Yrteillä paneroitua peuran paistia, hiekkaperunaa ja taytetyt kasvikset Peuranpaisti 800 g peuranpaistia persiljaa, timjamia, rosmariinia ja salviaa shalottisipulia pippuria ja suolaa voita Hienonna yrtit ja sipulit, pyörittele peuranpaisti yrtti-sipuliseoksessa. Ruskista paisti pannussa ja mausta suolalla ja pippurilla. Nosta uunivuokaan, sulata nokare voita vielä pannuun jääneen yrtti-sipuliseoksen kanssa ja kaada paistin päälle. Paista uunissa 120 asteessa kunnes sisälämpötila saavuttaa 52-55 astetta, anna vetäytyä folion alla 15 min. Leikkaa ohuita siivuja. Hiekkaperunat 1 kg perunaa 1 dl korppujauhoja suolaa, oliiviöljyä Keitä kuorittuja, paloiteltuja perunoita n. 10 minuuttia ja kaada vesi pois. Mausta suolalla, oliiviöljyllä ja pyörittele sekaan korppujauhoja. Kaada uunipellille ja paista 200 asteisessa uunissa vielä 10-15 min. Täytetyt kasvikset tomaatteja, kesäkurpitsaa korppujauhoja, valkosipulia, persiljaa, oliiviöljyä mustapippuria, suolaa Puolita tomaatit ja poista osa sisuksesta. Siivuta pitkittäin kesäkurpitsat. Hienonna valkosipuli ja persilja kulhoon, lisää korppujauhot ja lopuksi oliiviöljyä, niin että saat murumaisen rakenteen. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Täytä tomaatiy ja kesäkurpitsat täytteellä, laita uunivuokaan ja paista uunissa 200 asteessa noi 15 minuuttia. |
OSA 1 Spaghetti Carbonara Aitoa Porilainen Fatikurkut Piadina leipä OSA 2 Siikasoppa Uuniahvenet ja perunaa Zuppa di pesce (kalakeitto) Orata al cartoccio OSA 3 Perunarisotto Kesäkeitto Minestrone verdura (vihanneskeitto) Pomodoro-Origano-Mozzarella salaatti Vino-pesche (persikat valkoviinissa) OSA 4 Tomaatti Bruschetta Sieni-palvikylki Bruschettta Tonnikala-zuchini Bruschetta Pizza Ciambella OSA 5 Sienirisotto Jänis uunissa Yrteillä paneroitua peuran paistia, hiekkaperunaa ja taytetyt kasvikset Köyhät ritarit Hedelmasalaatti Macedonia Tomaattihillo vihreistä tomaateista OSA 6 Grillattu härän pihvi ja perunakasvispaistos Leipävartaat Marinointiliemi OSA 7 Ravioli di ricotta (kotitekoinen pasta) Capelletti (kotitekoinen pasta) Juustokääryleet ja paneroitu juusto kesäisen salaatin kera OSA 8 Pollo al limone Tomaatin säilöntä Kurpitsa pasta ja kurpitsasose Uuniomenat OSA 9 Radicchio all'aceto balsamico e pancetta Prosciutto cotto e aceto balsamico Verdura con pastella Tomaatti-sipulisalaatti Yrtti-perunasalaatti Savusiika Sitrusliköörillä kuorrutetut mansikat ja vaniljajäätelöä OSA 10 Spiedini di pesce Täytetty mustekala (calamari ripieno) Tiramisu Sahramirisotto Kyyhkynrintaa kasvispedillä Crema Chantilly ja tuoreita vadelmia |
TV2 | Anna palautetta ohjelmasta |
Yleisradio OY PL 64 00024 Yleisradio Radiokatu 5 00024 Helsinki | Puh. +358 9 14801 | Sähköposti: etusivu.toimitus@yle.fi |
Vastaavat ohjelmatoimittajat |
||