Ti 02.11.2010 @ 16:56Maikki

Viikko 38 - Herra Tom Tomin kepponen

Aamulla osoitetta ladatessa gps paikannin kertoi kohteen olevan 69 kilometrin päässä. Hätäännyshän siinä meinasi tulla, kun oli mielikuvissaan siirtynyt noin 10 minuutissa joen toiselle puolelle. Mutta nokka kohti Kuusamontietä, kuten herraääni apparaatissa neuvoi. Noin 10 kilometrin päässä ohje kehotti kääntymään oikealle. Valitettavasti ajoimme suoraa tietä, missä käännöksiä ei ollut oikealle tahi vasemmalle. Ensimmäisestä mutkasta siis oikealle, kunnes ohje kehotti tekemään U -käännöksen. Hetken kääntyiltyämme totesimme toki pian saavuttavamme matkamittariimme 69 kilometriä, mutta kohde olisi kyllä vielä löytämättä. Terva-Toppilan koulu oli kuin olikin noin 10 minuutin matkan päässä keskustasta joen yli ja vasempaan eikä suinkaan kohti Kuusamoa. Hyvä Tom Tom.

0 kommenttia

Mediabussi

 

Mediabussi matkaa ympäri Suomea pitämässä videotyöpajoja nuorille mediakasvatuksen nimissä. Työtä rahoittavat Yle ja Opetus- ja kulttuuriministeriö.

Mediabussin videotyöpajoissa nuoret mm. suunnittelevat, kuvaavat ja editoivat omia elokuviaan.

Mediabussin ensimmäinen kiertue tehtiin jo  vuonna 2006. 
Uusi kiertue uusin vetäjin starttaa helmikuussa 2012. Tänä vuonna vieraillaan mm. kouluilla, kirjastoissa ja nuorisotaloilla.

Jos haluat Mediabussityöpajan paikkakunnallesi, ota yhteyttä media.bussi@yle.fi!

 Mediabussi facebookissa

Blogiarkisto

2010

marraskuu

lokakuu

syyskuu

elokuu

heinäkuu

kesäkuu