Pe 21.12.2007 @ 14:29admin

Joululahjoja ja uuden vuoden lupauksia

Blogimme hiljentyy nyt parin viikon joulutauolle.

Olemme kuitenkin ennen lyhyttä lomaa käyneet kulunutta vuotta, uusia palveluita, palautteita ja tulevaisuuden suuntia läpi, ja rakentaneet niistä yhdistetyn joululahjapaketin ja uuden vuoden lupauksen:

Vuonna 2008 keräämme yhä enemmän palautetta. Kerromme entistä avoimemmin suunnitelmistamme ja tarjoamme yle.fi:n käyttäjille paremmat työkalut sekä osallistua palvelumme tekemiseen että ottaa sisältöjämme omaan käyttöönsä.

 

Koska juomme glögiä, syömme jouluruokia ja juhlistamme vuotta 2008, ei täällä ole tiedossa kommentointia vähään aikaan. Palautteisiinne palaamme heti pyhien jälkeen.

 Pirkka Aunola / YLE Uudet palvelut

> Joulutunnelman löytää Elävästä arkistosta

11 kommenttia

"Hiljennymme kahden viikon joulutauolle", kirjoititte 21.12. No, nyt on kulunut kuukausi tästä. Sitä edeltävä blogimerkintä on tehty 5.12. eli yli kaksi viikkoa sitä ennen.
Tämä on kalliin etusivutilan hukkakäyttöä, joka kääntyy vain itseä vastaan. Joten, poistakaa koko blogi, jos kukaan ei ehdi sitä pitää.
Odotan mielenkiinnolla, seuraako kukaan tätä palautettakaan. Siis kommentoikaapa sähköpostiini timo.harakka@yle.fi heti kun olette joutaneet tämän lukea.
Alun perin tarkoitukseni oli huomauttaa siitä nolosta seikasta, että etusivulla lukee tänään sunnuntaina "Mitä katselesin tänään". Kirjoitusvirheetkään eivät ole hyvää mainosta.
Tsemppiä silti!
Timo Harakka

Hyvät ohjelman tekijät,

23.1.2008 ohjelmassanne (kirjastojutuss) käytitte entisestä Vehkalahden kunnasta muistaakseni nimeä Vehkataipale tai vast.

Haminan kaupunki siis yhdistyi Vehkalahden kunnan kanssa, ei minkään Vehkataipaleen.

Tälläiset nimivirheet ovat aika pahoja uskottavuuden kannalta.

terv. vehkalahtelainen

Joulurauhan toivotuksesta Turusta tulleessa kuvassa kuurojen viittomakielen tulkkia näytettiin silloin tällöin. Mitä järkeä siinä on? Eikö tulkin kuva voisi pyöriä esim. ruudussa pienenä omana kuvanaan koko ajan?

Uutisten yläpuolella oleva kookas, vaihtuva ohjelmamainos on häiritsevän iso ja vie tilaa esim. päivän uutiselta, jonka soisi ilman sivun vieritystä olevan luettavissa.

Nyt mentiin huonon maun puolelle. Törkeää huumoria. Hävetkää että esitätte kanavallenne tuollaista show:ta, pilailua ihmishengellä!

Teillä on niin nettisivuillanne kuin televisiouutisissakin jatkuvasti kuvia, joiden mittasuhteet ovat väärin. Henkilöt ovat omituisesti venyneitä. Kannattaisi ehkä kysyä MTV:stä, miten he saavat kuvasa oikeisiin suhteisiin ja mistä he saavat uutiskuvat maailmalta laajakuvaruutuun sopivina.

Kelvotonta (julkista) palvelua tällainen.

Kuuntelimme paljon radiota, koska meillä ei ole televisiota, mutta nyt on uutistunnus sellainen, että radio saa olla kiinni. Sanomalehti tilalle.
Nimim. "Hermoja säästävä"

Hyvää joulua!

Kyllä oli tänä aamuna mukava kuunnella aamutv:n uutisia, kun Tommy Fränti luki niitä. Yleensä Jussi Hanhivaaran lukiessa vihtuu mulla kanava. Jussi painottaa sanoja aivan omituisesti, kun taas Tommy lukee uutiset todella painokkaasti ja oikein. Laittakaa nyt ihmeessä Jussi jonnekin ilmaisutaidon kurssille. Karmeeta kuunneltavaa!!

hei, vieläkö te olette hiljentyneitä?

Erittäin paljon kiitoksia ihanan sarjan Sydämen asialla esitysajankohdasta. Työssä käyvänä ehdin kotiin sen katsomaan. 60 luvun musiikki, vaatetus ja ihanat henkilöt sekä kauniit maisemat ovat todella katsomisen arvoisia.
Kiitos!!!
Riitta Pääkkönen, Kajaani

Kehitys kehittyy - kokeile ja kommentoi yle.fi:tä

Tässä ryhmäblogissa yle.fi:n tekijät kertovat tulevista verkkopalveluista sekä valottavat ajatuksiaan suunnitelmien takaa.

Blogiarkisto