Lemmikkivideokisan satoa - osa 1

Iso kiitos kaikille lemmikkivideokisaan osallistuneille! Videoita tuli huikea määrä, yli 120! 

Tällä viikolla näemme päivittäin koosteet parhaista otoksista. Ensimmäinen tulee tänään tiistaina illan Ps:ssä. Täällä blogissa julkaisemme päivittäin muutamia kokonaisia videoita. Torstaina paljastamme, mikä kärkiviisikko kilpailee perjantaina jaettavasta Pupu-Jussi -patsaasta. Yleisöäänestys parhaasta videosta alkaa torstai-iltana Ylen Olotila -sivustolla. 

Bebin iltatoimet 

Ensimmäisenä ulos Einin Polvijärveltä lähettämä video Bebi-koiran iltatoimista. Klassinen koiravideo pikkukoiran erikoisesta taidosta. 

 

Urpo, Pepe ja laatikko 

Mikä on klassisempi yhdistelmä kuin kissa ja pahvilaatikko! Ei mikään, tietää jokainen kissanomistaja. Kissavideoita on netissä satoja tuhansia ja kissanpentujen elämää voi seurata myös suorana monessa  videosyötteessä. Aijan video ei kalpene kansainvälisellekään tarjonnalle. 

 

Kylmä rinki Savosta 

Tarja Säimenistä lähetti vaihdikkaan videon kolmesta elämänsä ehdottomasta rakkaudesta: Jetrosta, Martasta ja Reinosta. Päätöntä ja pidäkkeetöntä elämäniloa Savon suunnasta. 

 

Kala-Agilityä 

Vaikka leijonanosa videoista on Suomen suosituimmista lemmikkieläimistä kissoista ja koirista, on joukossa muutama piristävä erikoisuus. Sellainen on ehdottomasti varkautelaisen Annin lähettämä video taistelukala-Josesta, joka on innostunut agilitystä. Erikoinen kohde ja hyvä toteutus. 


Jalkapallopossut 

Porsas ei ehkä ole tyypillisen lemmikkieläin, mutta näillä tuntuu sentään olevan hauskaa. Juha Vantaalta lähetti videon anopin sioista, jotka ovat hulluina jalkapalloon. 

 

PUPU-JUSSI ODOTTAA OTTAJAANSA 

Pupu-Jussi

Lemmikkivideokisan palkinto, Pupu-Jussi odottaa Ps-studiossa uutta kotia. Huomenna esitellään Ps-blogissa lisää videoita. Viisi parasta pääsevät torstai-iltana Ylen Olotilaan, ja niistä saat sinä äänestää Pupu-Jussin voittajan. 

2 kommenttia

Minun suvussani lemmikkejä harvoin videoidaan, mutta tiedekeskus Heurekassa olen muutaman kerran nähnyt valkoisten rottien koripalloilevan.

Jos olette saaneet yli 120 videota, miksi niistä vain muutama on näytillä, luulisi olevan kivaa katsottavaa kaikille ja luulisi YLEn serverillä sen verran tilaa olevan

Puoli seitsemän

Hyväntuulinen asiaohjelma tiistaista perjantaihin klo 18.30 Yle TV1:lla. Juontajina Mikko Kekäläinen ja Ella Kanninen

 

 

 

 

PS viikolla 11

Vieraat: 

  • Ti 11.3.  Jasper Pääkkönen
  • Ke 12.3. Jussi Raittinen
  • To 13.3. Tuukka Temonen
  • Pe 14.3. Kake Randelin

Instagram

instagram.com/puoliseitseman »

Seuraa blogia:

» Bloglovin
» Blogilista

 
 
 

Blogiarkisto

2013

marraskuu

lokakuu

syyskuu

toukokuu

huhtikuu

maaliskuu

helmikuu

tammikuu