian) jo pitkään. Olen erittäin tyytyväinen Areenaan ja se oli yksi syy ostaa. Katson tv-uutisia ja kuuntelen joitain radio-ohjelmia. Välillä oli ongelma, kun Anna-päivityksen tullessa viime vuonna Areena-sovellus lakkasi väliaikaisesti toimimasta. Sittemmin alkoi toimia ja nyt Bellellä toimii hyvin.

ÄLKÄÄ lopettako Areenan näkymistä Symbian Bellessä ja sen tulevissa versioissa. Jos sen näkyminen loppuu YLEn päätöksellä, olen todella pettynyt. Tämäkö se on kestävää kehitystä, että pitäisi ostaa uusi vehje? Pitäkää jumankekka tunkkinne jos sen teette.

dude kirjoitti:

kai tule Meego myös?

+1 qt-pohjaiselle sovellukselle!

Jos Symbian-käyttöä on 3%, voitteko kiitos julkaista muidenkin laitteiden lukemat (ehkä ne ovatkin jo jossain, en vain huomannut)?

Miksi PlayStation 3 -konsoli menettää oman sovelluksensa, oma arvaukseni on että se on ollut käytetyin päätelaite tietokoeen jälkeen? Lapsiperheessä tämä on ollut todella hyvä lisä pleikkariin.

Katson itse Areenaa lähinnä Braviasta, ja se toimii melko hyvin. Muutamia parannuksia kuitenkin kaipaisin: olisi hienoa jos jokaisen ohjelman nimen kohdalla mainittaisiin monesko jakso on kyseessä. Joissakin ohjelmissa tämä tieto jo on. Vielä parempaa olisi jos kaikki saman sarjan jaksot löytyisivät samasta paikasta. Hakutoimintokin olisi kiva, vaikka tekstin näpyttely kaukosäätimellä ei kovin luontevaa olekaan.

.t kirjoitti:
dude kirjoitti:

kai tule Meego myös?

+1 qt-pohjaiselle sovellukselle!

Tosiaan jos QT:lla tehdään sovellus saadaan se sovitettua helposti Meego ja Symbian laitteisiin. Itseäni epäilyttää myös tuo 3 % mobiilikäytöstä. Ainakin meillä on matkoilla N8:lla katsottu niin lastenohjelmia kuin uutisiakin.

Jorgos, esimerkiksi joulukuussa Android-sovelluksen käyttäjiä oli noin 70% ja iOS:n käyttäjiä vajaat 30%. PS3:ssa ei enää ole tarvetta omalle sovellukselleen, sillä laitteen selaimella pystyy käyttämään uutta Areenaa samalla tavalla kuin tietokoneissakin.

Cami, ohjelmatiedon (jaksoinfo jne) välittyminen Areenaan Ylen taustajärjestelmistä on asia, jota yritämme parantaa. Hakutoiminto Braviaan on tulossa myös.

No voi sun julkinen palvelu. Heti kun Yle-vero päätettiin eikä enää voi äänestää edes lompakolla. Lopettaka vain sitten kaikki millä on alle 10% osuus kuuntelijoista/katselijoista. Kai nyt edes selainpohjainen vaihtoehto säilyy, vai onko hinku lähettää rahaa Applen kasaan jo noin suuri. Huonoin uutinen UP:n alkamisen.

Tuleehan iPad-areenaan koko Yle Areenan ohjelmasisältö? Olisin iPhonella käyttänyt Areenaa huomattavasti enemmän, jos sen ohjelmasisältö ei olisi niin rajattu ja jos esimerkiksi HBO-ohjelmat näkyisivät.

Toivottavasti mobiiliappien kehityksessä siirrytään iteratiivisempaan kehitykseen eikä vain yritetä saada kerralla valmista. Suosittelen lämpimästi.

Hienoa, täällä on kaivattu Flashitöntä versiota pitkään. Nykyinen mobiiliversio kun on melkoisen karu ja epäkäytettävä. Mieleen kuitenkin tulee, miksi tehdä monta eri sovellusta eri alustoille yhteisen sivuston sijasta, joka mukautuisi eri resoluutioille (responsive design) ja tarjoaisi formaatin päätelaitteen mukaan (oletuksena html5-video, fallbackina Flash)?

Toiseksi, olisikohan mahdollista HD-sisältöä Areenaan? Absurdia että kodeissa on jo vuosikaudet ollut HD-päätteet (tv/tietokone) mutta sisältö tulee vuosikymmeniä vanhassa PAL-resoluutiossa (itseasiassa nykyareenassa jopa vieläkin huonommassa).

Jaakko kirjoitti:

Toiseksi, olisikohan mahdollista HD-sisältöä Areenaan? Absurdia että kodeissa on jo vuosikaudet ollut HD-päätteet (tv/tietokone) mutta sisältö tulee vuosikymmeniä vanhassa PAL-resoluutiossa (itseasiassa nykyareenassa jopa vieläkin huonommassa).

iPad versio areenasta ilman HD-tukea on ainakin yhtä tyhjän kanssa. Mikä ihme mättää ettei nykyajan television seuraajille saada palvelua vastineeksi tv-lupamaksulle. Digiboksia ei ole ollut enää vuoteen vanhan hajottua ja uutta en osta.

Missä on live-stream kaikista kanavista ja HD-areena? Ne ovat minimivaatimukset tänä päivänä.

karde kirjoitti:

Mitään halua tehdä käyttökelvotonta ohjelmaa ei tietenkään ole. Myöskään palautetta Symbian-sovelluksen erityisistä ongelmista ei ole tiedossani.

Ilmoitin syksyllä m.yle.fi:n palautetoiminnon kautta että Symbianin Areena toimii hyvin jos puhelimen kielenä on suomi, mutta muuten jumittaa lataa-kohtaan. Kuten silloin kerroin, olen testannut tätä usealla puhelimella, aina samalla tuloksella. Vastauksena sain seuraavan sähköpostin:

Yle mobiilipalvelut kirjoitti:

Hei!

Ongelma tiedostettu ja korjaus tulossa heti alkuvuodesta.

Terveisin,
xxxxx
Mobiilipalvelut tuottaja

Jos tämä ei ole tiedossanne, niin sisäisessä tiedonkulussanne on jotain pahasti vialla.

Tämä myös selittää osittain sekä vähäisen käyttäjämäärän, että sen että osalla on ongelmia, kun taas joillakin toimii hyvin.

Onhan se helekatti kumma, jos YLE, joka toimii verovaroin, ei toimita uusia versioita Suomessa erittäin suurta markkinaosuutta pitäviin Symbian-puhelimiin! Haloo sanon minä!

Voivat kaikessa rauhassa ihmetellä käyttöasteita, jos nykyiset sovellukset eivät toimi kunnolla. YLE Areena -sovellus kaatuu Belle-puhelimessa heti käynnistämisen jälkeen. YLE Areena Lapset -sovellus ilmoittaa, että "Verkon nopeus ei riitä videoiden toistoon", vaikka käytössä on huippunopea nettiyhteys WLAN-verkon yli.

Huonompaan meni, vanhalla sai katsella Areenaa miten vaan ja millä selaimella tahansa. Ohjelmat voi katsoa silloin kun ehtii,vuorotyöläiselle kun ei ole läheskään aina mahdollisuutta katsoa ohjelmaa sen lähetysaikaan. Nyt ei videot aukea selaimella. Kokeilin ainakin kymmentä eikä yksikään auki, se siitä hyvästä uudistuksesta. Ja vanhaan ei tietysti pääse enää kerran uuden avattuaan.
Videon avausyritys antaa vain virheilmoituksen
300: error initialization failed: reference error #1065.
Jos tätä luette tehkääpä asialle jotain.

Samat sanat Eevan kanssa (12.4.2012).
Ei toimi. Erroria pukkaa. Tämäkö on uudistus? Ei siis ns. tavallinen tallaaja voi enää katsella videoita entiseen malliin.

Sama kommentti kuin Eevalla ja Marilla. Ei toimi uusi Areena. Miten sen saa poistettua?

HBO:n sarjat Boardwalk Empire, Generation Kill ja True Blood eivät näy Sony Bravia TV:ssä (vaikka näkyvät läppärin kautta). Miksiköhän?

Mari kirjoitti:

Samat sanat Eevan kanssa (12.4.2012).
Ei toimi. Erroria pukkaa. Tämäkö on uudistus? Ei siis ns. tavallinen tallaaja voi enää katsella videoita entiseen malliin.

Mikäli video ei näy, kannattaa päivittää selaimen Flash-liitännäinen. Linkki päivityssivulle pitäisi nyt löytyä kunkin Areena-videon yhteydestä.

Olen muuten aika tyytyväinen Areenan uusittuun versioon, jota televisiottomana seuraan päivittäin, mutta radion tallenteet tökkivät pahasti.
Mieluusti kuuntelisin myös radion puolelta ohjelmia, mutta tallenne katkeilee kaiken aikaa, joten se on mahdotonta. Mistähän mahtaa johtua ja olisikohan asialle mitään tehtävissä?

Irja Häkkinen kirjoitti:

Olen muuten aika tyytyväinen Areenan uusittuun versioon, jota televisiottomana seuraan päivittäin, mutta radion tallenteet tökkivät pahasti.
Mieluusti kuuntelisin myös radion puolelta ohjelmia, mutta tallenne katkeilee kaiken aikaa, joten se on mahdotonta. Mistähän mahtaa johtua ja olisikohan asialle mitään tehtävissä?

Olen valittanut samasta asiasta useita kertoja viime viikkoina, mutta eipa tunnu kehittajia asia hetkauttavan? Suoraaan sanottuna vit...aa tuollainen saamattomuus.

Kiitos Yle todella mahtavasta uudistuksesta. Vanha Areena toimi jopa Symbianin nettiselaimella, hivenen tökkien, mutta toimi kuitenkin. Uudistuksen myötä Symbian laitteella ei Areenaa pysty käyttämään lainkaan, koska erillisen sovelluksen tuki poistuu, eikä uusi nettiversio toimi Symbianin nettiselaimella. Käyttäjämääristä puhuttaessa vielä voi ihmetellä, että onko muka yhden televisiomerkin käyttäjissä niin paljon Areenan käyttäjiä, että tälle kannattaa tehdä oma versio? Muutenkin herättää kummastusta, että eri alustoille tarvitsee tehdä omat versiot. Esim. mobiililaitteille olisi riittänyt, että olisi tehty toimivat mobiilinettisivut.

Edelleen Areena on turhan monimutkainen; yksinkertaisuus on parasta! Riittaisi kun esim tv-painonappi antaisi ajankoht ohjelmat taulukkonaja arkisto erikseen.Tv-ohjelmasta tulee paasta heti katselutilaan; ohjelman esittelyt on sivuseikka. Ohjelmat, joita ei voi katsoa ulkomailla tunnistewttava suoraan tvohjelmasta.

Sony Bravia yrittää hakea videoita vanhasta Areenasta, ja ne ohjelmat jotka päivitetään vain uuteen Areenaan eivät näy. Jossain vaiheessa siis lakkaa Areena kokonaan näkymästä Sonylla. Mitä Yle aikoo tehdä että tuo lupaus Areenan näkymisestä Sony Bravia laitteilla olisi ihan aikuisten oikeasti totta?

Pekka kirjoitti:

Sony Bravia yrittää hakea videoita vanhasta Areenasta, ja ne ohjelmat jotka päivitetään vain uuteen Areenaan eivät näy. Jossain vaiheessa siis lakkaa Areena kokonaan näkymästä Sonylla. Mitä Yle aikoo tehdä että tuo lupaus Areenan näkymisestä Sony Bravia laitteilla olisi ihan aikuisten oikeasti totta?

Meilläkin tosiaan Bravia ei löydä uusia ohjelmia, vaikka ovat jo netissä. Kenen vastuulla tuon applikaation päivittäminen on?

Ei näy uudet Braviassani! Tosi ankeaa kun tuo Areena oli suuri syy just tuon Sonyn hankkimiseen. Toivottavasti pian alkaisi toimimaan.
Meilläkin tosiaan Bravia ei löydä uusia ohjelmia, vaikka ovat jo netissä. Kenen vastuulla tuon applikaation päivittäminen on?[/quote]

Yle Lapset on yksi parhaita iPhone sovelluksia ever. Toivottavasti tätä ei heivata uudistuksissa. Sen voi suht huoletta antaa nelivuotiaan käsiin ilman pelkoa, että tämä kaivaa jotain pelottavaa tai muuten lapsille sopimatonta matskua esiin.

Jos siihen saisi vielä pysyvästi konfattavaksi vaikkapa ikäkategorian, jolle haluaa ohjelmia, niin se olisi täydellinen.

Jari kirjoitti:

HBO:n sarjat Boardwalk Empire, Generation Kill ja True Blood eivät näy Sony Bravia TV:ssä (vaikka näkyvät läppärin kautta). Miksiköhän?

Nyt tuohon yo. listaan voi lisätä myös Mildren Piercen. Sony Bravia siis ilmeisesti hakee ohjelmia vanhasta Areenasta, johon ei kaikkia ohjelmia enää päivitetä, vaikka uusi beta-versio ei vielä toimi kunnnolla (jotenkin olisi odottanut, että vanhan version päivittäminen lopetaan vasta, kun myös uusi toimii). Onkohan tämä ongelma tiedossa? Tehdäänkö sille mitään ja millä aikataululla (päiviä, viikkoja, kuukausia)? Olen itsekin hankkinut Bravian nimeenomaan Areenan takia ja on hieman kiusallista, kun se ei enää yht'äkkiä toimikaan kunnolla, vaikka aiemmin kyllä toimi hienosti (kiitokset siitä). Lukeekohan näitä kommentteja kukaan asiasta vastaava taho?

Ystävällisin terveisin (ja asian korjaamista odottaen),
Jari

Hei,

onko joku onnistunut katsomaan Areenan videoita PS3:lla viime aikoina? Viime viikolla PS3:een tuli uusi ohjelmistopäivitys (sorry en muista nyt versionumeroa), ja sen jälkeen videoikkunaan on tullut vain valkoista. Olin katsellut videoita tähän asti pleikkarin selaimella, mutta nyt löysin Areenan ohjeista vinkin ihka omaan PS3-sovellukseen. Latasin sen, mutta pahalainen hyydyttää koko pleikkarin. Tästä ketjustahan löytyi selitys, sovelluksen siis ei ole tarkoituskaan enää toimia. Selaimen kautta videoiden pitäisi kuitenkin toimia? Miten muilla?

YLEEE!!

Lukeeko näitä kukaan? Nyt on kommunikointi taas aika hukassa!
Rikotaan eikä edes selvennetä koska korjaantuu tai että joku tekisi asialle jotain.

Tervehdys

Areenassa ei ole eduskunnan välikysymyskeskustelua katseltavana. Miksi?

Voisitteko laittaa Areenaan tiistain eduskunnan välikysymyskeskustelun katseltavaksi ja antaa se olla pidemmän aikaa?

Se olisi yhteiskunnallisesti erittäin tärkeää.

Kansalaisille on demokratiassa erittäin tärkeää nähdä, mitä eduskunnassa puhutaan.

On täysin käsittämätöntä, että poistatte aina muutaman tunnin sisällä kaikki eduskunnan keskustelut.

Sitä ei ollut edes julkaisupäivänä klo 20 näkyvissä, vaikka sen piti olla tallenteena edes hetken.

YLEn tulisi olla yleisradiolain mukaan sivistystä ja keskustelua edistävää.

Pyydän, että otatte sen Areena-valikoimaanne esille ja annatte sen olla katseltavana 2 kk tai kauemminkin, vaikkapa 12 kk yleisradiolain hengen mukaisesti.

Kuinka tämä on mahdollista, ettei eduskunnan keskusteluja aseteta Areenaan, vaikka ne kiinnostavat ihmisiä?

Mikä periaate tässä on taustalla, kun tärkeimmät keskustelut poistetaan palvelustanne tarpeettomalla kiireellä?

Toivon että muutatte käytäntöänne ja annatte keskustelujen olla näkyvillä vähintään 6-12 kk.
Kevyenä audiona, jos ei muuten.

Toivon myös aikaisempia nopeasti poistamianne eduskunnan keskusteluja nyt välittömästi takaisin Areenaa. Vaikkapa 10 edellistä keskustelua.

Onko yleinen keskustelu YLE:ä pelottava asia?

Niin että YLE ei voi pitää poliittisesti tärkeimpiä keskusteluja katseltavana? Toimintanne vaikuttaa kummalliselta ja pelokkaalta.

Toivon vastuuta ja avoimuutta YLEn poliittiseen toimintaan.

Olavi kirjoitti:

Hei,

onko joku onnistunut katsomaan Areenan videoita PS3:lla viime aikoina? Viime viikolla PS3:een tuli uusi ohjelmistopäivitys (sorry en muista nyt versionumeroa), ja sen jälkeen videoikkunaan on tullut vain valkoista. Olin katsellut videoita tähän asti pleikkarin selaimella, mutta nyt löysin Areenan ohjeista vinkin ihka omaan PS3-sovellukseen. Latasin sen, mutta pahalainen hyydyttää koko pleikkarin. Tästä ketjustahan löytyi selitys, sovelluksen siis ei ole tarkoituskaan enää toimia. Selaimen kautta videoiden pitäisi kuitenkin toimia? Miten muilla?

Eipä ole toiminut mullakaan sen jälkeen kun tuli PS3:n softapäivitys jossa selain parantui muuten huomattavasti. XMB:n kuvakkeen kautta videot toimivat mutta äskettäin yritin jotain sieltä katsoa niin herjasi että ohjelma on katsottavissa ainoastaan Suomessa... PRKL! Omistan sen verran antiikkisen tietokoneen että pleikka olisi ainoa mahdollisuus katsoa Areenaa.

Muutamia vastauksia kysymyksiin:
Eduskunnan istuntovideon julkaisussa oli ongelmia. Eduskunnan istuntovideot löytyvät kuitenkin myös eduskunnan sivuilta osoitteesta http://www.goodmoodtv.com/internettv/application/eduskunta/system/Eduskunta.html

Bravian Areena-videot saadaan toivottavasti toimimaan piakkoin, kun palvelun palomuuriasetukset saadaan kuntoon.

Playstation-ongelma on hieman vaikeampi. Playstation ei tue Flash 10.1-versiota, joten joudumme odottamaan sitä, että Sony päivittää PS3:a tältä osin.

Radio-ohjelmien julkaistumisen kanssa on ollut ongelmia ja niitä ratkotaan edelleen.

Kiitoksia kärsivällisyydestä ja pahoittelut vastausten myöhästymisestä loman takia.

Kari Haakana
Palvelupäällikkö
Yle Areena

Sivut

Yle Areena

Yle Areenan tiimi tapaa Areenan aktiivikäyttäjia. Auta meitä kehittämään palvelua entistä paremmaksi!

Mukana: Hanna Svärd, Esa Kukkonen, Paavo Rytsä, Leevi Kokko, Reijo Perälä, Kari Haakana ja muut yleläiset ja YLE Areenan tekijät.

Areena Facebookissa

Areena Twitterissä

 

Blogiarkisto