Ti 22.06.2010 @ 14:36Maikki

Maanantai 7.6.2010

Pienen levähdystauon jälkeen auton nokka oli kohti kaakkoa: Oulu, Muhos, Utajärvi, Vaala ja lopulta Paltamo. Elvi, Mikko ja Tiina saapuivat Helsingistä myöhästelevän VR:n matkassa kello 19.00.

Paltamon viestintäleirillä oli jo täysi tohina päällä meidän saapuessamme Kainuun opistolle. Nuorilla on mahdollisuus tehdä elokuvia, radiota ja lehteä, ja tietenkin seuraavien kahden päivän ajan meidän kanssamme uutisia. Ensi töiksemme tutustuimme leirin paikkoihin. Radiostudion seinällä luki ”muista mainita Radio Elvi noin 20 minuutin välein”. Elvi oli luonnollisesti innoissaan radiokanavan nimestä. Itseäni jäi kutkuttamaan pelikonsoliin yhdistetty tanssimatto – taidanpa hiipiä paikalle illalla harjoittamaan tsat tsat saan askelia. Huhut kertoivat, että leirin yöelämä on vilkasta.

Ilta jatkuikin pitkään - mutta laitteita säätäen ja akkuja ladaten. Omat akut latautuivat saunan lämmössä.
 

0 kommenttia

Mediabussi

 

Mediabussi matkaa ympäri Suomea pitämässä videotyöpajoja nuorille mediakasvatuksen nimissä. Työtä rahoittavat Yle ja Opetus- ja kulttuuriministeriö.

Mediabussin videotyöpajoissa nuoret mm. suunnittelevat, kuvaavat ja editoivat omia elokuviaan.

Mediabussin ensimmäinen kiertue tehtiin jo  vuonna 2006. 
Uusi kiertue uusin vetäjin starttaa helmikuussa 2012. Tänä vuonna vieraillaan mm. kouluilla, kirjastoissa ja nuorisotaloilla.

Jos haluat Mediabussityöpajan paikkakunnallesi, ota yhteyttä media.bussi@yle.fi!

 Mediabussi facebookissa

Blogiarkisto

2010

marraskuu

lokakuu

syyskuu

elokuu

heinäkuu

kesäkuu