Juustokääryleet ja paneroitu juusto kesäisen salaatin kera
Juustokääryleet
4 siivua maitojuustoa
12 siivua ilmakuivattua kinkkua
Leikkaa viipaleet tangoiksi ja kääri ympärille ilmakuivatun kinkun siivu.
Paista pannulla kullanruskeiksi, niin että juusto lämpenee ja alkaa hieman sulaa.
Paneroitu maitojuusto
4 siivua maitojuustoa
2 dl korppujauhoja
2 kpl kananmunaa
Täysleivitä juustosiivut korppujauholla, sitten munalla ja vielä korppujauholla.
Paista pannulla rapeaksi ja kullanruskeaksi.
Kesäsalaattia
1 rasia vuonankaalia
1 kerä jäävuorisalaattia
4 kpl luumutomaattia
1 nippu retiisejä
oliiviöljyä
valkoista balsamiviinietikkaa
Revisalaatit kulhoon ja pilko kasvikset sekaan. Mausta öljyllä ja valkoisella balsamiviinietikalla.
sekoita kevyesti ja nauti juustojen kanssa.