Ravioli di ricotta
(kotitekoinen pasta)
4 kananmunaa
400 g jauhoja (puolikarkeita)
Täyte:
250 g ricotta juustoa
100 g raastettua parmesaanijuustoa
keitettyä pinaatin lehteä tai nokkosia
1 muna
suolaa
sekä:
voi
salvianlehti
Kiehauta pinaatit ja kuivaa ne hyvin. Sekoita pinaatit muihin täyteaineksiin. Leikkaa taikinasta neliöitä (neliön sivu noin 5 cm). Laita täytettä noin teelusikallinen neliöiden keskelle ja taita ne niin, että saat niistä tyynyjä. Painele tyynyjen reunat tiukasti kiinni jotta ne eivät aukea keitettäessä. Keitä tyynyjä noin 7-10 minuuttia. Mitä tuoreempaa pasta on, sitä nopeammin se kypsyy. Tarjoile salvialehdellä maustetun voisulan kera.
|