To 24.01.2008 @ 15:27admin

Tammikuun kuulumisia

Blogissa on näyttänyt pitkään siltä, että olemme edelleen joululomalla. Tämä ei suinkaan pidä paikkaansa - vuosi on alkanut täydellä vauhdilla  ja blogiin kirjoittelu jäänyt jalkoihin. Se on vähän ankeaa, myönnän. Kommenttisi on luettu Timo :)  Suutarin lapsilla ei ole jne.
 
Tammikuun alku on käytetty kehitysprojektien tarkentamiseen ja käynnistämiseen. Yle.fi-etusivua ja Ohjelmaopas-kokonaisuutta kehitetään edelleen - käyttäjien palautteita on käyty pieteetillä läpi. Jo ensi viikolla tullaan lisäämään Tv-oppaaseen ominaisuus, jolla käyttäjä voi itse valita karttaan haluamansa kanavat.
 
Esimerkiksi YLE Areena tullaan uusimaan tänä vuonna. Tällä hetkellä se on suunnittelupöydällä. Erityisesti panostetaan tekniseen luotettavuuteen, käyttöliittymän parannuksiin sekä mediaplayerin elämään myös muualla yle.fi:ssä ja kenties sen ulkopuolellakin. Tästä lisää kun sitä on.
 
Jonnu Aho / YLE Uudet palvelut

2 kommenttia

|" Toimin YLE Uusissa palveluissa konseptipäällikkönä vastaten yle.fi:n kokonaiskonseptista, sen kehityksestä ja brändistä.

Työskentelen uusissa palveluissa strategisena suunnittelijana,

Olen toiminut konseptituottajana YLE Uusissa palveluissa kohta vuoden verran. Aiemmat kahdeksan vuotta työskentelin copywriterina ja konseptisuunnittelijana "

Hyvin on toimenkuvat selvitetty ja sivuston välilehtirekisterilogiikka kuten kotimaisessa matkapuhelimessa.

t. Jeremias Sisällöntuottaja Tampereelta

"Hyvin on toimenkuvat selvitetty ja sivuston välilehtirekisterilogiikka kuten kotimaisessa matkapuhelimessa."

Se on katsos tämä pasilalainen betonirealismi tällaista: tärkeää on toimenkuvat ja järjestys! :-D

Kehitys kehittyy - kokeile ja kommentoi yle.fi:tä

Tässä ryhmäblogissa yle.fi:n tekijät kertovat tulevista verkkopalveluista sekä valottavat ajatuksiaan suunnitelmien takaa.

Blogiarkisto