To 25.03.2010 @ 22:47Joona Haarala

Hiljaisuus

Vauva on nukkunut jo useamman tunnin. Vielä eilen uni oli katkonaista ja pieni vain krohisi. Nyt täällä on hiljaista. Kaikki pojat nukkuvat.

Kiitos antibiootin keksijälle. Kiitos.

Toivottavasti bakteeripöpöt eivät tule liian vastutuskykyisiksi lääkkeille ja lääkkeet annetaan oikeaan tarpeeseen. Tällä kertaa tarvetta oli.

* * *

Antibiooteista puheen ollen. Työnantajallani YLEllä on aivan mahdottomasti erilaisia videoita netissä. Antibiooteistakin löytyi Googlaamalla heti opetusvideo.

Asiasanat: 

3 kommenttia

Mutta miten Haaralan perheessä jaetaan kotityöt, jos vaimo onnistuu vuoden päästä eduskuntavaaleissa? Ainahan kliseisesti sanotaan, että "tätä ei kysyttäisi mieheltä", mutta nytpä kysytään. Itse 4-vuotiaan ja 1-vuotiaan isänä ajattelen, että hommia riittää kahdellekin aikuiselle. Ja samalla korkea hatunnosto yksinhuoltajille. He ovat tämän maan todellisia työn sankareita.

Sivustaseuraaja kirjoitti:

Mutta miten Haaralan perheessä jaetaan kotityöt, jos vaimo onnistuu vuoden päästä eduskuntavaaleissa?

Sivustaseuraaja taitaa tuntea taustojani.

Olemme keskustelleet vaimoni, rouva A:n kanssa tästä tilanteesta (vaimon sukunimi on eri, vaikka olemmekin naimisissa).

No... Haarala tekisi tässä tilanteessa joko lyhennettyä viikkoa aluksi tai ottaisi hoitovapaata - jos vain työnantajalle sopii. Au pair tai osa-aikainen kodinhoitaja olisi myös mahdollinen vaihtoehto tässä tilanteessa. Ensi vuonna vanhemmat lapsemme ovat jo onneksi koulussa.

Mielestäni lapset eivät saa olla este naisen etenemiselle urallaan. Tuo vaalihomma kieltämättä tipahti hieman yllättäen, sillä odotimme vaimoni puolueen naiskansanedustajan vielä jatkavan ainakin yhden kauden. Täysillä olen tukena ja säästän lomapäiviä vaimon ensi vuoden kampanjaa varten. Silloin olen kiltisti kotona.

Joona H.

Politiikkaa seuraavat tietävät rouva A:n taustat ja perhesuhteet, onhan hän ehtinyt olla niin Turun, Liedon kuin Ruskonkin valtuustoissa. Ehdokkuudesta oli uutinenkin torstain Turun Tienoossa.

Vaippasulkeiset: kolme isää ja vauvat

BLOGI ON PÄÄTTYNYT. KIITOS MIELENKIINNOSTA. 

T. TEKIJÄT.

Simo Kymäläinen, yksi vauva

Simo KymäläinenKaverini, kahden pienen lapsen isä, katsoi minua kymmenen vuotta sitten silmiin ja sanoi: "Hanki lapsia vasta sitten, kun olet varma, ehdottoman varma, että haluat niitä". Kymmenen vuotta myöhemmin keittelin maitopulloja keittiössä ja katselin nukkuvaa poikaani, joka oli kotiutunut laitokselta pari tuntia aikaisemmin. Oltiin siinä vaan kahdestaan ja oli ehdottoman varmasti hyvä olo.

Ari Welling, kaksi lasta, joista yksi on vauva

Ari WellingOlen nelikymppinen YLE-isä, joka on hankkinut kokemusta lapsenhoidon jalossa taidossa jo vuodesta 2006 alkaen yhden lapsen kanssa. Brittiläinen insinööri-toimittaja Thomas P. Jones kirjoitti jo parisataa vuotta sitten, että "lapset opettavat meille monia asioita, mm. kärsivällisyytemme rajat". Viime vuosina olen oppinut ymmärtämään tätä Jonesin salakieltä huomattavasti paremmin.

Joona Haarala, kolme lasta, joista yksi vauva

Joona HaaralaPerheessämme kaikki muut paitsi minä puhuvat ruotsia äidinkielenään. Eräs tuttumme sanoi kerran, että suomenruotsalaisessa perheessä on yksi poika, yksi tyttö ja yksi bonuslapsi suomenruotsalaisten määrän lisäämiseksi. Meillä on nyt kaksi poikaa, joista toinen on syntynyt suomenruotsalaisuuden päivän aattona. Kolmas lapsi syntyi helmikuussa 2010.
 

Blogiarkisto

2010

joulukuu

marraskuu

lokakuu

syyskuu

elokuu

heinäkuu

kesäkuu

toukokuu

huhtikuu

maaliskuu

helmikuu