Puoli seitsemän lähtee ruokamatkalle

Uppoudumme Puoli seitsemässä keskellä synkintä lokakuuta makujen maailmaan! Vietämme 22.-25.10. ruokaviikkoa. Silloin lähetyksissämme perehdytään ruokakulttuurimme ajankohtaisiin ilmiöihin.

Otamme selvää, onko hypnoosista makean himon karkottajaksi, etsimme käsiimme Suomen suurimman pizzan, kurkistamme köksäntunnille sekä testaamme, millä ruoka-aineilla voi lisätä seksihaluja.

Lisäksi kierrämme Suomea tunnettujen kokkien kanssa. Tutustumme maakuntien herkkuihin rössypottuun, lapskoussiin, rönttöseen, särään ja Lapin kampanisuun. Perinneruokamestareiden oppiin pääsevät Meri-Tuuli Lindström, Sikke Sumari, Markus Maulavirta, Akseli Herlevi sekä Hans Välimäki.

Heittäydy kyytiin!

#puoli7 #ruokaviikko

Ps:n perinneruokasarjan päivämäärät:

17.10. Meri-Tuuli Lindström kokeilee rössypotun tekoa Oulussa
22.10. Sikke Sumari tutustuu Raumalla lapskoussin saloihin
23.10. Markus Maulavirta taituroi Kainuussa rönttösiä
24.10. Akseli Herlevi valmistaa lammasherkkua Lemin särää
25.10. Hans Välimäki taiteilee kampanisuja Rovaniemellä


kuva: instagram.com/puoliseitseman 

3 kommenttia

Hei!
Veripalttu on veripalttua, Kampsut on kampsut, niistä ei tehdä Rössypottua.
Mukavaa talven alkua, PS on hyvä!:)

Juuri näin, Kerttu! Eläköön rössy! Riina/Ps

Köksästä on minullakin kokemuksia. Muistan esimerkiksi, kun kanaa valmistettaessa sitä piti leikellä saksilla raakana.

Puoli seitsemän

Hyväntuulinen asiaohjelma tiistaista perjantaihin klo 18.30 Yle TV1:lla. Juontajina Mikko Kekäläinen ja Ella Kanninen

 

 

 

 

PS viikolla 11

Vieraat: 

  • Ti 11.3.  Jasper Pääkkönen
  • Ke 12.3. Jussi Raittinen
  • To 13.3. Tuukka Temonen
  • Pe 14.3. Kake Randelin

Instagram

instagram.com/puoliseitseman »

Seuraa blogia:

» Bloglovin
» Blogilista

 
 
 

Blogiarkisto

2013

marraskuu

lokakuu

syyskuu

toukokuu

huhtikuu

maaliskuu

helmikuu

tammikuu