|
|
Tomaatin säilöntä
2 kg tuoretta tomaattia
4-5 lasipurkkia kansilla
vettä
Laita kiehuvaan veteen noin 250g tomaatteja. Anna tomaattien kiehua vain noin 1 - 1½ minuuttia. Poimi tomaatit, vaikka siivilällä, pois kiehuvasta vedestä ja laske ne välittömästi kulhoon, jossa on kylmää vettä. Näin tomaatit eivät kypsy liikaa. Lado tomaatit sterilisoituihin lasipurkkeihin. (100 asteisessa uunissa 30 minuuttia) Puhdista lasipurkkien reunat huolella, sulje ja umpioi ne.
|
|
|
OSA 1
Spaghetti Carbonara
Aitoa Porilainen
Fatikurkut
Piadina leipä
OSA 2
Siikasoppa
Uuniahvenet ja perunaa
Zuppa di pesce (kalakeitto)
Orata al cartoccio
OSA 3
Perunarisotto
Kesäkeitto
Minestrone verdura (vihanneskeitto)
Pomodoro-Origano-Mozzarella salaatti
Vino-pesche (persikat valkoviinissa)
OSA 4
Tomaatti Bruschetta
Sieni-palvikylki Bruschettta
Tonnikala-zuchini Bruschetta
Pizza
Ciambella
OSA 5
Sienirisotto
Jänis uunissa
Yrteillä paneroitua peuran paistia, hiekkaperunaa ja taytetyt kasvikset
Köyhät ritarit
Hedelmasalaatti Macedonia
Tomaattihillo vihreistä tomaateista
OSA 6
Grillattu härän pihvi ja perunakasvispaistos
Leipävartaat
Marinointiliemi
OSA 7
Ravioli di ricotta (kotitekoinen pasta)
Capelletti (kotitekoinen pasta)
Juustokääryleet ja paneroitu juusto kesäisen salaatin kera
OSA 8
Pollo al limone
Tomaatin säilöntä
Kurpitsa pasta ja kurpitsasose
Uuniomenat
OSA 9
Radicchio all'aceto balsamico e pancetta
Prosciutto cotto e aceto balsamico
Verdura con pastella
Tomaatti-sipulisalaatti
Yrtti-perunasalaatti
Savusiika
Sitrusliköörillä kuorrutetut mansikat ja vaniljajäätelöä
OSA 10
Spiedini di pesce
Täytetty mustekala (calamari ripieno)
Tiramisu
Sahramirisotto
Kyyhkynrintaa kasvispedillä
Crema Chantilly ja tuoreita vadelmia
|
|