Ps etsii Suomen ilmiömäisintä taituria

[areena]

[/areena]

Tunnetko sinä ihmisen, jolla on harvinaislaatuinen taito? Ylen TV1 Puoli seitsemän -ohjelma etsii Suomen piilossa olevia taitureita ja nostaa heidät parrasvaloihin huhtikuussa.

Taito voi olla mitä vain; nuorallakävelyä, kirveenheittoa, piirakan rypytystä, kurkkulaulua, veneen veistämistä tai vaikka sähkötolppaan kiipeämistä.

Minä, Anna-Reeta Eksymä tapaan taiturit ja haastaa heidät Puoli seitsemän -ohjelman suorassa lähetyksessä. Mitä ällistyttävämpi taito ja mitä erikoisempi taituri, sitä varmemmin saavumme tapaamaan juuri häntä.

Nyt kynttilät pois vakan alta ja ilmoittautumaan Suomen ilmiömäisin taituri –kisaan!!

Mukaan Suomen ilmiömäisin taituri -kisan finaaliin pääsee kuusi taituria. Heidät esitellään ja haastetaan TV1 Puoli seitsemän –ohjelman suorissa tv-lähetyksissä 18-26.4. Kisan voittaja ratkeaa 30.4 suorassa lähetyksessä.

Ilmianna itsesi tai sitten perheesi, kyläsi tai korttelisi kovin ja hämmästyttävin taituri meille 31.3. mennessä. Otamme valittuihin henkilöihin yhteyttä pikapuolin.

 

4 kommenttia

15.03 2013 perjantaina Puoli seitsemän ohjelmanne meni lopussa lapselliseksi huudoksi ja möykäksi
voittaja jäi pukeutumisessa aivan auki , kun emme täällä "maaseudulla(landella tunne suunnittelijoita kilvassa. voisitteko 19.3 tiistaina valaista voittajan pukeutumis asun..
Suuretkiitokset Landelaisilta.

Hei! Pahoittelen jos ohjelman seuraaminen meni sekavaksi, studio oli täynnä innostuneita ihmisiä! Tämän linkin alla kuvia voittajabloggaajista, mukana myös kuvia voittoisasta asusta:
http://olotila.yle.fi/mina/psn-muotiviikon-stailauskilpailun-voitti-issues-blogi

PS:n väellä on aina hyviä ideoita, mamma tykkää. Jatkakaa samaan mualliin!

Kiitokset Ella Kanniselle! Ennen häntä "hyväntuuliseksi" tarkoitettu ohjelma sai minut pahantuuliseksi ja harmittaa, kun liian monet hyvät jutut jäivät sen takia näkemättä. Nyt Mikko ja Ella ovat tasavahva juontajapari, jouhevia ja sopivan leikkisiä - ilman hörhopukeutumista. Kiitokset molemmille ja koko teamille!

Puoli seitsemän

Hyväntuulinen asiaohjelma tiistaista perjantaihin klo 18.30 Yle TV1:lla. Juontajina Mikko Kekäläinen ja Ella Kanninen

 

 

 

 

PS viikolla 11

Vieraat: 

  • Ti 11.3.  Jasper Pääkkönen
  • Ke 12.3. Jussi Raittinen
  • To 13.3. Tuukka Temonen
  • Pe 14.3. Kake Randelin

Instagram

instagram.com/puoliseitseman »

Seuraa blogia:

» Bloglovin
» Blogilista

 
 
 

Blogiarkisto

2013

marraskuu

lokakuu

syyskuu

toukokuu

huhtikuu

maaliskuu

helmikuu

tammikuu