Ps:n Varamiesviikolla Ellalla hyvät oltavat. Aiaj, mitkä miehet!

Mikko lomailee, vaan ei mene huonosti Ellallakaan. Tällä viikolla hänen kylkeensä sohvalle liimautuu toinen toistaan upeampi sijainen.

Ti 12.11. Ella ja Jussi-Pekka Rantanen

”J-P on niin pro ja tehtäviinsä omistautunut – ja musikaalinen”, Ella huokaa. J-P puolestaan iloitsee, että pääsee Ellan kanssa samaan studioon. Laulaakohan mies musikaalisena moniosaaja suorassa lähetyksessä? Kaksikkoa yhdistää Aamu-tv, jossa he ovat työskennelleet samaan aikaan. Vieraana Maaretta Tukiainen.Ke 13.11. Ella ja Kaj Kunnas

Urheilutoimittaja Kaitsu on olympiakunnossa, joten luulisi sen riittävän Puoli seiskaankin. Kyllä varmasti, tuumaa Ella, joka ihailee Kaitsun positiivista asennetta ja energisyyttä. Urheilumiehenä Kaj asettaa juontovuorolleen kovan tavoitteen: tehdä varamiehenä parempi lähetys kuin Kekäläinen konsanaan! Vieraana Iiro Rantala.

 

To 14.11. Ella ja Arto Nyberg 

”Ajatella, Puoli seiskaan tulee juontajaksi Arto, jolla on ihan oma show! Täytyy kysellä vinkkejä”, Ella intoilee. Korkealla ovat myös Arton fiilikset; hän odottaa flash backia vuoteen 1999, jolloin hän yön pimeinä tunteina työskenteli yhdessä Ellan kanssa. Vieraana Antti Tuisku.Pe 15.11. Ella ja Peltsi Peltola

Varamiesviikon tuuraajana lopettaa kaikkien tuntema radio-, tv-, kala- ja pyöräilyosaaja Peltsi. Muun muassa fillarointi yhdistää Peltsiä Ellaan. ”Joviaali heppu”, Ella toteaa. Peltsi taas kovasti odottaa perjantaita, jolloin studiossa on ihania naisia. Vieraana Pirjo Heikkilä.Mistä oikein on kyse

Mikko Kekäläisen lomaillessa Ellan juontajaparina nähdään neljä Ylen tuttua ruutukasvoa: Jussi-Pekka Rantanen Yle Uutisista, Kaj Kunnas Yle Urheilusta, Arto Nyberg ja Peltsi Peltola Ylen asia-ohjelmista.

12 kommenttia

Hyvä vain, että Ella saa seuraa, kun Mikko on pois.

Kaj Kunnas suorastaan ui Ellan liiveihin. On niin liki Ellaa, että katsojakin tuntee olonsa epämukavaksi. Hyi olkoon!

Kaj Kunnas pois ohjelmasta ja varsinkin Kain kädet pois Ellasta !

Ella Kanninen on rautainen ammattilainen, klonkun veroinen limakäsi kähmi koko lähetyksen ajan ja Ella piti pokan.

Olipa ällöttävää katsella ,kun käpelöinti oli yäk. Huomasin kuinka Ella yritti vetäytyä kauemmas. pois tuollaiset lääppijät tv:stä

Olipa kiusallinen olo Ellan puolesta, Mikko takaisin äkkiä ettei enää koskaan lähmintää !

Tuli mieleen, että olikohan Kaj Kunnaksen käyttäytyminen ennalta sovittua näytelmää. En voi uskoa, että hänenlaisensa ammattilainen " mokaa" noin perusteellisesti.

Ei kyllä jäänyt mitään mieleen Iiron tarinoinnista, kun piti jännittää selviääkö Ella iilimadosta. Vastenmielistä ja uskomaton moka PS:ltä!

Kyllä oli vastenmielistä katsoa Kunnaksen lääppimistä - tosi ällöttävää, yäk!!

Mikä ihme mies tuo Kunnas on kun ei osaa laittautua.

Miks Ellan pitää olla niin lähellä toista juontajaa .Eikö siinä ole tilaa mennä kauemmaks.Ei Hintikka ollut niin lähellä .Kauemmaks Ella on inhottavaa katsella.

Ella on upea TV-juontaja ja esiintyjä, mutta Kaj Kunnas pilasi koko ohjelman epämiellyttävällä käyttäytymisellään, ällöttävä kähmivä Häntä Heikki!
Ella jatka YLE:ssä.

Puoli seitsemän

Hyväntuulinen asiaohjelma tiistaista perjantaihin klo 18.30 Yle TV1:lla. Juontajina Mikko Kekäläinen ja Ella Kanninen

 

 

 

 

PS viikolla 11

Vieraat: 

  • Ti 11.3.  Jasper Pääkkönen
  • Ke 12.3. Jussi Raittinen
  • To 13.3. Tuukka Temonen
  • Pe 14.3. Kake Randelin

Instagram

instagram.com/puoliseitseman »

Seuraa blogia:

» Bloglovin
» Blogilista

 
 
 

Blogiarkisto

2013

marraskuu

lokakuu

syyskuu

toukokuu

huhtikuu

maaliskuu

helmikuu

tammikuu