Tuomaksen selibaatti: Päivä 13

Olen viettänyt aikuisikäni pisimmän ajan totaaliselibaatissa. Tai jos tarkkoja ollaan, niin olen edellisen pidemmän kuivan kauteni kanssa tasoissa. Silloin operaation piti suorittaa pakon edessä ja tällä kertaa vapaaehtoisesti

Tähän mennessä selibaatti on opettanut yhden asian. Sen miten suuressa roolissa seksi ja alkukantaiset vietit elämässä ovat. Minulle on sanottu, että en ole kovin hyvä havaitsemaan sitä kun minulle flirttaillaan. Nykyään havaitsen sen paremmin.

Naiset ovat ovelia, katalia ja taitavia flirttailun jalossa taidossa. Suuri osa naisista osaa käyttää hyväkseen viehätysvoimaansa ja saavat sillä hankittua itselleen moninaisia asioita. Taitavat flirttailijat eivät ole tottuneet selibaatissa oleviin miehiin. Me nimittäin olemme immuuneja flirttailulle.

Olen päässyt lähemmäksi naisten hallitsemaa osa-aluetta, eli seksuaalisuuden hyväksikäyttämistä. Kauniimpi sukupuoli on aina osannut hyödyntää taitojaan saadakseen haluamansa. Koen, että naiset ovat aina hallinneet makuukamaria ja sitä kautta myös muuta elämää. He tekevät sen tahtomattaan tai tarkoituksenmukaisesti, mutta joka tapauksessa he viime kädessä päättävät siitä milloin ja miten usein SITÄ on. On huumaavaa omata hieman tuota sama valtaa tai ainakin olla sen ulottumattomissa.

Flirttailu ei muuten tehoa ihmiseen, joka on sulkenut seksuaalisuuden pois itsestään. Se ei toimi myöskään silloin jos toinen ihminen ei koe flirttailijaa haluttavaksi ja mielenkiintoiseksi. Selibaatissa tilanne on suurimman osan ajasta se, että kukaan ei ole siinä mielessä mielenkiintoinen. Olen nimittäin sulkenut koko sen puolen itsestäni.

Seksuaalisuuden unohtaminen on toiminut tähän mennessä hyvin. Nyt itsekurini alkaa kuitenkin rakoilla ja huomaan miettiväni lemmentyön toimittamista usein. Kuvittelin, että olisin ajautunut tähän tilanteeseen aiemmin. Ja että noin kahden viikon kohdalla tilanne alkaisi jo helpottaa. Kävi päinvastoin. Nyt se todellinen koetus vasta alkaa. Alan epäillä selviänkö tämän kaksiviikkoisen selväjärkisenä.

1 kommentti

Totaali selibaatti on vaarallista, kokemattomalle alemman seksuaali energian hallinta, ja sen hallitsematon nousu korkeampaan tietoisuuteen altistaa psykoosille.

Puoli seitsemän

Hyväntuulinen asiaohjelma tiistaista perjantaihin klo 18.30 Yle TV1:lla. Juontajina Mikko Kekäläinen ja Ella Kanninen

 

 

 

 

PS viikolla 11

Vieraat: 

  • Ti 11.3.  Jasper Pääkkönen
  • Ke 12.3. Jussi Raittinen
  • To 13.3. Tuukka Temonen
  • Pe 14.3. Kake Randelin

Instagram

instagram.com/puoliseitseman »

Seuraa blogia:

» Bloglovin
» Blogilista

 
 
 

Blogiarkisto

2013

marraskuu

lokakuu

syyskuu

toukokuu

huhtikuu

maaliskuu

helmikuu

tammikuu