Pe 14.03.2008 @ 10:50admin

Palkinnot pitävät liikkeessä

Jari Lahti vastaanotti pääpalkinnon

Eilinen Grand One -gaala oli meille Uusien palveluiden väelle iloinen juhla.

YLE Areena palkittiin tässä Suomen suurimmassa digimediakilpailussa parhaana b-to-c-palveluna, yle.fi sai kunniamaininnan infodesign sarjassa ja kaupan päälle meille annettiin myös koko kisan pääpalkinto.

Tuomariston perustelut pääpalkinnolle olivat tällaiset:

"Tuomaristo edellytti voittajalta merkittävää muutosvaikutusta niin koko toimialaan kuin käyttäytymiseemme digitaalisissa kanavissa. Voittajan osoittama sitoutuminen, osaaminen ja into toimivat esimerkkinä kaikille meistä. Jokainen voittajan Grand Oneen ilmoittama työ oli osoitus laadusta, erinomaisesta kohderyhmäymmärryksestä ja muutosvoimasta. Pitäkää Areena vapaana!"

Tämä vetää kyllä hiljaiseksi.

Me tiedämme, että olemme vähitellen vasta päässeet käyntiin tekemisessämme. Tiedämme, että pystymme vielä paljon parempaankin, mutta tiettyjen muutosten aikaansaaminen nyt vain kestää. On opittava itsekin kärsivälliseksi.

Se, että Areena sai parhaan kuluttajapalvelun palkinnon on meille iloinen asia, mutta täysin tyytyväisiä emme itsekään vielä palveluun ole. Käyttöliittymässä on paljon parannettavaa, käyttökokemus ei ole vielä halutulla tasolla, löydettävyys voisi olla parempi ja tekniikassa on paljon parannettavaa. Muun muassa.

Mutta realismin keskellä kannattaa myös iloita silloin kun iloon on aihetta. Palkinto motivoi meitä tekemään asioita jatkossa vieläkin paremmin.

Pirkka Aunola / YLE Uudet palvelut

> Lue aiempia blogimerkintöjä

1 kommentti

Hienoa että alallakin tunnustetaan miten paljon töitä Ylessä on tehty viimeaikoina nettipuolella. Iso käsi! :)

Kehitys kehittyy - kokeile ja kommentoi yle.fi:tä

Tässä ryhmäblogissa yle.fi:n tekijät kertovat tulevista verkkopalveluista sekä valottavat ajatuksiaan suunnitelmien takaa.

Blogiarkisto