Su 02.01.2011 @ 14:53Joona Haarala

Itku pitkästä ja kylmästä ilosta

Olimme pulkkailemassa koko perhe. Mukana oli myös koko blogipoppoo lapsineen.

Vauvamme pääsi myös pulkkailemaan. Isonveljen vauvapulkka on tallessa ja turvavyö toimi. Vauva oppi kävelemään kunnolla tällä viikolla ja nyt sitä ei pidättele mikään.

Vauva suorastaan rakasti pulkkailua. Nauru oli leveä, kun pieneltä mäennyppylältä tultiin alas. Erityisen hauskaa oli, kun isoveli veti pulkkaa perässään.

Tulimme muita porukoita aikaisemmin ja minä olin tylsä isä, kun aloin ehdottelemaan kotiin lähtöä parin tunnin jälkeen. Isoveljen piti kuitenkin käydä hangessa asioilla ja vielä isompi veli valloitti vuorta ja minä kävin vielä rattikelkkakisan muiden isien kanssa.

Olisi kerrankin pitänyt uskoa omaa vaistoa. Niinhän siinä kävi, että kotimatkalla oli harvinaisen äänekäs huutokonsertti... mutta pulkkailu oli hauskaa.

Vaippasulkeiset: kolme isää ja vauvat

BLOGI ON PÄÄTTYNYT. KIITOS MIELENKIINNOSTA. 

T. TEKIJÄT.

Simo Kymäläinen, yksi vauva

Simo KymäläinenKaverini, kahden pienen lapsen isä, katsoi minua kymmenen vuotta sitten silmiin ja sanoi: "Hanki lapsia vasta sitten, kun olet varma, ehdottoman varma, että haluat niitä". Kymmenen vuotta myöhemmin keittelin maitopulloja keittiössä ja katselin nukkuvaa poikaani, joka oli kotiutunut laitokselta pari tuntia aikaisemmin. Oltiin siinä vaan kahdestaan ja oli ehdottoman varmasti hyvä olo.

Ari Welling, kaksi lasta, joista yksi on vauva

Ari WellingOlen nelikymppinen YLE-isä, joka on hankkinut kokemusta lapsenhoidon jalossa taidossa jo vuodesta 2006 alkaen yhden lapsen kanssa. Brittiläinen insinööri-toimittaja Thomas P. Jones kirjoitti jo parisataa vuotta sitten, että "lapset opettavat meille monia asioita, mm. kärsivällisyytemme rajat". Viime vuosina olen oppinut ymmärtämään tätä Jonesin salakieltä huomattavasti paremmin.

Joona Haarala, kolme lasta, joista yksi vauva

Joona HaaralaPerheessämme kaikki muut paitsi minä puhuvat ruotsia äidinkielenään. Eräs tuttumme sanoi kerran, että suomenruotsalaisessa perheessä on yksi poika, yksi tyttö ja yksi bonuslapsi suomenruotsalaisten määrän lisäämiseksi. Meillä on nyt kaksi poikaa, joista toinen on syntynyt suomenruotsalaisuuden päivän aattona. Kolmas lapsi syntyi helmikuussa 2010.
 

Blogiarkisto

2010

joulukuu

marraskuu

lokakuu

syyskuu

elokuu

heinäkuu

kesäkuu

toukokuu

huhtikuu

maaliskuu

helmikuu