Tuomaksen selibaatti: Päivä ennen suoritusta

Huippu-urheilijat parantavat suorituksiaan mitä erikoisimmilla tavoilla. Perinteisesti parasta mahdollista tulostasoa on parannettu erilaisten kemikaalien voimin, mutta on olemassa perinteisempiäkin tapoja saada aikaan parempia tuloksia. Yksi näistä on uskomusten mukaan pidättäytyminen lihallisista iloista. Selibaatin pitäisi parantaa urheilusuoritusta ja suunnata patoutunutta energiaa jonnekin toisaalle.

Päätin kokeilla mitä vaikutusta kuukauden mittaisella totaaliselibaatilla on tavallisen duunarin arkeen. En ole huippu-urheilija, enkä täällä haavaa treenaa aktiivisesti mitään urheilulajia. Mutta olen kiinnostunut siitä, vaikuttaako paasto vaikkapa luovuuteen ta muuhun elämään.

Totaaliselibaatti tarkoittaa tässä yhteydessä sitä, että kieltäydyn siitä kaikkein kauneimmasta myös itseni kanssa. Seuraan tunnelmiani tässä blogissa videon ja tekstin muodossa pari kertaa viikossa. Selibaattini päätteeksi olen PS:n studiossa vieraana kertomassa kokemuksistani.

Tällaiset olivat alkutunnelmani videomuodossa.

1 kommentti

En tunge suorituksiani muille enkä käytä piristeitä. Urheilua pidän joskus seksikkäänä, jos jollakulla on vaikkapa kaksiosainen asu.

Puoli seitsemän

Hyväntuulinen asiaohjelma tiistaista perjantaihin klo 18.30 Yle TV1:lla. Juontajina Mikko Kekäläinen ja Ella Kanninen

 

 

 

 

PS viikolla 11

Vieraat: 

  • Ti 11.3.  Jasper Pääkkönen
  • Ke 12.3. Jussi Raittinen
  • To 13.3. Tuukka Temonen
  • Pe 14.3. Kake Randelin

Instagram

instagram.com/puoliseitseman »

Seuraa blogia:

» Bloglovin
» Blogilista

 
 
 

Blogiarkisto

2013

marraskuu

lokakuu

syyskuu

toukokuu

huhtikuu

maaliskuu

helmikuu

tammikuu