Ti 01.04.2008 @ 15:42admin

Murphyn kova laki

Matti Virtanen - Tuomion toimitus pyytää nöyrimmästi anteeksi kaikilta television ja internetin katsojilta sitä, että Ylen ohjelmasivuille ei päässyt lainkaan puolen tunnin aikana Tuomion ensimmäisen jakson esittämisen jälkeen maanantai-iltana. Syynä oli toistaiseksi selvittämätön tietokonevika.
 
Kiitokset monille palautetta antaneille ihmisille, erityisesti niille jotka reagoivat pakahtunein sydämin ja v-alkuisin voimasanoin siihen, että heidän äänioikeutensa oli riistetty. Niihin harmin tunteisiin oli helppo samastua kuukausia kestäneen valmistelutyön valuttua näin osittain hiekkaan.
 
Nyt Tuomiosivut kuitenkin toimivat, ja äänestys on auki. Perehtykää todistusaineistoon ja ottakaa kantaa: Onko pääministeri Matti Vanhanen tehtaiden tuhoon syyllinen vai syytön?
 
Mitä tästä opimme? Ehkä tässä olisi hyvä tilaisuus mukaella Eino Leinoa, oikeussalidraaman hengessä: "Yksi on laki ylitse muiden: Murphyn, epäonnen ankara laki."
 
Matti Virtanen

1 kommentti

Alkon hintojen lasku oli suuri virhe. Hyvä olisi jos alkoholijuomat tulisi hakea merimatkan takaa tai vielä kauempaa, niin matkailutyöpaikat lisääntyisivät ja juomiseen jäisi matkustelun takia vähemmän aikaa ja rahaa.

Ihmiset joutuisivat liikkumaankin enemmän, eivätkä aina voisi olla TV:n ääressä pullo kädessä.
Viron, Ruotsin ja muiden maiden kanssa tulisi harjoittaa parempaa ulkopolitiikkaa, että haitallisten asioiden ja tarvikkeiden korkeampi verotus hoituisi maiden välillä paremmin ja oikein kaikkien kansojen terveydeksi.
Ulkopolitiikka ja maiden johtajien välinen suhdetoiminta on hoidettu erittäin HUONOSTI, jos ei yhteistä korkeampaa alkoholin hinnoittelua maiden välillä ole aikaansaatu.
Seulaset

Tuomio

Tuomio-ohjelman blogi eli oikeudenkäyntipäiväkirja tarjoaa kansalle mahdollisuuden kommentoida tuomioita, Tuomion tekijöitä ja heidän sanomisiaan. Päiväkirjaa pitävät tuottajat Matti Virtanen ja Timo Harakka sekä tarvittaessa muut työryhmän jäsenet. Kaikki hyvien tapojen mukaiset kommentit julkaistaan. Ota kantaa!