Ps Nenäpäivä-viikolla paljon hyviä tekoja ja erinomaisia vieraita

Tämän viikon vieraat ovat tiistaina 5.11. poptähti Robin, keskiviikkona 6.11. näyttelijä Jussi Vatanen ja torstaina 7.11. näyttelijä-laulaja Katriina Honkanen. Perjantaina studion valtaa peräti neljä upeaa vierasta: Docventuresin Riku & Tunna, käsikirjoittaja Niina Lahtinen sekä näyttelijä Joonas Nordman!

Kannusta Ella kattoon
Viikon mittaan Ps:ssä nähdään, kuinka Ella laittaa itsensä likoon kehitysmaiden lasten auttamiseksi. Ella on kuukauden ajan tutustunut seinäkiipeilyyn ja aikoo perjantain lähetyksessä valloittaa KiipeilyAreenan 30 metriä korkean seinän. Voit tukea Ellaa vaatimassa haasteessa lähettämällä tekstiviestin ELLA numeroon 16499 vaikka samantien! Tekstiviesti maksaa 10 euroa ja se menee Nenäpäivä-keräykseen. Voit myös lahjoittaa haluamasi summan Ellan tiimille verkkopankin kautta. Ohjeet löydät tästä linkistä: http://nenapaiva.fi/tiimit/101042

Huuda oma taideteos
Ps:n perinteeksi on muodostunut taidemyynti Nenäpäivän hyväksi. Tällä kertaa neljä arvostettua nykytaiteilijaa on lahjoittanut oman teoksensa Nenäpäivälle toimittaja Pauliina Ståhlbergin suostuttelemina. Myynnissä ovat Riitta Nelimarkan fotomontaasi Pää hallitusti musteessa, Katja Tukiaisen öljyvärimaalaus Puppe puree pölyä, Kim Simonssonin keramiikkatyö Valkoinen lätäkkö ja Veronica Östermanin öljyvärimaalaus Kaupunki. Huutokauppa on käynnissä Bukowskis Market -sivustolla ja sulkeutuu perjantaina klo 12.30.

Perjantaina kaikki peliin
Perjantain Puoli seitsemän on pidennetty 40-minuuttiseksi ja aloittaa tuttuun tapaan Nenäpäivän keräysillan television puolella. Silloin mm. huipentuu Ellan kiipeilyhaaste ja paljastuu kumpi Ps-toimittajien nenätempauksista: yhden naistoimittajan Nenäloikka vai kolmen miestoimittajan panhuilu-katusoitto tuottaa isomman potin. Ps:n perään klo 19.10 starttaa Nenäpäivä-show Yle TV2:ssa. Katso Puoli seiskaa joka päivä ja laita hyvä kiertämään!

miika.ranne@yle.fi
twitter: @miikaranne 

Lisätietoa seitsemättä kertaa järjestettävästä Nenäpäivästä: http://nenapaiva.fi/

3 kommenttia

PS lähetyksen jälkeen 07.11. tuli mieleen asettaa haastetta Ellalle. 10€ meni, minä luotan sinuun. Älä katso alas, älä taakse, vain ylöspäin.
Ihailijasi Antsa.

Nenäpäiväkeräyksen tarkoitushan on tietenkin erinomainen, mutta onko mitään järkeä siinä, että sen merkeissä tuodaan maahan suuret määrät aivan olematonta muovi-roinaa, joka päätyy samantien roskiin ja kaatopaikalle. Jos nuo "hauskat"nenät pitää olla, niin saisiko kotimaasta pahvisia? On väärin houkutellla lahjoittajia ja lapsia erilaisen, hyödyttömän krääsän ostajiksi.

En osaa luonnehtia Robinin tuotantoa, mutta hauskalta vaikutti pätkä, jossa hän piti erilaisia yksilöitä yhdessä. Ellan kiipeily taas oli sisukasta, kun hän ajatteli pääsyä huipulle oikean valmentajan opissa.

Puoli seitsemän

Hyväntuulinen asiaohjelma tiistaista perjantaihin klo 18.30 Yle TV1:lla. Juontajina Mikko Kekäläinen ja Ella Kanninen

 

 

 

 

PS viikolla 11

Vieraat: 

  • Ti 11.3.  Jasper Pääkkönen
  • Ke 12.3. Jussi Raittinen
  • To 13.3. Tuukka Temonen
  • Pe 14.3. Kake Randelin

Instagram

instagram.com/puoliseitseman »

Seuraa blogia:

» Bloglovin
» Blogilista

 
 
 

Blogiarkisto

2013

marraskuu

lokakuu

syyskuu

toukokuu

huhtikuu

maaliskuu

helmikuu

tammikuu