To 18.03.2010 @ 20:52Joona Haarala

Isäparkki

Äidillä oli dagiksen mammakväll (päiväkodin äiti-ilta), eli hierontaa, juttelua ja meidän tuore vauva kuulemma kiersi äidiltä toiselle.

Perheessämme on vain yksi auto ja asumme maalla. Odotusajaksi vein isommat pojat sisäleikkipuistoon, kun satoi räntää ja pariksi tunniksi ei kotiin viitsinyt mennä.

Sisäleikkipuisto on mielenkiintoinen paikka: missä näet hurjan näköisiä muskeliäijiä ja pehmoisiä samassa paikassa? On helppoa hoitaa lapsia, kun saavat vipeltää isossa hallissa. Totesin mielessäni, että tämä sisäleikkipuisto taitaa olla varsinainen isäparkki ja syvennyin iltapäivälehteen.

Pojilla oli hauskaa. Lisää tämmöisiä paikkoja!

Vaippasulkeiset: kolme isää ja vauvat

BLOGI ON PÄÄTTYNYT. KIITOS MIELENKIINNOSTA. 

T. TEKIJÄT.

Simo Kymäläinen, yksi vauva

Simo KymäläinenKaverini, kahden pienen lapsen isä, katsoi minua kymmenen vuotta sitten silmiin ja sanoi: "Hanki lapsia vasta sitten, kun olet varma, ehdottoman varma, että haluat niitä". Kymmenen vuotta myöhemmin keittelin maitopulloja keittiössä ja katselin nukkuvaa poikaani, joka oli kotiutunut laitokselta pari tuntia aikaisemmin. Oltiin siinä vaan kahdestaan ja oli ehdottoman varmasti hyvä olo.

Ari Welling, kaksi lasta, joista yksi on vauva

Ari WellingOlen nelikymppinen YLE-isä, joka on hankkinut kokemusta lapsenhoidon jalossa taidossa jo vuodesta 2006 alkaen yhden lapsen kanssa. Brittiläinen insinööri-toimittaja Thomas P. Jones kirjoitti jo parisataa vuotta sitten, että "lapset opettavat meille monia asioita, mm. kärsivällisyytemme rajat". Viime vuosina olen oppinut ymmärtämään tätä Jonesin salakieltä huomattavasti paremmin.

Joona Haarala, kolme lasta, joista yksi vauva

Joona HaaralaPerheessämme kaikki muut paitsi minä puhuvat ruotsia äidinkielenään. Eräs tuttumme sanoi kerran, että suomenruotsalaisessa perheessä on yksi poika, yksi tyttö ja yksi bonuslapsi suomenruotsalaisten määrän lisäämiseksi. Meillä on nyt kaksi poikaa, joista toinen on syntynyt suomenruotsalaisuuden päivän aattona. Kolmas lapsi syntyi helmikuussa 2010.
 

Blogiarkisto

2010

joulukuu

marraskuu

lokakuu

syyskuu

elokuu

heinäkuu

kesäkuu

toukokuu

huhtikuu

maaliskuu

helmikuu