|
|
Pollo al limone
1 kana tai broileri
2 valkosipulia
2 rosmariinin oksaa
2 rkl oliiviöljyä
karkeaa merisuolaa
yhden sitruunan mehu
kaksi lasillista kuivaa valkoviiniä
Paloittele kana, mutta älä poista nahkaa. Riivi rosmariini ja hienonna valkosipuli ja sekoita ne keskenään. Paista kananpalat öljyssä palat kauniin ruskeiksi. Lisää rosmariini-valkosipuliseos ja suola. Sekoita yhdessä noin 15 minuuttia jonka jälkeen lisää joukkoon puoli desilitraa valkoviiniä. Valkoviinin tarvitsee vain juuri ja juuri peittää pannun pohja jotta kana ei paistu, vaan se hautuu. Lisää viiniä pikkuhiljaa ja kääntele paloja välillä. Lisää sitruunamehu noin 45 minuutin hautumisen jälkeen. Jatka hauduttamista vielä noin 15 minuuttia jotta sitruuna imeytyy kanaan.
|
|
|
OSA 1
Spaghetti Carbonara
Aitoa Porilainen
Fatikurkut
Piadina leipä
OSA 2
Siikasoppa
Uuniahvenet ja perunaa
Zuppa di pesce (kalakeitto)
Orata al cartoccio
OSA 3
Perunarisotto
Kesäkeitto
Minestrone verdura (vihanneskeitto)
Pomodoro-Origano-Mozzarella salaatti
Vino-pesche (persikat valkoviinissa)
OSA 4
Tomaatti Bruschetta
Sieni-palvikylki Bruschettta
Tonnikala-zuchini Bruschetta
Pizza
Ciambella
OSA 5
Sienirisotto
Jänis uunissa
Yrteillä paneroitua peuran paistia, hiekkaperunaa ja taytetyt kasvikset
Köyhät ritarit
Hedelmasalaatti Macedonia
Tomaattihillo vihreistä tomaateista
OSA 6
Grillattu härän pihvi ja perunakasvispaistos
Leipävartaat
Marinointiliemi
OSA 7
Ravioli di ricotta (kotitekoinen pasta)
Capelletti (kotitekoinen pasta)
Juustokääryleet ja paneroitu juusto kesäisen salaatin kera
OSA 8
Pollo al limone
Tomaatin säilöntä
Kurpitsa pasta ja kurpitsasose
Uuniomenat
OSA 9
Radicchio all'aceto balsamico e pancetta
Prosciutto cotto e aceto balsamico
Verdura con pastella
Tomaatti-sipulisalaatti
Yrtti-perunasalaatti
Savusiika
Sitrusliköörillä kuorrutetut mansikat ja vaniljajäätelöä
OSA 10
Spiedini di pesce
Täytetty mustekala (calamari ripieno)
Tiramisu
Sahramirisotto
Kyyhkynrintaa kasvispedillä
Crema Chantilly ja tuoreita vadelmia
|
|