Ke 24.11.2010 @ 09:24Joona Haarala

Olen tehnyt kaiken, mitä nuorena naureskeli

Kaupungilla tapasin tutun rock-muusikon, jota en ole vuosiin nähnyt. Tiesin hänetkin perheelliseksi. Hän kysyi, että mitäs kuuluu?

- Mitäs tässä, kolme lasta, kolme koiraa, farmariauto ja asuntolainaa.

Vastauksena oli leveä hymy, sillä näinhän se menee. Kaikki se mitä parikymppisenä katsoi nenänvartta pitkin on toteutunut: jopa vatsa ja kaljun alku... taI oikeammin kaljun alun loppu.

Mutta mitä väliä. Tämähän on ihan kiva tapa elää. Kun vain vauva malttaisi öisin nukkua pari tuntia pidempään. Sekin vaiva taitaa parantua iän myötä. Kertovat suuressa maailmassa, että teinit ne vasta nukkuvatkin.

2 kommenttia

Parikymppinen katsoo maailmaa kaikella sillä varmuudella, minkä vain täydellinen tietämättömyys asioista voi antaa. Hän ei tiedä, että ei se tukevoitunut ja kaljuuntunut keski-ikäinen mies ole naurettava kuin vasta silloin, kun se mies yrittää elää kuin ei olisi tukevoitunut eikä kaljuuntunut perheellinen mies. Parempi jättää nuoruus nuorille ja elää itse sitä elämänvaihetta, minkä luonto on antanut.

Sivustaseuraaja kirjoitti:

Parikymppinen katsoo maailmaa kaikella sillä varmuudella, minkä vain täydellinen tietämättömyys asioista voi antaa..

Olen joskus sanonut, että 19 vuotta on ikä, jolloin tietää kaikesta kaiken :)

Joona H.

Vaippasulkeiset: kolme isää ja vauvat

BLOGI ON PÄÄTTYNYT. KIITOS MIELENKIINNOSTA. 

T. TEKIJÄT.

Simo Kymäläinen, yksi vauva

Simo KymäläinenKaverini, kahden pienen lapsen isä, katsoi minua kymmenen vuotta sitten silmiin ja sanoi: "Hanki lapsia vasta sitten, kun olet varma, ehdottoman varma, että haluat niitä". Kymmenen vuotta myöhemmin keittelin maitopulloja keittiössä ja katselin nukkuvaa poikaani, joka oli kotiutunut laitokselta pari tuntia aikaisemmin. Oltiin siinä vaan kahdestaan ja oli ehdottoman varmasti hyvä olo.

Ari Welling, kaksi lasta, joista yksi on vauva

Ari WellingOlen nelikymppinen YLE-isä, joka on hankkinut kokemusta lapsenhoidon jalossa taidossa jo vuodesta 2006 alkaen yhden lapsen kanssa. Brittiläinen insinööri-toimittaja Thomas P. Jones kirjoitti jo parisataa vuotta sitten, että "lapset opettavat meille monia asioita, mm. kärsivällisyytemme rajat". Viime vuosina olen oppinut ymmärtämään tätä Jonesin salakieltä huomattavasti paremmin.

Joona Haarala, kolme lasta, joista yksi vauva

Joona HaaralaPerheessämme kaikki muut paitsi minä puhuvat ruotsia äidinkielenään. Eräs tuttumme sanoi kerran, että suomenruotsalaisessa perheessä on yksi poika, yksi tyttö ja yksi bonuslapsi suomenruotsalaisten määrän lisäämiseksi. Meillä on nyt kaksi poikaa, joista toinen on syntynyt suomenruotsalaisuuden päivän aattona. Kolmas lapsi syntyi helmikuussa 2010.
 

Blogiarkisto

2010

joulukuu

marraskuu

lokakuu

syyskuu

elokuu

heinäkuu

kesäkuu

toukokuu

huhtikuu

maaliskuu

helmikuu