Ke 12.03.2014 @ 12:59Satu Sirkiä

Tyyliviikko haastaa nuoret vaatesuunnittelijat tositoimiin

Ps:n Tyyliviikolla 18.3.-21.3.2014 kolme nuorta vaatesuunnittelun opiskelijaa Lahden Muotoiluinstituutista tarttuu haasteeseen ja suunnittelee Ps:n juontaja Ella Kanniselle kolme uniikkia asua. Haaste on kova, sillä aikaa asun luomiseen on vain viikko, ja kokonaisuus on saatava kasaan 100 euron budjetilla. Kisa huipentuu Tyyliviikon perjantaina 21.3., jolloin katsojat saavat äänestää, mikä viikon aikana suorissa lähetyksissä nähdyistä asuista on Ellan päällä kaikkein tyylikkäin. Suunnittelukisan voittaja palkitaan matkalla muodin mekkaan Milanoon.


Tyylikkäät juontajat
Tyyliviikolla ohjelman vieraina on neljä omintakeisesta tyylistään tunnettua persoonaa. Tiistaina 18.3. vieraaksi saapuu muusikko ja näyttelijä Olavi Uusivirta, keskiviikkona 19.3. Radio Helsingin päätoimittaja Maria Veitola ja torstaina 20.3. vuoden 2012 Miss Suomi Sara Chafak. Perjantaina 21.3. Tyyliviikon kruunaa kansainvälisen uran luonut vaatesuunnittelija Teemu Muurimäki.

Tyyliviikko tuo ruutuun myös juttusarjan ’Minun tyylini’, jossa tutustutaan muun muassa gyaru-nuoren ja fashionistan arkeen: mistä he ammentavat ideansa ja millaisia ajatuksia kätkeytyy tyylin taakse? Ruutuun korkeiden korkojensa kera marssii myös Ps:n Tyylihaukka, joka etsii viikon jokaisena päivänä tyyliä sieltä, mistä sitä ei yleensä etsitä. Tyylihaukan armottoman analyysin kohteiksi joutuvat niin maatalouskoneet kuin pikkulasten potatkin.

Puoli seitsemän ottaa Tyyliviikon aikana katsojat aktiivisesti mukaan ohjelman tekoon. Samalla kun luontotoimittaja Minttu Heimovirta etsii eläinmaailman tyylikuningasta halki Suomen, toimituksen kuvaraati valitsee katsojien lemmikkieläinkuvista Ps:n Tyyliviikon lemmikin. Viikon aikana Ps haluaa myös tietää, mitä katsojilla on yllään kello 18.30, kun he istuutuvat Ps:n ääreen – parhaat valokuvin tallennetut katseluasut pääsevät mukaan suoraan lähetykseen.

Puoli seitsemän Yle TV1 tiistaista perjantaihin kello 18.30.
Juontajina Ella Kanninen ja Mikko Kekäläinen. #puoli7

3 kommenttia

Ellalle nahkahame tai housut piikkikorkosaapikkaat,turkistakki tai liivi grrr! Seksikäälle ja tyylikkäälle Ellalle hyvää kevään jatkoa pus <3

Äänestys parhaasta asusta meni ihan pieleen. Ykkönen oli kaikkein paras, terveisiä vain nuorelle suunnittelijalle. Hänen suunnitelemansa asu on tämän päivän muotia, yhtä aikaa juhlava ja rento. Sopii monelle ja näyttää hyvältä. Värit olivat myös hyvällä maulla ja sopivalla vivahde-erolla valittu. Ilmeisesti facebook ja twitterhämpötys pääsee sotkemaan äanestystä, masinointi pilaa aidon äänestyksen.

Eiköhän lopeteta tää homoilu minun maksamalla ohjelmalla. Hommatkaa jotain suomensukuisia toimittajia tai seis koko-ohjelma.

Puoli seitsemän

Hyväntuulinen asiaohjelma tiistaista perjantaihin klo 18.30 Yle TV1:lla. Juontajina Mikko Kekäläinen ja Ella Kanninen

 

 

 

 

PS viikolla 11

Vieraat: 

  • Ti 11.3.  Jasper Pääkkönen
  • Ke 12.3. Jussi Raittinen
  • To 13.3. Tuukka Temonen
  • Pe 14.3. Kake Randelin

Instagram

instagram.com/puoliseitseman »

Seuraa blogia:

» Bloglovin
» Blogilista

 
 
 

Blogiarkisto

2013

marraskuu

lokakuu

syyskuu

toukokuu

huhtikuu

maaliskuu

helmikuu

tammikuu