Puoli seitsemän lähtee ruokamatkalle
Uppoudumme Puoli seitsemässä keskellä synkintä lokakuuta makujen maailmaan! Vietämme 22.-25.10. ruokaviikkoa. Silloin lähetyksissämme perehdytään ruokakulttuurimme ajankohtaisiin ilmiöihin.
Otamme selvää, onko hypnoosista makean himon karkottajaksi, etsimme käsiimme Suomen suurimman pizzan, kurkistamme köksäntunnille sekä testaamme, millä ruoka-aineilla voi lisätä seksihaluja.
Lisäksi kierrämme Suomea tunnettujen kokkien kanssa. Tutustumme maakuntien herkkuihin rössypottuun, lapskoussiin, rönttöseen, särään ja Lapin kampanisuun. Perinneruokamestareiden oppiin pääsevät Meri-Tuuli Lindström, Sikke Sumari, Markus Maulavirta, Akseli Herlevi sekä Hans Välimäki.
Heittäydy kyytiin!
Ps:n perinneruokasarjan päivämäärät:
17.10. Meri-Tuuli Lindström kokeilee rössypotun tekoa Oulussa
22.10. Sikke Sumari tutustuu Raumalla lapskoussin saloihin
23.10. Markus Maulavirta taituroi Kainuussa rönttösiä
24.10. Akseli Herlevi valmistaa lammasherkkua Lemin särää
25.10. Hans Välimäki taiteilee kampanisuja Rovaniemellä