Hae yle.fi:stä:
ETUSIVU
JAKSOT
RESEPTIT
PALAUTE
Prosciutto cotto e aceto balsamico
1 n. ½ cm paksuinen keittokinkun siivu balsamiviinietikkaa
Laita kinkku paistinpannulle. Kaada päälle etikka ja anna hautua noin 4 minuuttia.
OSA 1
Spaghetti Carbonara
Aitoa Porilainen
Fatikurkut
Piadina leipä
OSA 2
Siikasoppa
Uuniahvenet ja perunaa
Zuppa di pesce (kalakeitto)
Orata al cartoccio
OSA 3
Perunarisotto
Kesäkeitto
Minestrone verdura (vihanneskeitto)
Pomodoro-Origano-Mozzarella salaatti
Vino-pesche (persikat valkoviinissa)
OSA 4
Tomaatti Bruschetta
Sieni-palvikylki Bruschettta
Tonnikala-zuchini Bruschetta
Pizza
Ciambella
OSA 5
Sienirisotto
Jänis uunissa
Yrteillä paneroitua peuran paistia, hiekkaperunaa ja taytetyt kasvikset
Köyhät ritarit
Hedelmasalaatti Macedonia
Tomaattihillo vihreistä tomaateista
OSA 6
Grillattu härän pihvi ja perunakasvispaistos
Leipävartaat
Marinointiliemi
OSA 7
Ravioli di ricotta (kotitekoinen pasta)
Capelletti (kotitekoinen pasta)
Juustokääryleet ja paneroitu juusto kesäisen salaatin kera
OSA 8
Pollo al limone
Tomaatin säilöntä
Kurpitsa pasta ja kurpitsasose
Uuniomenat
OSA 9
Radicchio all'aceto balsamico e pancetta
Prosciutto cotto e aceto balsamico
Verdura con pastella
Tomaatti-sipulisalaatti
Yrtti-perunasalaatti
Savusiika
Sitrusliköörillä kuorrutetut mansikat ja vaniljajäätelöä
OSA 10
Spiedini di pesce
Täytetty mustekala (calamari ripieno)
Tiramisu
Sahramirisotto
Kyyhkynrintaa kasvispedillä
Crema Chantilly ja tuoreita vadelmia
TV2
|
Anna palautetta ohjelmasta
Yleisradio OY PL 64 00024 Yleisradio
Radiokatu 5 00024 Helsinki | Puh. +358 9 14801 | Sähköposti:
etusivu.toimitus@yle.fi
Vastaavat ohjelmatoimittajat