Ti 22.06.2010 @ 14:33Maikki

Sunnuntai 6.6.2010

Vauhdikas viikko päättyy laitteiden testaamiseen. Voisi todeta, että onpas jäänyt viime tinkaan. Näin on, mutta kaikkien vaiheiden jälkeen laitekantamme muuttui vielä keskiviikkona, kun kauhuksemme totesimme, että kannettavat pc:mme ja Adobe Elements -ohjelmamme eivät pelitä Panasonicin HDC-TM300-videokameroiden kanssa. Niinpä vauhdissa vaihdoimme pc:t mäkkeihin. Nyt Mac Book Pro on varustettuna Final Cut Express -ohjelmalla. Näillä siis jatkamme.

Otin ensikosketuksen mediabussiin eli Volkswagen Transporteriin ajamalla sen junan autovaunuun. Vähän kiihdytystä ylämäkeen ja komiasti auto kohosi vaunun katolle. Itse hyppäsin samaan junaan oman lippuni ja auton kahden lipun kanssa. Makuupaikka Helsingistä Ouluun ei taannut unta. VR:n ratakiskot ovat niin huonossa hapessa, että matkan aikana tuntui kuin rytmiorkesteri olisi hakannut lautasia korvan vieressä.
 

0 kommenttia

Mediabussi

 

Mediabussi matkaa ympäri Suomea pitämässä videotyöpajoja nuorille mediakasvatuksen nimissä. Työtä rahoittavat Yle ja Opetus- ja kulttuuriministeriö.

Mediabussin videotyöpajoissa nuoret mm. suunnittelevat, kuvaavat ja editoivat omia elokuviaan.

Mediabussin ensimmäinen kiertue tehtiin jo  vuonna 2006. 
Uusi kiertue uusin vetäjin starttaa helmikuussa 2012. Tänä vuonna vieraillaan mm. kouluilla, kirjastoissa ja nuorisotaloilla.

Jos haluat Mediabussityöpajan paikkakunnallesi, ota yhteyttä media.bussi@yle.fi!

 Mediabussi facebookissa

Blogiarkisto

2010

marraskuu

lokakuu

syyskuu

elokuu

heinäkuu

kesäkuu